טנטון באוזן שמאל

shambel

New member
טנטון באוזן שמאל

זה התחיל בשתי האזניים ונותר באוזן שמאל. הצליל חלש אך תמיד שם והאוזן מרגישה סתומה. בבדיקת האזניים שעשיתי התברר ששמיעתי מעולה, וגם שאר הבדיקות עברו טוב (ברה, ועוד אחת). רופא האזניים אמר לי שצריך להפסיק את תענוגותיי הקטנים (סגריות, קפה ואלכוהול) ואז, אולי זה יעבור. שאלותי הן : 1. כשאת כותבת רופא א.א.ג מומחה לטנטון - היכן אני מוצא אותו? איפה יש כאלו? 2. קראתי על מכשיר בשם טינקס. האם מישהו ניסה אותו? (כי האתר שלהם נשמע מבטיח) 3. מה יהיה? תודה רבה

zs1957

New member
ברוךהבא לפורום shambel

כחולה טינטון עליך להפסיק לשתוות קפה , אלכוהול ולעשות דיאטה דלת מלח. סיגריות צריך להפסיק כי זה מסרטן...... אין קשר לסיגריות וטינטון. לכן , רופא האזניים שלך אמר לך דברים נכונים. אני מבינה כי טופלת בעבר והניסיון לא צלח. אכתוב לך במסר אישי שמות של רופאים. אנא כתוב לי מהיכן אתה בארץ? אשמח לסייע בכל עת. זהבה שחם

shambel

New member
תודה

הי זהבה ראשית, תודה על התגובה המהירה. לא טופלתי בעבר. רק עשיתי בדיקת אוזניים (מוצלחת) ורופא האוזניים אמר שעכשיו עלי לקוות שזה יעבור ולבוא שוב בעוד שנה. אני גר בת"א ומנוי על קופ"ח כללית. מאוד אשמח לקבל שמות של רופאים. תודה

shambel

New member
אה, ו, איך מקבלים מסר אישי?

יש לי כאן תיבת דואר או משהו?

zs1957

New member
מסר אישי shambel

שלום רב, כדי לקבל מסר אישי יש לשלוח אליך מסר אישי. מסר אישי נשלח ע"י לחיצה בכיתוב מסר אישי, נפתח לך חלון אתה כותב ושולח. זהבה שחם

zs1957

New member
כתבתי לך מסר אישי

היי SHAMBEL יהיה בסדר , תתחיל בטיפול ותראה שחייך ישתנו. יש לזכור מדובר בטיפול שקומי ארוך טווח .לא להתייאש. עם הרבה רצון ותקווה תתגבר על הסערה ותנצח את הטינטון הנורא. רפואה שלמה, זהבה שחם

למעלה