19 מעלות ,באימון טמפרטורת הגוף מגיע
38-39 מעלות 23 מעלות זה מטורף בחדר כושר הטמפרטורה הוא 19-20 מעלות באזור האירובי חום גורם לירידה בהפקת אנרגיה ,התיבשות,אימון דפוק ולא מיקצועי,החום דופק את הראש תשאל את הבוס למה 23 מה הגיון בזה תודה לאל אני הבוס לפני תחילת שיעור המזגן דלוק שעה בשביל לקרר את הסטודיו ולתת למתאמנים הרגשה טובה ונעימה ובימים החמים יש עוד 4 מאווררים לגיבוי לפני שנה יצאתי לרכיבה עם חבר בחום של 40 מעלות בחוץ ,מרחק 90 קילומטר ,הוא אמר שיהיה חם מחר ,אני לא בדקתי מה התנאי מזג אוויר באינטרנט ברוב המקרים אני בודק שיצאנו לא ראינו רוכבים באזור המשולש וזה היה מוזר,אחרי 40 ק"מ החבר התחיל להרגיש את החום והתלונן על חום,אני לא הרגשתי את זה וצחקתי כל הדרך עד שכמעט נפלתי מאופניים ,עצרנו ושתינו כל אחד 3 פחיות קולה קרה+3 ליטר מים בהמשך למסלול ,עצרנו בכל תחנת דלק או מסעדה שהייתה פתוחה בערב שמעתי בחדשות שהיה 40 מעלות חום בחוץ ככה הבנתי למה לא ראינו רוכבים בחוץ זה היה אחד הרכיבות הכי מצחיקות שהיה לי בחיים כי באמת לא הרגשתי שחם,וכל פעם שחבר אמר שחם לו לא הבנתי מה הוא רוצה ,הוא אמר במשך הרכיבה איזה 100 פעם שחם לו ככה שכבר לא יכולתי לא לצחוק לי היה המון כח ככה שלחצתי על אופניים הכי חזק שיש