טנטרה

naor99

New member
טנטרה

כולם מדברים על טנטרה כל הזמן. אוקיי, קראתי והבנתי מה זה טנטרה פחות או יותר (בעיקר פחות). אבל בכל זאת, מישהו יודע איך הומואים יכולים לתרגל טנטרה. אני אשמח לקבל כל פיסת מידע: אתרים, הסברים, תרגילים וכו´.

MARMELAD

New member
כדי להתחיל בתרגול טנטרה

תיכנס לקישור הזה או הקישור הזה... וקצת על הנושא... טנטרה משמעה הרחבה - למעשה מדובר בתיאוריה מהודו שמנסה לשפר את כל תפקודי החיים - החל מתקשורת בין אנשים, דרך צורת חשיבה שונה על העולם וכלה ביחסי מין יותר מספקים. כל עניין יחסי המין הוא רק חלק קטן אבל הוא בהחלט מה שהפך אותה לידועה יותר
כמובן... אז לכן אני אתמקד במין בלבד: בעקרון יחסי מין טנטריים מאוד דומים ליחסי מין בהשפעת אקסטזי. בשני המקרים מדובר ביחסי מין שבהם אין "גול". האורגזמה מאבדת את החשיבות שלה לטובת העינוג ההדדי. יחסי מין כאלה יכולים להימשך שעות, ולעתים קרובות נגמרים ללא "שיא" של שפיכה. המין הטנטרי נותן חשיבות זהה לכל אחד מאיברי הגוף - ולכן מין טנטרי לא מבוסס על עקרונות המין הרגיל - הפשטה, ליטוף, אוראלי, מין מלא - אלא מורכב מאינספור נקודות עינוג בגוף - כמו האוזניים, כפות הרגליים, הבטן, הגב, הלשון. כדי להצליח לקיים יחסי מין כאלה לא מספיק להתאמן בדחיית האורגזמה אלא גם להפנים צורת חשיבה מסויימת - דחיית סיפוקים, התמסרות טוטאלית, העמדת ההנאה של בן הזוג לפני ההנאה שלך (וכולנו מכירים את זה שאתה גומר ובן הזוג לא רלבנטי יותר בסטוצים
). כמובן שיש גם תרגול פיזי שאפשר לעשות ע"מ להשהות את הגמירה ולהנות יותר מיחסי המין, אבל לצערי בד"כ גם אם מתאמנים שנים ולא מפנימים את הערכים של הטנטרה זה לא ממש זה. לגבי תנוחות מיוחדות - החוק הכי חשוב הוא שאין חוקים. בניגוד למין רגיל שבו יש תנוחות מקובלות פחות או יותר - במין הטנטרי אין חוקים ו"הכל הולך".. וזה גם מה שמייחד אותו. בספר קאמה סוטרה אפשר למצוא מגוון תנוחות - לצערי אין לו קישור אליו באינטרנט כרגע.. אני אחפש בהזדמנות. אבל כאן יש מדריך די מפורט ליחסי מין הומוסקסואליים - שבטח לא יזיק. ובאופן עקרוני - תנוחות זה לא הכל לגמור זה לא הכל יש עוד המון דברים באמצע, והם יותר חשובים.... בהצלחה !

למעלה