טנטרה ללסביות

femfatal

New member
טנטרה ללסביות

כחלק מלמידה הזוגית ההדדית וניסיון לשבירת השגרה חשבתי שסדנה של טנטרה יכולה לתרום לזוגיות שלנו. כשנכנסתי לפורום גיליתי שאני מבינה ממש מעט על טנטרה.ובמרוץ אחרי גוגל לא מצאתי סדנה שפונה לקהל הגאה בכלל וללסביות בפרט.ואם אין כזו זו יכולה להיות הרמה להנחתה מעולה,אני מאמינה שזה שוק צמא שלא נחשף מספיק. אחרי ההקדמה הזו השאלה המתבקשת היא האם יש באמת סדנאות טנטריות ללסביות (שגם מועברות ע"י נשים) או שמא נאלץ לוותר על הרעיון. אשמח לקבל כל סוג של אינפורמציה בנושא :) בתודה מראש.

אנחנו כעיקרון מתכננים סדנה כזו...

ואפילו שמנו מזמן הודעה על כך באתר שלנו, כיוון שאנחנו מזמן יודעים באופן אישי שהציבור ההומולסבי צמא לפעילויות בנושא. אצלנו בכל אופן, שנינו נעביר את הפעילויות. מעבר לכך אנחנו גם תמיד שמחים לעבוד באופן אישי עם כל אחד, ללא קשר לנטיותיו המיניות. אנחנו יודעים שהדקיני נעמה ורוני המקסימות מקיימות גם מפגשים אישיים ללסביות, אבל למיטב ידיעתנו, רק מפגשים אישיים ולא סדנאות. מעבר לכך לא ידוע לנו על כל פעילות אחרת בכיוון. הרמה להנחתה
ננחית בכיף. אם יש כבר איזו קבוצה מספיק גדולה של בנות שאת מכירה, זה יכול להתקיים מהיום למחר. כל התכנים כבר מוכנים.

femfatal

New member
קודם אני אענה בשמי ובשם זוגתי

אני שמחה לקרוא שאכן יש יוזמה כזו,כמו שאמרתי אני מאמינה שיש באמת צמא בענין. לי אישית יש בעיה לחלוק סוג של תקשורת אינטימית בפומבי ועל אחת כמה וכמה ליד גבר לכן אני מסתייגת כאן,אני חוששת שאני מייצגת באמירה הזו חלק נכבד מהקהילה אליה אני שייכת. כחלק מהחשיפה הפומבית של האינטימיות אני אעדיף "להטמע בקהל" מסויים מאשר להיות הזוג היחיד במפגש:) מה שלא יההי אני אבדוק אולי באמת אפשר יהיה לארגן קבוצה אני חושבת שיעזור אם תוכלו לתת פרטים נוספים שאותם אוכל להציע (פרטים טכניים) וגם תשובה בנושא ההדרכה...אני מבחינתי אבדוק. תודה ויום מקסים!

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif../images/Emo34.gifנקודה מעניינת להתבוננות...

ראשית, אין לנו שום בעייה לקבל את אמירתך ולומר "אמן". פשוטו כמשמעו, אנחנו מקבלים אותה as is. עם זה, יש כאן נקודה מאד מעניינת להתבוננות פנימית עבורך. הרי זה שאת לסבית, בסה"כ אומר משהו על נטייתך המינית בלבד (או שלא?). מבחינתנו, בדיוק כמו שאנחנו מלמדים בסדנאות שלנו גברים, להחשף לחיבוק ומגע עם גבר אחר, מבלי לראות בכך הצהרה על נטייה מינית, או בכלל, מבלי לייחס לכך משהו מיני, אלא הבעת אהבה בלבד, כך בדיוק אנו רואים את עניין ההתייחסות החד מינית. הרי אנו, כמנחים, לא מביאים את הצרכים המיניים האישיים שלנו אל תוך הסדנא בשום מקרה, וזה מתוך העקרונות שלנו. אם כך - מדוע זה גורם לך להסתייגות? כל מה שאנו מביאים לסדנה הוא אהבה והידע והנסיון שיש לנו למסור למשתתפים. חשוב לנו להדגיש, שזה לא נאמר מתוך התנגחות. חלילה. זה בסה"כ נאמר כהצעה להתבוננות עצמית מעמיקה. אנחנו מכירים היטב את כל הניואנסים. יודעים, שלחלק מהאוכלוסיה הלסבית יש הסתייגות מגברים שבעומק הנפש, יש בה הרבה מעבר לנטייה מינית לנשים, אלא משהו הרבה יותר עמוק. אבל, האם זה נכון עבור אותה בחורה להשאר עם הקושי הזה או לא? רק היא יודעת. אנחנו, כמנחים, מוכנים לספק עבורה את הסביבה המוגנת והבטוחה לבחון את הנושא, בין חברות. היא יכולה לבחור אם היא רוצה לקחת את זה כעליית מדרגה אישית, או לא. הרי אדם הוא אדם, הוא אדם... מבחינתנו, סדנת טנטרה היא לא סתם לבוא ולעשות כיף (למרות שיש המון המון כיף בסדנאות האלו). זה גם לבוא ולהחשף להתמודדויות, לעיתים אפילו לא קלות, מתוך הידיעה, שהקשיים שנתקלים בהם, גם אם נדמה שהם באים מבחוץ, בעצם באים מבפנים, ושיש כאן הזדמנות לצמוח מהקושי, להפוך אותו לבסיס לעליית מדרגה אישית התפתחותית. כמובן שהבחירה הינה תמיד של המשתתפים. אנו כמנחים, נדאג תמיד לתמוך, ללוות את התהליך, ואם צריך, אז גם אחרי שהסדנה מסתיימת. ומזמינים אותך (ואת זוגתך כמובן), לשוחח על כך על כוס
מבחינה טכנית, סדר גודל מינימלי לקבוצת עבודה טובה הוא משהו כמו 5-6 זוגות, ועדיף להגיע ל 10 זוגות. ברגע שישנו גרעין מעוניין, אפשר יהיה להוביל את התהליך בכיוון מסויים. זה יכול להיות ערב, או סדרה של ערבים אצלנו, או סופ"ש ארוך במלון, שמאפשר לשלב עבודת עומק עם כיופים. יום קסום מלא אור ואנרגיות טובות.

