וואו. אוקי...
הממ... ברור לי שיש הבדל בין
כוונה לבין
מטרה... אני רק מנסה להבין מה הוא... בוא נראה, כוונה מרגישה לי יותר "מבפנים" עם יותר מסה <<וואו, אני מנסה עכשיו להרגיש את הכוח הזה ויש בו כ"כ המון! אני רק לא יודעת איך לתרגם את זה
>>. מטרה היא "נקודתית", קולעת, קיימת במוחלטות ועם זאת עמומה. עכשיו נניח (רק, "נניח"
) שאני רוצה להרוויח משכרות של לפחות 5,000 כל חודש. זה מה שאני רוצה. אני מציבה לעצמי את זה כמטרה ומפנה את הכוונה שלי לשם... "מטרה" זה מה שאני רוצה להשיג, "כוונה" זה הכוח שבו אני משתמשת- זה האמצעי(ככה כותבים?) שלי. עדיין לא ברור לי איך אפשר לפעול ללא מטרה, לא חוויתי את זה (או שכן ואני לא זוכרת!?). גם הסיפור עם הסיפריה שתיארת, בנוי ממטרות. מטרה א'- להחזיר ת'ספר. מטרה ב'- לא להסתבך עם הספרנית (מסוכנת זאתי
. וברצינות: אני לא רוצה לשלם על זה שלא החזרתי את הספר). בנוגע לזכויות וחובות, אני מסכימה איתך. כך נראה לי. ~~ מצד אחד אתה אומר משהו נכון, "כאשר את נוכחת ברגע, הסבלנות נעלמת". לפעמים הרגע כ"כ מלהיב, מרגש, קסום, מופלא ועוצמתי שאין שום קשר ל"סבלנות". ולפעמים, הרגע כ"כ מלהיב, מרגש, קסום, מופלא ועוצמתי אבל אני משוכנעת שאם אני אעשה משהו אחר- הוא יהיה הרבה יותר מלהיב, מרגש, קסום ועוצמתי... אולי זה באמת ה"מחסום" שמונע ממני להיות נוכחת ברגע, וכשהוא יתפוגג, הרגע יהיה מושלם כפי שהוא- המצב כולו יהיה מושלם כפי שהוא. אבל אז, איך אפשר להתקדם ולהשתפר? נגיד, אני מקבלת את עצמי כרגע כמו שאני בדיוק, אני מודעת לכך שאני מושלמת, אבל הייתי רוצה להעצים את עצמי- תמיד יש שאיפה קדימה... מטרה... ~~~ מבקשת הבהרה למשפט הזה:
"וקצת על הרצון ללכת הלאה (כבר המון מילים) - תכנסי לרגע, תחווי אותו - אם החוויה יוצרת את ההלאה באופן טבעי - לכי על זה."- לא הבנתי אותו. ~~~ באמת לא היתה "סבלנות"
חחח, אני אצטט את המחשבות שרצות לי בראש (נורא מצחיק): "רגע, אבל מה הולך פה, אני רציתי לקחת את השאיפה, איך לא היתה סבלנות!? מה זה פה?!, משהו לא בסדר"
. <נלקח מתוך התבוננות על חלק במערכת של "למה???"> ~~~ באהבה רבה, כל טוב.