טמטום השמאל ידוע אך היום עבר

פייקו

New member
טמטום השמאל ידוע אך היום עבר../images/Emo5.gif

הדבר והדבור כל גבול , מדהים לראות איזו הזדהות יש לשמאל ,לאויב הציוני וליהודי בפרטועד כמה חשוכים הנוער המהלך כעור בלא כלבי נחיה בודאי חוץ מאלה שיושבים בראש השלחן היום בתכנית שהביאו על דעות הנוער לגבי ההתנתקות ומחשבות על עתיד יושבת נערה מפונה מבכה על זה שהיום אין לה בבית ויושבת נערה ממרץ שלקוחה מסרט אחר ,ולא מאצלנו ,ומדברת על הערבי שאין לו בית וכמה הוא מסכן ואומלל,רבונו של עולם כמה , הסתאבות יש בבית הזה שיושב על שמריו וכואב לאויב ושוכח את עניי עירך ודאי הוא שאומרים "מחרבייך ומהרסייך ממך יצאו" או כמה אני תמהה אם נוער מר"צ הלז או במקרה הנער"ה הלזו, שחשבה שבאה לדגמן בטלויזי"ה יש בה מהציונות שיש בנערה שנעקרה מביתה, נכון היא מחפשת בית ,אבל בית אמיתי שיש בו שורשים יהודים מה שלא נמצא בתל אביב כנראה - וכמה חבל שאין שם יהודים עם גאו"ה ולא רק בעונות של שואה וזכרון המתים לחללי צה"ל ורק להזכיר לה - שחיילים שנפלו בגוש קטיף לא נפלו למען המתיישב היהודי בגוש -אלא למען הגנה על ארץ ישראל. ויהודי טוב מגרש יהודי טוב - עובדה ראה ערך היודנרט, וראה ערך גוש קטיף.

adishu

New member
עלה בדעתך, אולי, שההתישבות

בלב אוכלוסיה ערבית גרמה להרבה חיכוך, פעולות שלהם, פעולות נגד, והרבה קורבנות מיותרים. קורבנות שאפשר היה לחסוך אם לא הקפדתם להתנחל בתוכם?

פייקו

New member
עלה בדעתך שאולי ואולי

היהודי הוא מתיישב בכל הגלובוס , ואולי לערוך לך שיעור בהיסטוריה מאז קם העם היהודי ,האמן לי שאני לא יכול לעגל את מספר היהודים שמתו על "מזבח היהודי" כגון ,אינקויזצי"ה אומרת לך משהו גרמני"ה אומרת לך משהו ,אולמפידת מינכן , הטרור בתל אביב בחדרה בבאר שבע נהריה ושוב תל אביב שלא לדבר על ירושלים ומהעל יפו ואולי לערוך לך מפה על יפו הערבית או היהודית ואולי שטחי הצפון והקיבוצים ע מה מתיישבים ,האמן לי עדיף שלא אכתוב ,עוד יצא שאני אתן לכם חומר לפוצץ את עצמכם האמת התלבטתי אם לעבור על סדר הישובים לפי הא"ב כמו במשחק חי צומח דומם ,אבל הדומם הוא החי במדינה הזאת וחבל חבל על דאבדין ולא משתכחין אילו היינו כדור המדבר היינו באמת אנשי חיל אחד לשני אבל במקום שהיצירה גוברת בדעה הרופסת על היוצר, ואנשיםחושבים שהם אלוהים מה הפלא שהדינים והגזירות במדינה הזו הם כמו אבן בגרון
, דרך אגב זו עוד סוג של מיתה שהיתה נחלת היהודי

adishu

New member
אתה סתם מערבב בין הדברים ללא קשר

נכון שהרבה יהודים עלו על המוקד רק בגלל היותם יהודים. אבל מה זה קשור לסכסוך כיום? אנחנו צריכים לחיות בארץ ישראל. והדגש לחיות. "וחייתם בה". תחשוב על מה שכתבתי לך קודם ותנסה להבין. תשקיע דקה מזמנך ותנסה לראות את המציאות כפי שאני מראה לך. ואחר כך תשיב.

