אז ככה..
קודם כל יפה מאד שאתם עונים אחד לשני, אבל אם מדובר בהודעות אישיות עד כמה שאני מתאר לעצמי לשניכם יש אימיילים, אז עם הכוס-בלי הזה כל כך רוצה להגיד לך משהו בלי שאחרים יגיבו שישלח לך אי מייל פרטי. עד כמה שאני מבין פורום מיועד לתגובות של יותר מבן אדם אחד. ובאשר לך, לא התכוונתי שלא תגיעי רחוק, כי אני באמת לא יודע מה היכולות שלך, מה שכן לעומת זאת התכוונתי, ועודני מתכוון, הוא שלא תגיעי רחוק עם כזאת התלהבות. התלהבות אמנם היא דבר טוב ומבורך, אך התלהבות יתר (במקרה שלך, ואל תראי את זה כעלבון) יכולה להביא רק לנזק. בקורס טייס הם לא אוהבים אנשים עם אובר-מוטיבציה, ונוהגים כלפם בהתאם. עצתי אלייך אם כך היא שגם אם את באמת מאד מתלהבת, וזה בסדר, אל תתני לזה לבוא לידי ביטוי באקסטזת רגשות חסרת כל גבול ושליטה בכל פעם שניתן לבטא את הדבר, כי אחרים לא יאהבו את זה וימנעו ממך התקדמות. ובאשר להצלחתך בקורס טייס, אני בהחלט אשמח אם תצליחי לסיים את הקורס, ואני לא אתחמק לבוא למסדר כנפיים שלך - אבל גם אם אני אבוא אני לא אפרסם בפורום לכל העולם 20 פעם ביום שאני הולך למסדר כנפיים שלך - כי אולי אותם זה לא כל כך מעניין (או שכן, אני לא יודע). נ.ב. אני לא יודע אם ידעת את השם משפחה של רוני, בתגובה לילד הזה ששאל, אבל זה לא עקרוני