femfatal

New member
:)

בעיקרון מטרת הסדנא היא להעצים את הקשר הזוגי של שתינו והוא יהיה כמתנת אניברסרי.כלומר הייתי מעוניינת לעבור את החוויה כחוויה זוגית והתמודדות של קשיים בתוך הקשר גם ברמה המינית,האינטרקציה עם זוגות אחרים פחות מעניינת אותי כיוון שיש לסדנא מבחינתי מטרה מסויימת. אני חושבת שברמת המודע לפחות אין לי בעיה לחוות מגע מגבר אחר (כל עוד הוא לא מיני),יתרה מזאת אני אדם שנוגע.לכן שלפחות מבחינתי אנילא בטוחה שזה יתן מענה לאיזה מכשול קיים.(תודה בכל אופן). בתור אחת שחיה את הקהילה במובן זה או אחר,נוכחות של גבר בסדנא או בכלל בחלל בו יש קשר אינטימי כלשהו בין נשים יש סיכוי סביר ביותר שהוא עלול לפגוע באוירה.כנעין של קונוטציה למקרים שקורים כמעט על בסיס יומי במציאות,יש תחושה של משהו "סליזי". אני לא יכולה להתעלם מההתגדות הזו שקיימת בי,גם לא רוצה:),לכן אם (ואני כרגע מתכננת) לגבש לפחות קבוצה אחת לסדנא,האם יהיה אפשרי שתעביר אותה מדריכה,ללא נוכחות גברים?

mich37

New member
אפשרויות נוספות

בוקר טוב לסבית יקרה ורצויה מאוד. בקרוב מאוד באתרנו תופיע הערה מודגשת וברורה. הפעילויות מתאימות לכל בני האדם באשר הם. מוזמנת ליצור קשר. יש לנו מה להציעה. אורן גני וחיה כספי מקימים סדנת טנטרה לזוגות שלב א בתאריכים 27-28-29 לחודש דצמבר. סדנא זה פתוחה לכל בני האדם אשר נמצאים בזוגיות ורוצים ללמוד טנטרה. ידוע לי בברור שכל הפעילויות של מרכז תואם ברשות אורן וחיה פתוחות גם לקהל ההמו לסבי. ובאותה נשימה אני רוצה לפתוח דלת ברורה גם לקהל הלו יהודי הגר בארץ ישראל. לדעתי נושא זה לא עלה ולא פורסם מתוך תמימות של רוב מנחי הטנטרה בארץ. ולסיכום לסבית יקרה. ראי עצמך מוזמנת לכל פעילות טנטרית אפשרית. תודה לך על שהארת את עיננו. מיכה

mich37

New member
ובנוסף

חיה כספי מנחת סדנאות נשים. זוגתי מספרת רק דברים טובים, אגב יש לנו חברות טובות מאוד שחיות בזוגיות קסומה, אותן הכרנו בסדנת טנטרה לפני מספר שנים. ים של אהבה טל ומיכה

mich37

New member
נשים נשים

חיה מעבירה סדנאות טנטרה לנשים באשר הן. לדעתי גם סדנאות לחד מיניות. צרי קשר איתה. 0504083310 חיה כספי

limiaw

New member
ממליצה בחום רב על זוג מנחות מדהימות

רוני ונעמה שהן עצמן בנות זוג. הן מעבירות מפגשים לזוגות בקהילה ההומו לסבית . תוכלי למצוא אותן באתר " להיות טנטרה " בהצלחה !

למעלה