פייקו

New member
לתגובה שלך לא הייתי צריך יותר

מדקה הראש ברור הראיה חדה ההבנה שלי לך היא ברורה כאור שמש,ההבדל שאני לא מנתק את האז להיום ,כי אם אני אנתק אבוי לי , "ויהודי תמיד התיישב בתוכם" וגם שלא בתוכם דאגו לו מעצם היותו יהודי , הלא אם נתבונן נראה כי ארץ ישראל שהיא בית לאומי ליהודים כפי שאמר בן גוריון קמה ונבנתה על אותה ראיה ולא ראיה מתקדמת שהיא למעשה נסיגה מהאני מאמין היהודי , ולא הישראלי, וכל הפינוי פוליטי ברובו ,כמו שהבניה שלו שהיא מפעל של שלושים שנה היה מבחינה פוליטית לפוליטקאים ,אבל לא למתיישב ,כי היא אדם מאמין בהתיישבות וחזק באמונתו ואם אתה חושב שפיגועים היו בגלל זה ימים עוד יגידו,ואני תקוה ,שלא אשוב לראות ולשמוע את אותם זוועות שהיו. ולומר לך נו ווו היה כדאי להתעלל ,נו היה כדאי להרוג את הנפש ההיא שאנו שרים לה בכל הנפת הדגל.

adishu

New member
אנחנו שותפים לאותה תקווה. שים לב

שעד היום מתי שרק התחשק להם הם ירו ולאן שהם רצו הם ירו. ואנחנו ישבנו בתוכם ולא יכולנו למנוע זאת. כלומר זו לא היתה הדרך. היום אנחנו מנסים דרך חדשה שאולי תתן את פירותיה ויהיו לנו פחות קורבנות.

פייקו

New member
"פחות קורבנות" זו לא התקוה שלי

שלה אני מקוה ומייחל, לעזוב חבלי ארץ בשביל פחות קורבנות , ,נראה שעדיין לא הפנמת לך את היהודי , ואתה חושב על הנוחיות שלך ,על השקט הפרטי שלך,על השלוה הפרטית שלך נו מתאים ,מתאים מאוד לתפיסה הישראלית ,והלא יהודית . השופט כל הארץ אנכי , כל אחד והערכים שלו, ודרך אגב לא ראיתי כל מחאה ולו קטנה על דרכה של חברתך ממר"ץ כך שאני מבין מכאן שאתה שותף לדרך שלה ,בחינת כל ערבי על הדגל יתנוסס , בשעה שהיהודי בדמעותיו ודמו יתמוסס.

mosht1

New member
אדון נכבד

אני עונה לך בהתאם לדרכי תורה. פיקוח נפש קודם להכל, חוץ מעבודה זרה. לכן אם דרכיכם מוליכה לקורבנות שווא זה חילול השם.

238

New member
אתה דתי?

בס"ד כי בפעם האחרונה שאני ספרתי היו 3 עברות של יהרג ובל יעבור. אבל זה בכלל לא רלוונטי.אם באמת היתה מניעה של פיקוח נפש בפינוי הזה,לא היית רואה רב אחד שמתנגד(סתם להעשרה כללית-הר' עובדיה תמך בהסכמי אוסלו,מהטעם שהוא חשב שהם ימנעו פיקוח נפש,הוא טעה במבחן התוצאה,אבל זה לא משנה את העובדה שכשיש מניעה של פיקוח נפש,מותר לצאת גם מחבלי א"י).אלא שכמו באפקט קסנדרה-אנחנו מזהירים ואף אחד לא שומע. לא אמרנו לכם לא לחמש אותם?לא להביא לפה את עראפת?לא לתת להם מדינה? הבעיה היא שהנסיגה הזו לא רק שלא תביא להפחתת טרור,היא רק תגביר אותו,אז מה הטעם בנסיגה הרעה הזו?

mosht1

New member
כן

תשובות אחד לאחד אף אחד לא נתן כסמים או מטעני חבלה לערבים. יש ערבים שפעם גרו בארץ ישראל (עד 48) והם צריכים פיתרון אחרת ימשיכו לנסות לפגע בנו. מטרת הנסיגה למצא פיתרון ולצאת מהפלונטר. ולבטל את שליטתינו על עם זר. בנתיים אף אחד לא יכול להצהיר על עצמו שהוא נביא אמת. אז נא להיזהר בנבואות.

