טנטרה חד פעמית.

ללי80

New member
טנטרה חד פעמית.

היי, אני רוצה לעשות הפתעת יום הולדת לבעלי, ומחפשת סדנת טנטרה חד פעמית באזור המרכז במאי. (כמובן לזוגות) אשמח לקבל פרטים. מה העלות לזוג, כמה זמן זה, מה זה כולל, ואם הוא יכול להשתתף בלי שידע מראש (הוא מאוד פתוח) כל המקומות שחיפשתי הם גג עד אפריל. אני לא יודעת אם זה לא מפורסם, או שיותר מאוחר זה יתפרסם. בכולופן, בחרתי לשאול אתכם, אני מאמינה שיש דברים קבועים וידועים מראש. תודה רבה! ללי.

../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gifרק על עצמי לדבר ידעתי ../images/Emo13.gif

ללי יקרה, עקבי אחר הפרסומים השונים, ודאי יהיה היצע. למרבית האנשים מאי קצת רחוק מבחינת התכנון... אצלנו כיום, יש באופן קבוע בין 2-3 סדנאות לזוגות כל חודש, בימי חמישי. (פרטים באתר) לגבי ההשתתפות של בעלך כהפתעה - רק את יודעת מה עומד מאחורי ההגדרה של "מאד פתוח". לפתיחות ישנם הרבה היבטים, לא רק בהקשר מיני וכדומה. זה גם פתיחות לעבודה עם קבוצה שלא מכירים, פתיחות להשתתפות בתרגולים שבפעם הראשונה אולי ייראו קצת מוזרים או חריגים, פתיחות להסרת דפוסי התנהלות ולהתמסר לקבל תפיסות חדשות... אם הוא באמת פתוח, לכי על זה ותחגגו בגדול. הרי טונטרה מלמדת את חגיגת החיים! אהבה

drordan

New member
חד פעמי?

שלום ללי על מנת שהפעם הראשונה לא תהייה האחרונה הייתי מציע פגישה זוגית של שניכם ביחד רק אתם והמנחה משם אפשר להמשיך בקצב שלכם, לעולמות שלכם, ולזוגיות שלכם

vali9

New member
זוג קסום

סדנאות רבות ואיכותיות מעבירים בן ואפרת האהובים ואני ממליצה לכם בחום !
אם תחפוץ נפשכם במפגש יותר אינטימי עם מנחה במרחב מקודש , ללמוד צעד צעד את סודות הטנטרה - אשמח לשוחח אתכם על אפשרויות והסברים
נמסטה. ואלי - כוהנת טנטרית .

ללי80

New member
מה זה אומר בדיוק?

הוא מדבר, אנחנו מתפשטים ועושים מה שאומר?? איך זה הולך??

vali9

New member
אין תכניה למפגש אישי..

אהובים . לכל מפגש אישי יש זרימה וחיים משל עצמו ... לא מתכננים דבר . לא מצפים לכלום. באים ומתמסרים כי טנטרה עוסקת בדיוק במקום של נתינת אמון במנחה שיודע ומרגיש אתכם ומוביל לריקוד אינטימי בינכם שמשאיר טעם של עוד .... אפשר עם או בלי בגדים , כמו שמרגיש לכולם נכון לאותו רגע . טנטרה איננה עוסקת במין , היא מאלפת את האנרגייה המינית לחולל בקצב החליל הפנימי , אנחנו נוגעים באנרגייה , מנווטים ומתמסרים לה למחוזות חדשים נסתרים . אין שיחות קוליות עמוקות , מגע הוא דרך לתקשורת נפלאה והשקט והאוירה עושים את המקום ומשפיעים על המשתתפים למסע מרתק לתוך הנשמה שלנו . אפרת ובן ניווטו באהבה את גיא ודפנה בתכנית "הרווק" ונתנו לכולנו רגע של נגיעה בעולם הטנטרה .... נמסטה. ואלי - כוהנת טנטרית .

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif "הרווק"- גם אם זו נראתה נגיעה קטנה..

זה היה יום צילומים ארוך ממנו נתנו בטלויזיה נגיעות קטנות... הם עברו תהליך מאוד מרגש, והרגעים היו קסומים. ואתם יודעים מה? גם בשבילינו זו הייתה חוויה נפלאה.
יום קסום מלא אהבה
משנינו (הנה קישור למי שהפסיד: בן ואפרת מנחים בתכנית "הרווק")

למעלה