טמבלולייקה

טמבלולייקה ../images/Emo163.gif

איזה רגע/סיטואציה בתוכנית זכורים לכם כרגעים מצחיקים בתוכנית, שהתחברתם אליהם וד"ר פיל יצא קצת טיפשוני/מצחיקולי
בואו נספר את הרגעים המצחיקים של התוכנית

brum

New member
הייתה תוכנית כזו

נדמה לי בסוף העונה ה- 4 (שזה אומר שנראה את זה שוב בקרוב), העורכים של התוכנית ערכו קטעים מצחיקים או עיוותו את המשודר בתוכנית בשביל שזה יצא מצחיק למשל הראו את התנועות שהוא עושה עם הידיים ומראים את רובין כאילו היא מנחה אותו לעשות את זה. כל הפתגמים שהוא מדביק לסיטואציה וראו שלפעמים מי שמולו מקשיב ופתאום אומר מה ???? זה שהוא צוחק על התסרוקת שלו (או יותר נכון על האין תסרוקת) כשהוא מציג את עצמו כמו כלב מאולף בבית (כלומר שרובין היא הקובעת) או איזה אדיוט (למשל שיש לו חדר כושר ענקי עם כל מיני מכשירים ואשתו משתמשת לכושר בחבל קפיצה. שירי נראה לי שרק אנחנו נשארנו כאן בפורום
לא מגיבים פה..... הכל באשמת ערוץ 3 שזרק את שעות השידור לזמנים הזויים מבחינת קהל היעד (הייתי רוצה פעם לדבר עם מי שהחליט את זה.... הייתי גורמת שיפטרו אותו..)

elena20

New member
לא, אני גם פה../images/Emo3.gif

אני כן יכולה לראות את התוכנית, כי בשעה הזאת אני תמיד בבית, אבל זה ההפקה שלי בין 2 המשמרות בעבודה, לכן אני מעדיפה לנוח ולישון קצת, ולא לראות את התוכנית.

brum

New member
יופי אז אנחנו שלושה ../images/Emo6.gif

טוב לראות אותך פה, מרגיז אותי מאוד שהפורום הזה נתקע רק בגלל שמשיהו החליט להעביר את התוכנית לשעות בלתי הגיוניות אני חוזרת על "תחינתי" שכל מי שרוצה לראות את ד"ר פיל בשעה קצת יותר סבירה: פניות בנושאי שירותי טלוויזיה בכבלים ולוויינים: מירב שטרוסברג טלפון 02-6702210 [email protected] (את זה העתקתי ממכתב "תשובה" כשפניתי למועצה לשידורי הכבלים והלווין)

elena20

New member
אוירק עכשיו שמתי לב שכתבתי

"הפקה" במקום הפסקה

אני גם פה קוראת...

פשוט הפסקתי להגיב כי פשוט אני לא יכולה לראות את התוכנית בשעה שבה תקעו אותה

brum

New member
אז לארבע נשים שנשארו

מה דעתכן לשלוח אי מייל לממונה של ערוץ 3 (במיוחד את שירי - כמנהלת הפורום) ולהעיר את תשומת ליבו לענין שהזזת התוכנית היא לרעת קהל הצופים שמעונינים בתוכנית

למעלה