טל כרגיל כדרכך בקודש

טל כרגיל כדרכך בקודש

עושה משהו עושה אותו עד הסוף כל הכבוד על הניהול היפה של הפורום אולי מתישהו בקרוב אלך לשמוע אותה ואשמע עוד שירים חוץ מאיתי על אף שלא בדיוק הצלחתי להבין על מה השיר - חוץ מזה שהוא קשור לפרל שלך רעות

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

בגלל זה פתחתי את הפורום בעצמי. עד שקרן תנסוק ואז אני אעביר את השרביט למישהו אחר. המילים של איתי דרך אגב בשירונט... את חייבת לראות הופעה שלה, זה פשוט חובה

את המילים אני מכירה - פירוש לא

גם בשביל לפתוח פורום בתפוז צריך כוח, זמן והרבה השקעה :)

אני ארשה לעצמי לרשום פירוש

השיר מדבר על גבר שמגיע ללילה אחד.. בקיצור סטוץ.. בלי רגשות בלי להישאר לישון.. רק לילה אחד זה בקיצור, מקווה שהבנת

במקרה השם שלו מתחיל בא'...

במקרה זה היה הוא באותו לילה והשיר נכתב מייד... יצא שזה איתי פרל, אבל לגמרי במקרה, השיר הוא על הסיטואציה עצמה ופחות על הבחור עצמו.

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifמה תעבירי../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif

לא שמעתי טוב

את הניהול של הפורום..חח

שמעת טוב. אני פה באמת רק כדי לנסות לעשות מה שאני יכולה, מה שאני חושבת שיכול לתרום עד שקרן תהיה בפיסגה בכל מקום בארץ ואחרי זה.. שאני מניחה שזה יקרה איזה חודש אולי חודשיים אחרי הדיסק.. אני אולי אתן לך לנהל ואשאר חברה בפורום כמובן...

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

את לא תרצי להישאר בניהול
(המשפט שאמרת עכשיו כל כך החמיא לי
...להתחיל לבכות
)

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאת חושבת../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif

חח באמת תהיתי מתי תפסיקי לחשוב שזה חמוד ותביני שמשו לא פסדר אצלי

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

גם לך לא חסר

למעלה