טל קצת שאלות לי אליך..

power play

New member
טל קצת שאלות לי אליך..

קודם כל תבדוק עוד פעם את האתר שלך יש שגיאות כתיב בפתיח עוד פעם.. דבר שני מה זה השידורים של הNCAA? זה לא כדורסל מכללות? או שהכוונה להוקי קרח מכללות? ועוד דבר-האתר של הקבוצה של רעננה כבר מוכן?
 

HebrewHockey

New member
קודם כל תודה על התיקונים...

ככה זה כשמחזיקים אתר כזה לבד... לגבי NCAA: אלה ראשי תיבות של ארגון הספורט של המכללות - ספורט באופן כללי ולא רק כדורסל. יש להם אליפויות בכל ענפי הספורט - אצלנו מטבע הדברים מפורסם בעיקר הכדורסל, בארה"ב אליפות הפוטבול שלהם גדולה באותה מידה. לענייננו, יש להם גם אליפות הוקי שהגיעה לפיינל פור שלה... וכמובן שמה שאני מדווח באתר זה הוקי, האתר שלי הוא אתר הוקי... דרך אגב, הפיינל פור של האליפות הזו מכונה "פרוזן פור" - ברצינות, נשבע לך... עוד נקודה חשובה היא שבניגוד לכדורסל, ה-NCAA הוא לא הספק העיקרי של שחקנים ל-NHL. הספקים העיקריים הם ליגות הצעירים של קנדה, מה שנקרא שם Major junior hockey - אלה ליגות לבני 16 עד 20. וכמובן בהוקי המשקל של שחקנים שמגיעים מאירופה הוא גם כן יותר גדול מהכדורסל. לגבי רעננה - תשאל אותם... אני לא יודע על שום חידוש בזה.
 

power play

New member
מעניין מאוד

מה תנאי הקבלה לליגת הצעירים של קנדה? ומה הרמה שלה בהשוואה לליגות אחרות? והאם באים לNHL שחקנים גם מהליגות הנמוכות יותר .. של קבוצות כמו מישיגן..פשוט אני לא זוכר איך קוראים לליגה כרגע.. דרך אגב איך הולך לנבחרת ישראל ?
 

HebrewHockey

New member
ליגות הצעירים בקנדה הן הטובות בעולם

עובדה שגם היום הן הספקיות העיקריות של ה-NHL, ונערים צעירים מקנדה ומכל העולם עוזבים את בתיהם כדי לשחק שם. לגבי ה-minor leagues - רוב הקבוצות שם הן קבוצות בת של קבוצות NHL, השחקנים שם שייכים למעשה לקבוצות האם שלהם. קבוצות ה-NHL יכולות להביא משם שחקנים בהתראה קצרה מאד כדי לכסות על פציעות וכד´. הליגה הבכירה בקטגוריה הזו היא AHL (AMERICAN HOCKEY LEAGUE(
 

HebrewHockey

New member
בעקרון שלוש ליגות שונות מרכיבות

את ה-Major Junior Hockey OHL - Ontario Hockey league QMJHL - Quebec Major Junior Hockey League WHL - Western Hockey League לכל אחת יש אתר נפרד.
 
למעלה