פייקו

New member
עבודה זרה חהחהחהחה../images/Emo63.gifשיעור מזערי

הידעת מה היה חטאו של אדם חוץ מהחטא הידוע שאכל מעץ הדעת ,ידעת כי אדם הראשון חטא בשלוש עבירות שפיכות דמים גילוי עריות ועבודה זרה ובאחד הפירושים שנראה לי לפרש העבודה זרה של אדם הראשון היה בכך שעשה לו פסל כלומר הוא פסל לו את דבריה של חוה ועשה אותם קודמים לציווי האל לכן תראה כי כתוב שם עקב אשר שמעת בקולה ,כלומר בקולה ולא בקולי כלומר שמת לך את דבריה לפני וזה עוד חטא של סוג עבודה זרה ,לכן קול באישה ערוה אבל מאחר ואין זה שיעור בתורה אלא רק הארה קטנה לכך שאני מניח שגם אתה שמת לך את הקול של השמאל קודם לאמת שלך ופשוט היא קסמה לך פיקוח נפש ואם אתה כבר מזכיר לי מושג יהודי שהוא תורני מובהק אז עוד ציטוט קטן לי אליך אדם כי ימצא בשדה אישה מאורשה ותפסה ובא עליה וצעקה בשדה ואין איש שומע על מנת לעזור לה מות יומת האיש כי לקח אישה מאורשה כי הרגה נפש אתה לומד כי הדם הוא הנפש וכשאומרים לך פיקו נפש מדברים על הנפש האלוהית ,נכון יש באדם גם נפש בהמית ,אך הנקודה היא להעלות את הנפש הבהמית לכלל דרגה רוחנית ,וזאת לצערי לא נמצא בשמאל ,ולא רק בשמאל אבל שם בעקר ובמיוחד תמצא זאת בקרב הגויים שלהם אתה מוחה כף להידד נצחנו.

mosht1

New member
איך זה בדיוק קשור לנושא שעומד

על הפרק? אני רק יכול להפנות אותך לתגובתו של אליקום בנושא זה.

אליקום

New member
המתנחלים לא מתו על קדושת א"י

הם מתו כי הם נרצחו על ידי רשעיםו והרנו על עצמם וכמובן אזרחי ישראל. בתורה קדושת הארץ איננה קדושת המקום. הנביא ירימהו אומר לבני ממלכת יהודה שלא האמינו שאלוקים ישמיד אותם ואת הממלכה כי יש את בית המקדש וירושלים,והם העם הנבחר. ספר ירמיה פרק ז א: הדבר אשר היה אל ירמיהו מאת יהוה לאמר ב: עמד בשער בית יהוה וקראת שם את הדבר הזה ואמרת שמעו דבר יהוה כל יהודה הבאים בשערים האלה להשתחות ליהוה ג: כה אמר יהוה צבאות אלהי ישראל היטיבו דרכיכם ומעלליכם ואשכנה אתכם במקום הזה ד: אל תבטחו לכם אל דברי השקר לאמר היכל יהוה היכל יהוה היכל יהוה המה ה: כי אם היטיב תיטיבו את דרכיכם ואת מעלליכם אם עשו תעשו משפט בין איש ובין רעהו ו: גר יתום ואלמנה לא תעשקו ודם נקי אל תשפכו במקום הזה ואחרי אלהים אחרים לא תלכו לרע לכם ז: ושכנתי אתכם במקום הזה בארץ אשר נתתי לאבותיכם למן עולם ועד עולם ח: הנה אתם בטחים לכם על דברי השקר לבלתי הועיל ט: הגנב רצח ונאף והשבע לשקר וקטר לבעל והלך אחרי אלהים אחרים אשר לא ידעתם י: ובאתם ועמדתם לפני בבית הזה אשר נקרא שמי עליו ואמרתם נצלנו למען עשות את כל התועבות האלה יא: המערת פרצים היה הבית הזה אשר נקרא שמי עליו בעיניכם גם אנכי הנה ראיתי נאם יהוה יב: כי לכו נא אל מקומי אשר בשילו אשר שכנתי שמי שם בראשונה וראו את אשר עשיתי לו מפני רעת עמי ישראל יג: ועתה יען עשותכם את כל המעשים האלה נאם יהוה ואדבר אליכם השכם ודבר ולא שמעתם ואקרא אתכם ולא עניתם יד: ועשיתי לבית אשר נקרא שמי עליו אשר אתם בטחים בו ולמקום אשר נתתי לכם ולאבותיכם כאשר עשיתי לשלו טו: והשלכתי אתכם מעל פני כאשר השלכתי את כל אחיכם את כל זרע אפרים טז: ואתה אל תתפלל בעד העם הזה ואל תשא בעדם רנה ותפלה ואל תפגע בי כי אינני שמע אתך יז: האינך ראה מה המה עשים בערי יהודה ובחצות ירושלם ל: כי עשו בני יהודה הרע בעיני נאום יהוה שמו שקוציהם בבית אשר נקרא שמי עליו לטמאו לד: והשבתי מערי יהודה ומחצות ירושלם קול ששון וקול שמחה קול חתן וקול כלה כי לחרבה תהיה הארץ

