טל

warlockd

New member
טל

תספרי קצת על עצמך,כי כבר התרשמתי ממך ממה שראיתי בפורום עד כה, אבל אני פה יחסית לא הרבה זמן, אז לאן את הולכת להתגייס וכו` וכד` אהיה מעוניין לשמוע.....

warlockd

New member
לא נראה לי שטל נבוכה מזה, אין לה...

ממה להתבייש, פשוט רציתי לדעת מה היא מתכוונת לעשות בצבא (קורסים, מסלולים וכו`) ולא מעבר לזה 8-p

טל עדתו

New member
עוד הפעם ...מה יהיה הסוף???

זה כבר בן 3 שפותח במילים - טל הורשמתי ממך...מה את הולכת לעשות בצבא... אני הולכת להיום לוחמת אב``כ - הנדסה קרבית אם זה עונה על השאלות. טל.

את לא הולכת להיות טייסת?

אם כל הדיבורים שלך על קורס טייס, הייתי בטוח שזה הכיוון שלך...

טל אני גם הורשמתי ממך

טל רק רציתי להגיד לך אין הרבה בנות כמונו שחושבות שהן יככולות והלוואי באמת שהיו כמונו בנות מספיק כדי שנוכל לזעזע את הבירוקרטיה ולפתוח יחד עוד דלתות בצבא ובעוד מקומות , אני אמנם עדיין לא קיבלתי אפילו צו ראשון אבל אני מתכוונת להתחיל לפעול כבר מעכשיו כדי להבטיח שכשאני כן אתגייס זה יהיה ליחידה הכי קרבית שאפשר , גם לנו מגיע לעשות כל מה שאנחנו יכולות למען הארץ שלנו , בדיוק כמו שלבנים יש את האופציה הזאת ואנחנו גם מסוגלות בדיוק כמו בנים , והכנת קפה לאלוף השמן שיושב על התחת שלו כל היום , הוא לא התפקיד אני רוצה בו לכן אני מציעה לך לצור קשר איתי התחום הפורום הזה מפני שאני רוצה ליצור אגודה לא רווחית של נשים [וגם גברים שירצו] שיתמכו בכוח הרוב הדמוקרטי בשינויים למען שוויון האישה . לכן אני רוצה לשמוע את דעותייך בנושא וכמובן אם יש לך הצעות כי אני רק בשלבים של ביסוס הנושא . מקווב שתעני לי . נ.ב. גם לי קוראים טל, או טלי , ע.ש. ישר כוח על הבחירה לשרת בהנדסה קרבית , מקווה מאוד שילך לך .

טל עדתו

New member
סחטיין אחותי

שירבו בנות כמונו שילחמו על מקומם ביחידות לוחמות ביחד עם הגברים. אני בכיף אעזור לך בקשר לביסוס הנושא הזה והעלאתו לסדר היום במדינה הזאת... אם יהיה אפשרי... את יכולה לרשום לי לאימיל שלי - [email protected] אהמ...ו...ישר כוח גם לך בהמשך עם הלשכת גיוס...אל תוותרי! טל.

warlockd

New member
קצר וקולע.תודה. לא התכוונתי לפתוח

בדיון רב-משתתפים, אבל אם כבר so what the hell?

למעלה