מאיר ניצן, עיריית ראשל"צ והחברה הכלכלית..
לא מספקים לציבור מגרש טניס ללא תשלום!!!!!!!!!! זאת חוצפה ממדרגה ראשונה!!!!!!!!!!!!!!!!!! הארנונה פה הכי גבוהה בארץ, ומאיר ניצן זורק את כל הכסף על הבניינים והאיקאות שלו, ויש מגרשי טניס מדהימים בקרית ראשון, שלאחרונה נבנו שם גם עמודי תאורה ומאז ומעולם נלקחו דמי מנוי על המקום ע"י מתנ"ס שכפוף לחברה הכלכלית ראשל"צ ולעיריית ראשל"צ. זה ביזיון מוחלט שיש המון מגרשי כדורגל ואני משחק בהם בכייף, בין אם בבתי ספר, ובין אם בספורטכיף בדשא ובאספלט, ויש מגרשי כדורסל שגם בהם אני משחק בין אם בבתי ספר בשכונה שלי ובין אם בספורטכיף והם פתוחים לכל הדורש בחינם עם חניה בחינם וכמו שצריך, ומגרשי הטניס שנמצאים בקרית ראשון סגורים אך ורק בפני מנויים!!! זאת לא זכות בסיסית לענף ספורט מצליח בארץ לחינם ?! אני קובל על כך ומלא ממכריי ואנשים שאינני מכיר כועסים על כך, זאת חוצפה ממדרגה ראשונה שבעיר כזאת שהספורט צריך להיות מקודם ומוערך כדי לשמור על בריאות האזרחים, וכושרם ואיכות חייהם של האזרחים, אני כחייל בשנים האחרונות וכחייל משוחרר בהווה צריך לשלם דמי מנוי לעירייה שגם ככה מופצצת בכסף ועושקת את התושבים בארנונה גבוהה כדי לשחק פעם, פעמיים או שלוש בחודש, בושה וחרפה ודמי המנוי גבוהים ביחס למשחקים, אינני מקצוען בטניס ואינני משקיע את מירב זמני, אינני רשום לקנאטרי ואין באפשרותי הזמן והכסף לעשות זאת, ויש מגרשים שנבנו ע"י העיריה וקיימים שנים רבות, מדוע לא לפתוח אותם בחינם לציבור הרחב ?! 4 מגרשים מסכנים של טניס שלא מתוחזקים גם מי יודע מה יחסית לקנאטרי קלאב שקיימים בראשון..(הסתדרות, גלי הדר וכו') למה!? זאת חוצפה, לא מזמן שמעתי שבאו ילדים וחתכו את כל הגדרות שם, אולי ככה יבינו בעיריה דרך הונדילזם שאני לא מצדיק ולא בוחר בדרך זאת שצריך לפתוח את המגרשים לציבור, זה עושק לכל דבר, מחר יקחו ממני דמי מנוי אם אני אנשום מהחמצן שהצמחים מוציאים, מחר יהיו דמי מנוי על הליכה וכניסה לרחוב רוטשילד או במדרחוב או גן העיר, מחר יהיו דמי מנוי להליכה על המדרכה.. זאת לא חוצפה בעיניכם ?