טמ"ס שולחני

לי 86

New member
טמ"ס שולחני

היי פירסמתי כאן מודעה למכירה תחת השם בחורה בלי כינוי כי שחתי את הסיסמה לשם משתמש הזה אני מפרסת מושב, אם מישהו רוצה טמ"ס שולחני משולב מחשב מסוג INSIGHT או מכיר מישהו שצריך... אני אשמח אם תיצרו איתי קשר. הטמס בן שנה כמעט, צבעוני ואני יכולה גם לשלוח תמונה במסנג'ר מחיר המ"ס הוא 7,500 054-3048131 ליאת.

roi251

New member
המשך נושא

היי מה שלומך? בקשר לטמ"ס מצטער מאוד אבל לא מעוניין מצטער אבל מעוניין או נוכל להכיר אם את רוצה לדבר אולי במסנגר? בייי

amitk80

New member
פרסמתי לך את המודעה

באמצעות חבר שהוא אחראי על משרד צרכים מיוחדים באגודה. ביקשתי ממנו שיפרסם את זה גם באתר אגודת הסטודנטים אצלנו בחיפה. שיהיה בהצלחה עמית

amitk80

New member
בכיף

שיהיה בהצלחה... תעדכני אותי אם עדין תצטרכי את זה. אם זה לא יפורסם באתר אני אדאג שזה יפורסם לפחות דרך המייל.

שלום ליאת, אפשר לשאול שאלה אישית?

מה הסיבה לכך שאת מוכרת את שני הטמ"סים?

לי 86

New member
הסיבה לכך היא

שאני משדרגת :) וטמ"ס כידוע הוא דבר מאוד יקר אז אני מוכרת את שלי וברגע שיהיה לי את הכסף אני אקנה את זה שאני רוצה (עשיתי הסכם עם אבבא שלי שהוא יוסיף את היתרה) אני רוצה לקנות טמ"ס בשם סטריקס אם אתה מכיר, התהבתי ממנו קשות, ואני בטוחה שהוא יוכל להועיל לי כל כך.

roi251

New member
שאלה ללי 86

היי מקוווה שתקבלי אותו מה דעתך לדבר במסנגר להכיר?

עוד כמה שאלות,

עבורי ועבור אלו מאיתנו שלא מכירים את הציוד: תוכלי לספר קצת על היתרונות והחסרונות של המכשירים שיש לך, ואלו שאת רוצה לקנות במקומם? איפה קונים את המכשירים האלו? יש מקומות שבהם אפשר לקבל עזרה ברכישה? ביטוח לאומי עוזר במשהו?

לי 86

New member
עוד תשובות :)

קצת קשה לספר על החסרונות שיש למכשירים שלי כי אין כל כך הרבה, המכשיר שאני רוצה פשוט יותר משוכלל. החלטתי בסוף שלא למכור את הטמ"ס הנייד כי חבל לשדרג אותו, הוא מספיק טוב לי, חיסרון שיש בו זה שאין אופציה של הגדלה או הקטנה מה שאומר שההגדלה היא קבועה אבל אם מזיזים את המצלמה שנמצאת בצד אז זה משפיע על גודל הכתב. המצלמה בו נמצאת בצד וזה יכול להיות לפעמים לא כל כך נוח, יצאו מכשירים חדשים שהמצלמה מובנית בתוך המכשיר. הטמ"ס הנייד זה אחד ההמצאות היותר מדהימות, בבתי קפה/מסעדות וכן אפילו פאבים אני קוראת איתו תפריט (זה מעורר תשומת לב מהסובבים ומהמלצרים והתגובות די מגניבות וסקרניות). החיסרון בטמ"ס השולחני זה שהוא תופס קצת מקום לעומת הטמ"ס שאני רוצה לשדרג, חוץ מזה מדובר בטמ"ס ממש טוב, מגדיל טוב, פוקוס אוטומטי, צבעוני. המכשיר שאני רוצה לשדרג אליו נקרא סטריקס ומה שמיוחד בו הוא שהוא נייד אבל גם קיימת לו זרוע שמניחים אותו עליה ואפשר לקרוא ולראות לא רק דפים אלא אפשר לסרוג/לתפור מתחת לזה, לעשות דברים בצורה יותר מדוייקת ולראות הרבה יותר טוב באמצעות הסטריקס, בטמ"ס שולחני רגיל אין את האופציה הזאת כי המגש מגביל את גודל הדבר שתכניס לראות ומשטח העבודה מוגבל, אין אופציה לסרוג וזה ממש לא נוח לעומת זאת אין הגבלה של משטח עבודה בסטריקס כי אפשר להרים את הזרוע ולכוון אותה לנוחיות המשתמש. יתרון נוסף ועצום זה שבטמ"ס שאני רוצה לקנות אפשר לראות רחוק בצורה ממש ממש ברורה! אם מישהו נמצא בקורס/כיתה/חוג ניקח לדוגמא שזירת תכשיטים שנשמעת להרבה כבדי ראייה כמשהו בלתי אפשרי אבל! הטמ"ס מאפשר לראות את המורה מרחוק ולראות את ההוראות שהיא נותנת וגם מה שהיא מדגימה ואז לעבוד תחתיו ולשזור בכיף! כתבתי מגילה..... אבל אני מקווה ששפכתי קצת אור על הטמ"סים מי שלא עובד או לומד לא זכאי לסיוע כספי מביטוח לאומי אבל כן זכאי לסיוע מהשירות לעיוור, יש טפסים שממלאים והם עוזרים בחמישים אחוז מעלות המכשיר מבחר מגוון של טמ"סים ניתן לראות בת.ש.ר געש (קניתי את שלי שם והם עושים רושם שהם הכי מקצוענים בתחום),יש טמ"סים גם במרכז לעיוור, חי כהן בירושלים, לטס טוק בתל אביב וזהו עד כמה שידוע לי. אם מישהו רוצה מספרי טלפון אז שיפנה אליי בכיף! גם לת.ש.ר געש יש אתר אינטרנט עם המגוון של המכשירים, פשוט להקליד את השם שלהם בגוגל.

למעלה