טל.. שאלה ....

טל.. שאלה ....

למה אתם כבר לא משחררים שירים? איפה הFEEL IT שהיה בערוץ 24 ?! ואיפה האנה ג'ולה החדש ?! מה עם לשחרר קצת שירים.. דודי עושה המון שירים אבל השירים לא משתחררים הם נישארים אצלו .. חחחחחח שחררוווו לנווו קצתתת דברים מענייניםם, ולא לימתוח אותנו עם דמואים (DEMO) חחח שיהיה אחל'ה שבוע ממי :))

Omriza

New member
מממ הפיל איט ב24 זה לתוכנית בלבד...

ויש המון גירסאות שלא מיועדות לשיחרור בכלל.. כמו גירסאות הופעה וכאלה..

עומרי אולי פעם אחת תהיה לצד הפורום לא?!!!

מה לא בא לך חומרים בלעדיים? של הזמרת והיותר שאתה הכי אוהב?! אולי לא באמת איכפת לך כאילו מה הקטע רוצים לקדם את הנפורום הרשמי לא? אז יש אנשים שיום יום פה בשביל לקבל קצת מאחרים וזה כולל גם דברים בלעדיים!!!!! אני בעד למרות שהשירים שמור מבקשת ישנים חחחחחח אני בעד שיחרורים חדשים כמה שיותר וכמה שיותר מהר

../images/Emo128.gif../images/Emo31.gif

שתיכם צודקים אבל אני בעיקרון גם בעד שישתחררו כמה שיותר ..חח

Omriza

New member
לירן מה את דפוקה??!

ברור שאני מעדיף שכל קטע שדודי עושה ישתחרר .. מי לא היה רוצה? אבל בניגוד אלייך אני כנראה מספיק בוגר להבין שיש חומרים בלעדיים שהם לא לשיחרור... אז אני בניגוד אלייך לא מתלונן על זה. כל דבר שמשתחרר אני אומר תודה רבה .. ומה שלא, לא נורא.. תודה לאל דודי לא חוסך מאיתנו ומשחרר לנו המון קטעים וחלקי קטעים. חלק מהקטעים שהוא יוצר לא מיועדים לשיחרור וגם לא לפורום האהוב שלו. אם את שואלת אותי, זה גם די לגיטימי.. שיהיה לאנשים למה לבוא למסיבות שהוא מנגן .. שיהיה לאנשים על מה לדבר..

גרוזיה

New member
עומרי צודק

תארי שכל דבר היה משתחרר סתם? ןתחשבי על זה<> מזתומרת שוחרר שוחרר לאן? לאינטרנט זה מבחינתך שיחרור? אני לא מחשיבה אותם אומנים שלזה הם נקראים שיחרור באינטרנט?! קצת נישמע לי וואנבי!! שיחרור צריך לצאת בצור4ה מסודרת עם אלבום/סינגל שרשום וחתום באקו"ם בלייבל מסויים עם חברת רינגטונים סלולארים שזה הכי חשוב בימינו ! שיחרור בפורום רשמי זו זכות ואל תהרסי לנו אותה כי כאן יחסית משחררים דיי מהר חומרים בלעדיים!! וזה אוסף שיצא רק עכשיו PARTYZON 13 אוסף כפול שיצא בברזיל עם 2 קטעים אחד של דודי למיקס של מדונה ואחד של דודי וג'ואל VOZE VOZE גירסא באנגלית שהולכת לצאת כנראה באלבום החדש ועד שזה ייצא יצא לנו הנשמה :/// חחחח זה ניתן לרכישה אבל זה כתוב בשפה זרה ואני לא מבינה כלום וכנראה שגם עם היחסים המעולים שלי לא קיבלתי בילעדיות על כלום ומחכה כמו כולם לשיחרורים חדשים!! אבל לפחות את המיקס של מדונה יש לנו ממזמן ככה שזה ממש פייר! זה הפלייליסט מהדיסק המשגעעעעעעע הזהההה !!! Artist: andi-X-clusive, GloriaN Title: Xclusive Party Zona 13 Label: andi-X-clusive Music Genre: Tribal, House, Club Store Date: 18 May 2008 Length: 2,23,13 Encoder: LAME 3.97 Quality: 128 kbps / VBR Channels: Joint Stereo / 44khz Nonstop mix: No Archive size: 130 MB Xclusive Partyzona 13 (2008) Tracklist CD 1 ------------------------- 01.Allan natal - make me love u private mix 02.Alexei grizli - sochi 2014 original mix 03.Adam madar feat. liz - over the night allan natal remix 04.Chocolate puma - sexy girl funkerman remix 05.David Vendetta-Love to love you baby Louis Botella Remix 06.Dj İspanos - Bengal Mama club Mix 07.Yves Larock - Rise Up(Violinists Vandalism Edit) 08.Kylie Minoque - Wow (David Guetta Fuck Me I'm Famous Mix) 09.East Clubbers - My Love (Artic Remix) 10.Yves larock dirty south let it rise up go CD 2 ------------------------- 01.Madonna - 4 Minutes Dudi Sharon Mix 02.Offer Nissim Feat. Maya - Love Me (Original Mix) 03.Cassie - Long Way 2 Go (Richard Cabrera Remix) 04.Allan Natal - Pozzzitiva (Extended Mix) 05.Isaac Escalante - Fresh (Ronen Mizrahi Needs It Mix) 06.Jose Spinnin Cortes - Again (Twisted Dee Remix) 07.Dudi Sharon feat. Jouel - Voze Voze (CLub Mix) 08.JOURIOS FEAT SIMBALL-ALARMAA (CLUB mix) 09.Prive - Valencia prive mix 10.Kat DeLuna - Whine Up (Edson Pride Summer Mix)

למעלה