טל, קיבלת את המסרים ששלחתי לך?

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
טל, קיבלת את המסרים ששלחתי לך?

אני מצטער שאני פותח את זה כאן... פשוט טל לא עונה לי למסרים ואני חושש שהיא לא קיבלה אותם.

טל לוין

New member
קיבלתי והגבתי

מה לעשות - לפעמים אני לא מצליחה לענות על הכל באותו יום. במידתה צורך אפשר לשלוח לי מייל ל [email protected] ולרוב אני משתדלת לחזור לגולשים רק כשיש לי תשובות קונקרטיות לשאלותיהם.

wild orchid

New member
טל,מה קורה

בקטגטריה של "למבוגרים בלבד"?האם אי פעם נזכה להחשף לרשומות חדשות או שמה אותן רשומות מאותו הבלוגר יהיו תלויות שם עד סוף ימיה של הבלוגיה? עוד משהו ששמתי לב ונורא מפריע והאמת היא שלא רק לי.בעמוד העדכונים במבוגרים בלבד בעת העדכון מופיע רק שם הבלוג,זאת לעומת העבר כשהופיעה כותרת של הרשומה החדשה שהתפרסמה.לרוב,זו דווקא הכותרת שמסקרנת ומזמינה גולשים להכנס.לא מבינה למה שינו את זה?אם בעמוד ראשי של הבלוגיה מתפרסמות רשימות (ולא שמות של הבלוגים),למה שלא יהיה אותו הדבר במבוגרים בלבד?

טל לוין

New member
עמוד הקטגוריות

לא שונה לרגע - ככה שלא הייתה שם כותרת הרשומה ייתכן ואתה מתכוון לעמוד תוצאות החיפוש או עמוד התגיות. רשומות חדשות מתעדכנות שם כל הזמן. לגבי המומלצים, עמוד הקטגוריות מורכב מרשומות חדשות, בלוגים חדשים ורשומות מומלצות כך שיש מגוון רחב של חשיפה לכמה שיותר בלוגים.

wild orchid

New member
טל,אני מדברת על העמוד עדכונים

של קטגוריית למבוגרים בלבד!!!בחלוןהרשומות המומלצות ב-"למבוגרים בלבד - בין הסדינים" לפי hit,כבר כחודש וחצי תלויות אותן רשומות של אותו בלוגר ושום דבר לא משתנה שם,בטח ובטח לא מופיעות שם רשומות שונות ומגוונות.פעם,באותו עמוד של קטגוריית למבוגרים בלבד הייתה מופיעה רשומה חדשה שעודכנה ולא רק שם הבלוג שעודכן.נכון להיום,בלוגר שפרסם רשומה חדשה,מוצג בעמוד הזה רק ע"י שם של הבלוג.כמו שכתבתי,כותרת הרשומה היא זו שעושה את העבודה ומושכת גולשים,לא שם של הבלוג.

למעלה