טמוקיספן -סרטן השד

anati4

New member
טמוקיספן -סרטן השד

אשמח לדעת איך אתן מתמודדות עם תופעות הלוואי של הכדור הזה? יש לי יקיצות מוקדמות ואני לא מצליחה לישון מעבר ל3 שעות בלילה מתי הכי כדאי לקחת את הכדור כדי למזער תופעות? איך אתן מתגברות על גלי החום? תודה

מלמלה

New member
שונה מאחת לשניה

בטוח תקבלי עוד תשובות היו כאן מספר דיונים מעמיקים ואני מציעה לך לערוך חיפוש במנוע החיפוש ולקרוא אותם אישית אצלי אין השפעות מורגשות

אצלי

הטמוקסי גרם לנדודי שינה בחודשיים הראשונים, אחר כך זה נעלם. אצלי יותר מציקה בעיה של אקנה (פצעונים על הפנים) בעיקר לפני מחזור, וכן הרגשה של נפיחות בגוף (אני חושבת שעליתי מידה במכנסיים
) אין הרבה מה לעשות. אני מאמינה שנדודי השינה יעברו עם הזמן גם אצלך ברגע שהגוף יתרגל ל"שיבוש" ההורמונלי בעקבות התרופה. ממליצה לשמור דיאטה כדי לא להשמין . חוץ מזה אין מה לעשות - אני מזכירה לעצמי שהכדור הזה הוא עוד משהו שמגן עליי ...ואני לא אקח אותו כל החיים אלא כמה שנים. --------------------------

זוהרה7

New member
../images/Emo24.gifשלום לך

אני הפסקתי עם הטמוקסיפן באישור הרופאה האונקולוגית. היו לי תופעות לוואי מאוד קשות, חולשה מאוד חזקה, גלי חום, סחרחורות, פגיעה בראיה ולחץ בחזה. עדיין לא התנקתי מהטמוקסיפן ועדיין יש לי חלק מתופעות הלוואי. האונקולוגית שלי לא המליצה לקחת את האירדימקס או אין שקוראים לזה כי יש לי פיברומיאלגיה והיא חוששת שזה יפגע לי עוד יותר בפרקים. אז כעת אני עוד יותר במעקב בתקווה שלמרות הסיכון הגבוה הסטטיסטיקה לא תפעל לרעתי. גם בלי הטמוקסיפן יש לי גלי חום מאוד קשים. לפעמים התקפים ארוכים ומיגעים והמון במשך היממה. בהצלחה. זוהרה*

נאן

New member
הכדור הממזר הזה....

היי ענתי לי הופסק הטומוקסיפן כיוון שיצר נזקים. ואכן התופעה שאת מדברת עליה היקיצות האלו קימות תקחי אותו ממש לפני השינה היא סכ הוא זורק לישון ומקיץ אותך אחרי כמה שעות. לא לכל גוף הטומוקסיפן עושה צרות וצריכה את לעקוב אחרי תפקודי כבד משהו כמו אחרי 3 חודשיים מהשימוש שלו. לבדוק מידי פםעם משטח פאפ שאין שינויים. לשים לב אם יש סחרחורות. בקיצור להיות עם יד על הדופק. נאנוש

למעלה