טנדם ייחודי? מישהו מזהה? רק ח' אחד

Tweenies

New member
טנדם ייחודי? מישהו מזהה? רק ח' אחד

מפדל
מישהו יודע לאן החמור מנווט את הרוכב?

ido mazor

New member
מה לעשות, יש אנשים פחות ברי מזל

מאיתנו, שצריכים להביא אוכל הביתה, גם בציד בעלי חיים, ואמצעי התחבורה שלהם הוא אופניים. זה בדיוק כמו שאני נוסע לסופר וחוזר עם בשר טרי.

alonaski

New member
../images/Emo70.gif וגם זה - מזעזע!! ../images/Emo10.gif ../images/Emo31.gif ../images/Emo3.gif

לפחות... היית נוסע באוטו לסופר... חגור רצועת עור ג'ירף על חלציך... אוחז סכין שחיטה בין שינך... עם זוג עצמות קטנות מגולגלות בשערך... שרשרת של שיני כריש לצווארך... ורק אז - חוזר עם בשר קפוא הביתה...! אז... הייתי אומרת - ניחא!
עידו התאמץ מאוד בשביל לרדוף אחרי פלח שוק קפוא של פרה קפואה מסכנה שכנראה ברחה מהר מאוד והתישה אותו מאוד בריצה אחריה...
אבל כמו שראיתי אותך פעם אחרונה... עו"ד כנראה מתלבשים בשונה מזה...

ido mazor

New member
תיקון קטן

עו"ד לשעבר, מובטל בהווה וספורטאי עלית בעתיד (פחחח... ממש לא...). ובאמת כבר יותר מדי זמן לא ראית אותי..

yoffer

New member
הכל נכון

אבל עדיין זה לא נושא לשעשוע. חוץ מזה בתמונה זה נראה כמו ספורט, ולא כמו צורך קיומי, וכספורט, בעיני זה תחום מפוקפק!

ido mazor

New member
צודק

גם אני לא בעד ציד כספורט, שלא למטרות אוכל וקיום בסיסי. התכוונתי רק שיש אנשים שאין להם ברירות, בעיקר במדינות עולם שלישי למיניהן.

etal2

New member
זה בטוח ספורט

וזה ממש לא נראה כמו מדינת עולם שלישי ,אני מוכן להמר שזה בקנדה לפי האופניים (cove) והמראה הכללי של התמונה. מצד שני לא צריך למהר לשפוט חברה אחרת על פי הסטנדרטים המקומיים. אין להשליך מהמצב הרעוע של הטבע ובעלי החיים בישראל על המצב שם. גודל שטח הבר שם הוא עצום בהשוואה לפה והרבה מהצייד הוא בעידוד ובקרה של הרשויות לצרכי שליטה על גודל אוכלוסייות בעלי החיים השונים. ארז

yahadas

New member
הלוואי כאן כמו בקנדה../images/Emo4.gif

ואני הייתי מסתפקת במנהרות במקום "גילוח" הרים בכביש שש, כהתחלה

yoffer

New member
מי שרוכב שעל הגב זה פרה../images/Emo6.gif

החמור זה זה שרוכב על האופניים ומרכיב על הגב פרה...

למעלה