טל עדתו

Casus Belli

New member
טל עדתו

משהו שמצאתי באינטרנט וחשבתי שיעניין אותך. תיכנסי לאתר למטה.

טל עדתו

New member
אהמ... - וד``א...

אהמ... היתי אומרת שהעיתונות קצת מפגרת! היא גרמה לכל המהומה...באמת הם חשבו שמותר לפרסם שם של איש צוות אוויר?!..הרי הם מנוסים בעינייני כתבות וצנזורה במיוחד והרי במקרים אחרים של כתבות על טייסים זה לא קרה להם...אז למה לעזאזאל הם חשבו שאם זאת הטיסת קרב ה1 אז כן מותר לפרסם את שמה?... עינין זה תמוה בעיני... וד``א- מישהו בא ביום חמישי למסדר כנפיים חוץ ממני? טל.

Iron-Maiden

New member
נו באמת..

מה הקטע?? אם טל עדתו בכבודו ובעצמו ידע את זה אז ברור שזה לא סוד או משהו כזה.. תעשה טובה לכולנו

Iron-Maiden

New member
כל היום ``רוני, רוני, רוני``

כל הזמן שומעים ממך זיבולי מוח על רוני ועל המסדרי כנפיים האינסופיים שלך.. לראיה, יש בפורום הודעה חדשה שלך על מסדר כנפיים שאת הולכת אליו. הגיע הזמן לצנן את ההתלהבות, עם כל הכבוד, לא תגיעי רחוק ככה

טל עדתו

New member
פשש איזה הערכה יש לך אלי!

אז קודם כל - זה פורום!!! מתור לי עקרונית לכתוב כללל ואני מדגישה כ-ל (!) מה שאני רוצה בפרט שזה יהיה קללות ופגיעה באנשים אחרים - לך תקרא את כללי התנהגות בפורומים! דבר שני - אם לא נאה לך כל העינים של רוני זאת בעיה האישית... לא מעניין אותך...אל תקרא! כן מעניין אותך...תקרא, אבל מה שכן- את תזלזל בי וביכולות שלי... אז תעשה טובה לאנושות - אם לא נאה לך כל עינין רוני וההודעות שלי - פשוט מאוד - אל תקרא!!! ו...אתה לא מכיר אותי ואל תתיימר אפילו להכיר את היכולות שלי או למה אני מסוגלת ``לא תגיעי רחוק ככה`` - ציטוט שלך - את Zה אולי ואני שוב אומרת א-ו-ל-י היית יכול להגיד את זה אם הית ידיד שלי או חברה שלי או מישהו קרוב אלי או מישהו שמכיר אותי, ולמען האמת גם אם הית אחד מאלה אני כמעט בטוחה שלא הית אומר את זה לכן אני בספק רב... מה שהכי מעצבן אותי זה שאתה חושב שאתה ``מכיר`` אותי ולמה אני מסוגלת ולמה לא... כאילו - מאיפה אתה יודע אם אני לא אגיע כל כך רחוק??? תתפלא! ואירון מידן היקר , אם אכן הכל ידפוק כמו שצריך (טפו טפו טפו) אני אישית אזמין אותך ואשלח לך הזמנה הביתה לבסיס חיל האויר שאני אשרת בו כאשר אני אגיע (טפו טפו טפו) לתחילת השנה השניה...לא שתרצה לבוא הרי זה ברור... בטח תגיד משהו כמו - זה לא מעניין אותי...אבל שנינו יודעים שלא תבוא בגלל שאז תדע שה``יכולות העל סגוליים`` שלך ליכולות האדם לא עובדות!!! בקיצור ולעינין - אל תמתח עלי ביקורת וגם על ההודעות שלי! לא נאה לך...אל תסתכל אבל אם אתה מסתכל אז תעשה טובה לאנושות ולי במיוחד - על תעביר עלי ביקורת! שיהיה לך המשך חיים מהנים. מקווה שתגיע לאן שאתה רוצה בצבא. טל

טל עדתו

New member
ועוד דבר - לא ענית על מה ידעתי?

תסתכל בתגובה ה1 שלי למה שאתה רשמת עלי

Iron-Maiden

New member
אז ככה..