eretzisroel

New member
למה לא חשבתם על זה לפני שנתתם

נשק לערבים והקמתם להם רשות טרור?

פייקו

New member
אלי-קומקום דמי רותח וחרון אפי כי עז

לכן שפוך מים קרים ותזכיר לי מתי זה היה ,כלומר באיזה גלגול אתה מדבר בהיותך מכאן או משם .

אליקום

New member
בשמחה אזכיר וגם אפרט

כאשר התחלפה הממשלה בבחירות 96 ועלתה ממשלת נתניהו הסכם אוסלו נמשך ולא בוטל לצערי הרב כי הוא היה הסכם מאו בעייתי והופר הרבה. הרי הרשות קיבלה מישראל כסף ונשק הם מימשו את זה לבניית תשתית טרור והקמת מיליציות צבאיות לכל דבר. ישראל נתנה לאנשי המשטרה הפלשתינית וכוח 17 ועוד מאירגוניו של ערפאת לצאת ולקבל אימון על ידי מדינות העולם שאחר כך הם מימשו כנגד ישראל. רק בחודשים האחרונים אנו שומעים שמאז עליית אבו מאזן לשלטון מותר לשוטרים פלשתינים לשאת נשק,ישנם דיבורים על חטיבה ירדנית שתוצב באיו"ש. בחודש האחרון הפלשתינים דורשים משלוח של נק"ל ושריוניות מרוסיה+ארה"ב ואף אחד בממשלה לא נזעק כנגד לא להתיר את הצעד הזה. http://news.walla.co.il/?w=//715519 http://news.walla.co.il/?w=//712115 http://news.walla.co.il/?w=//665935

hornyman73

New member
עצוב שמתעסקים בעבר כל הזמן

זה עשה לזה ככה וזה עשה לזה ככה. צריך קצת לחשוב על ההווה ועל העתיד אחרת לעולם לא נצא מזה. אז אני אסלח לכם על רצח רבין. ואתם תסלחו לי שאני שמאלני חרמן. וביחד נסלח לערבים על הפיגועים. והערבים יסלחו לנו על הגירוש והכיבוש וההשפלה. וביחד נחיה במקום נאור ועשיר, הריוויירה של המזה"ת. ננקה את החופים, יבואו הרבה תיירים. נראה לעולם שהיהודים יכולים להיות לא גזענים. מה אתם אומרים? אני סולח לכולם. דף חדש.

eretzisroel

New member
מסכים בתנאי שלא תגרשו יותר יהודים

לא בתוך הקו הירוק ולא בשטחי ארץ ישראל שהשתחררו ב 1967

למעלה