טם טה טה טם - עברתי טסט!

pumiki8

New member
טם טה טה טם - עברתי טסט! ../images/Emo13.gif

בשעה טובה ומוצלחת, עברתי את הטסט השני שלי היום.
אני עוד לא יכול לעלות על הכביש, כי אני צריך לקבל את המסמך הראשוני, לשלם עליו אגרה, ולעשות ביטוח על הרכב, אבל בסופ"ש כבר אוכל. ולעניין השמנים: העבודה שלי הייתה עם פורמולה של מיורם מתוק + לבנדר + תפוז מר + ארז (סינרגיה 1:1) על הפולסים. תמצית אם היפריקום+תמצית אם פריחת תפוז+מיורם+ברגמוט+ציסטוס+תפוז מר (כמה פעמים ביום). ואיך אוכל לשכוח את האוטו בזמן הטסט?
מכל שהיה פעם תרסיס לאף ריק, לתוכו טפטפתי מים, אלכוהול, ווניל וברגמוט (די הרבה, למען האמת.
) כשהווניל מאוד דומיננטי. והריח? מדהים! קצת מתקתק, עם טוויסט "נקי" כזה (בעיקר בגלל הברגמוט) ואני נהנתי להתיז בתוך האוטו כמו איזה לפרקון. אני חושב שהמורה שלי רצה שאני אעבור רק כדי שהתלמיד המוזר ההוא שיושב במושב האחורי, מטפטף מבקבוקונים על הידיים שלו ויושב בתנוחת מדיטציה מוזרה, כבר יעוף לו מהרכב.
היה מלחיץ, היה יקר, אבל העיקר - שנגמר.

מזל טוב!!!!!

בשעה טובה ומוצלחת! רק תנהג בזהירות.. עכשיו אתה צריך לחשוב על פורמולה שתשאיר ריח טוב ברכב ולספר לנו עליה:)

pumiki8

New member
תודה לכולכן! ../images/Emo13.gif ../images/Emo140.gif

התענוג האמיתי הוא לנסות ולמצוא ריחות-אוטו מגניבים בכל פעם!
בנתיים כמו שכתבתי ניסיתי ווניל-ברגמוט (יחס של 4 ווניל ל-1 ברגמוט), והריח, לדעתי, מקסים.
מתקתק, וונילי, עם טאץ' "נקי" כזה. ולחשוב כמה כסף אני חוסך למשפחה בכך שאני לא נותן להם לקנות "עצי ריח" לרכב!

למעלה