טל, יש סיבה שהודעות שלי "נעלמות" ? ללא כל מענה,תגובה ו/או יחס . לורני
ה הד0וש היחידה New member 30/12/04 #2 אולי את צריכה להפיץ אותן?../images/Emo28.gif../images/Emo186.gif אולי הן ירדו עמוד אז "תעלי" אותן לעמוד הבא בכך שתשרשרי תגובה להודעה ויהיו בתוך ההודעה לפחות 10 תוים או אייקון
אולי את צריכה להפיץ אותן?../images/Emo28.gif../images/Emo186.gif אולי הן ירדו עמוד אז "תעלי" אותן לעמוד הבא בכך שתשרשרי תגובה להודעה ויהיו בתוך ההודעה לפחות 10 תוים או אייקון
B brownie65 New member 30/12/04 #3 לורני יקרה חיפשתי כאן בפורום הודעות שלך שלא נענו, ומצטערת, לא מצאתי כאלה. אני נכנסת לכאן מספר פעמים ביום, אשמח לך לענות לך אם יש לך שאלה!
לורני יקרה חיפשתי כאן בפורום הודעות שלך שלא נענו, ומצטערת, לא מצאתי כאלה. אני נכנסת לכאן מספר פעמים ביום, אשמח לך לענות לך אם יש לך שאלה!
T t a l talim New member 31/12/04 #4 שלום לורני, וסליחה... רק הבוקר עניתי, פעמים- על שאלותיך בפורום הכתום... לא יצא להיות הרבה ליד המחשב ביומיים האחרונים, מקווה שנענו כבר שאלותיך. אשמח לעזור במידה ויש לך שאלות נוספות.
שלום לורני, וסליחה... רק הבוקר עניתי, פעמים- על שאלותיך בפורום הכתום... לא יצא להיות הרבה ליד המחשב ביומיים האחרונים, מקווה שנענו כבר שאלותיך. אשמח לעזור במידה ויש לך שאלות נוספות.