mashkiayeruka
New member
טמפרור במכונת גלידה
בשנה שעברה רכשתי מכונת גלידה נהדרת שנמצאת בשימוש אינטנסיבי בתקופה האחרונה...
פתאום חשבתי שאני יכולה במקום ללהתענות עם כל שיטות הטמפרור הידניות למיניהן על חסרונותיהן (הרבים) ויתרונותיהן (המעטים),
פשוט לחמם את השוקולד ואחר כך להעביר למכונת הגלידה לקירור תוך כדי ערבוב עד לטמפרטורה הרצויה..
מה אתם אומרים? טמפרור בעצם זה לא פשוט קירור תוך כדי ערבוב?
לא מתאים לכמות גדולה ומלכלך עוד כלי בדרך, אבל נחמד, לא?
אגב במכונת הגלידה יש פתח למעלה שמאפשר הכנסת מדחום.
אם אתם מזדמנים לירושלים מוזמנים אלי לטעום גלידת שוקולד קליבו 70% עם פקאן סיני וסורבה תאנים, היצירות מיום שישי האחרון
בשנה שעברה רכשתי מכונת גלידה נהדרת שנמצאת בשימוש אינטנסיבי בתקופה האחרונה...
פתאום חשבתי שאני יכולה במקום ללהתענות עם כל שיטות הטמפרור הידניות למיניהן על חסרונותיהן (הרבים) ויתרונותיהן (המעטים),
פשוט לחמם את השוקולד ואחר כך להעביר למכונת הגלידה לקירור תוך כדי ערבוב עד לטמפרטורה הרצויה..
מה אתם אומרים? טמפרור בעצם זה לא פשוט קירור תוך כדי ערבוב?
לא מתאים לכמות גדולה ומלכלך עוד כלי בדרך, אבל נחמד, לא?
אגב במכונת הגלידה יש פתח למעלה שמאפשר הכנסת מדחום.
אם אתם מזדמנים לירושלים מוזמנים אלי לטעום גלידת שוקולד קליבו 70% עם פקאן סיני וסורבה תאנים, היצירות מיום שישי האחרון