קודם כל יפה מאד שאתם עונים אחד לשני, אבל אם מדובר בהודעות אישיות עד כמה שאני מתאר לעצמי לשניכם יש אימיילים, אז עם הכוס-בלי הזה כל כך רוצה להגיד לך משהו בלי שאחרים יגיבו שישלח לך אי מייל פרטי. עד כמה שאני מבין פורום מיועד לתגובות של יותר מבן אדם אחד. ובאשר לך, לא התכוונתי שלא תגיעי רחוק, כי אני באמת לא יודע מה היכולות שלך, מה שכן לעומת זאת התכוונתי, ועודני מתכוון, הוא שלא תגיעי רחוק עם כזאת התלהבות. התלהבות אמנם היא דבר טוב ומבורך, אך התלהבות יתר (במקרה שלך, ואל תראי את זה כעלבון) יכולה להביא רק לנזק. בקורס טייס הם לא אוהבים אנשים עם אובר-מוטיבציה, ונוהגים כלפם בהתאם. עצתי אלייך אם כך היא שגם אם את באמת מאד מתלהבת, וזה בסדר, אל תתני לזה לבוא לידי ביטוי באקסטזת רגשות חסרת כל גבול ושליטה בכל פעם שניתן לבטא את הדבר, כי אחרים לא יאהבו את זה וימנעו ממך התקדמות. ובאשר להצלחתך בקורס טייס, אני בהחלט אשמח אם תצליחי לסיים את הקורס, ואני לא אתחמק לבוא למסדר כנפיים שלך - אבל גם אם אני אבוא אני לא אפרסם בפורום לכל העולם 20 פעם ביום שאני הולך למסדר כנפיים שלך - כי אולי אותם זה לא כל כך מעניין (או שכן, אני לא יודע). נ.ב. אני לא יודע אם ידעת את השם משפחה של רוני, בתגובה לילד הזה ששאל, אבל זה לא עקרוני

Casus Belli

New member
אני מחלק לך מחמאה....

ואתה כבר מבקש לפרט בתוספת ``אני לא מבין את הקטע שלך``???? תאמר תודה וזהו.... סגרנו...

Iron-Maiden

New member
סלח לי אם לא הבנתי אותך

אבל זה היה נראה לי הודעה סרקסטית אם לא אז סבבה

Casus Belli

New member
אם לא שמת לב...

ההודעה שכתבתי למעלה מופנית (כמו שמצוין בכותרת) לגברת עדתו. מה שלא הבנתי זה - 1. איך לעזאזל נדחפת לשרשרת ההודעות הזאת, ואיזו זיקה יש לתוכן ההודעה ולך? 2. למה אתה מנסה בעזרת שנינות מהולה בסרקזם לעורר ויכוח חסר תועלת בפורום? 3. למה ההתלהבות של טל ממסדר הכנפיים כל כך מפריעה לך? 4. למה בהודעתך הראשונה אתה קופץ למסקנה שטל אכן ידעה את שם משפחתה של רוני?

טל עדתו

New member
חחח קסוס! - ורק אתה! כנס לפה מיד!

קסוס אחי הקטןןןןןןןןןןן אמרתי לך כבר שאני חולה עליך??? אם כן, אז: אני אומרת שוב - אני חולה עליךךךךךךךךך.....המון המון המון... אם לא , אז: אני חולה עליךךךךךךךךךךךךךךךךך...המון המון המון... (-: אני לא שם בישביל לשמור עליך - אני מקווה שאתה שומר על עצמך! ואל תעשה שטויות (אל תשעה דברים שאני לא היתי עושה!) זהו. משוגעת עליך, טל והמילקי. (-:

Casus Belli

New member
טטטטטטטטטטטלללללללל

חחחחחחחחח :) לא לדאוג אני לא אעשה שטויות... הייתי מבקש ממך לבוא לצ`אט, אבל אני עוד רבע שעה נוסע לנתניה. משוגע עליך, Casus

טל עדתו

New member
בדיוק מה שאני שאלי אותו

ועד עכשיו לא קיבלתי תשובה ומבקום זה קיבלתי מכתב על מה אני לא מסוגלת או יכולה.

למעלה