טנריף....מי היה?? מי שמע??

הדר לו

New member
טנריף....מי היה?? מי שמע??../images/Emo179.gif../images/Emo176.gif

היי בנות טוב אז אנחנו מתחילים לתכנן לנו ירח דבש קצר וכייפי עם הרבה הרבה מנוחה ובעיקר בטן גב!
כרגע אנחנו ממש חושבים על טנריף ברצינות....אני זוכרת שיש בנות שחגגו שם את ירח הדבש.... המלצות ואפילו הערות כנגד יתקבלו בברכה... יום נפלא והמון המון תודה

הדר לו

New member
ידעתי שהייתם! השאלה היא אם חוץ

מבטן גב יש עוד קצת..אז הבנתי מהקישור שיש המון ים והרבה שלווה ונופים משגעים אני בטוחה שזו תיהיה החלטה טובה... פשוט בגלל שאני עובדת במשרד נסיעות..אני חשופה לכל מיני הצעות ויש אתר נופש בטורקיה "הייל סייד" שהוא גם מאד מאד מומלץ ואני לא יודעת מה להחליט! את יכולה לספר לי קצת על המקום?? הבנתי שזה 7 שעות טיסה

אתי@

New member
יש כל כך הרבה מה לעשות חוץ מבטן-גב

שלא מספיקים להגיע לחוף
הטיסה ארוכה מאוד, אצלנו היא לא היתה ישירה ונחתנו בספרד, ככה שהטיסה כולה ארכה כמעט 10 שעות
מה יש לעשות? המון
לטייל במגוון הנופים העצום, והמגוון באמת גדול ומשגע
לעלות להר הגבוה ביותר בספרד שנמצא באי טנריף לבקר בגן החיות המדהים של האי לראות ערים מיוחדות וכפרים עתיקים לבקר בגן הבוטני היפה, בעיר הנופש המקסימה שבצפון, לעשות שופינג בעיר הבירה. שני הטיפים הכי חשובים שיש לי, הם:
לקחת מלון אך ורק בצפון האי, שהוא הרבה יותר יפה מהדרום, וכל האתרים המענינים נמצאים במרכז האי וצפונה.
לשכור רכב ל-4 ימים לפחות
זה זול וחשוב

אתי@

New member
עוד המלצה - קחו טיול ג´יפים

אנחנו לא לקחנו טיול ג´יפים ועשינו את הכל ברכב. העניין הוא שטיול ג´יפים זאת גם חויה, ומי שנוהג זה המדריך ככה ששניכם יכולים להנות מהנוף שבדרך. חוץ מזה, מספיקים ביום אחד יותר מקומות. המדריכים לפי מה שהבנתי ממש נחמדים ויורדים עם הג´יפ לכל מיני מקומות שאי אפשר להגיע עם רכב. בקיצור מומלץ

הדר לו

New member
המון המון תודה אתי../images/Emo23.gif אני אתחיל

לברר לי כל מיני דברים...וברשותיך אני יהיה איתך בקשר לעוד התייעצויות... את זוכרת את שם המלון שלכם?

אתי@

New member
המלון נקרא "סמירמיס"

באופן כללי זה היה מלון 5* והוא היה טוב מאוד, אבל קצת זקן כזה, אוירה מחויטת מידי בשבילנו. מה שאהבתי במיוחד זה הנוף מהמלון. את פותחת את המרפסת ישר לים
איזה יופי של נוף...

הדר לו

New member
טוב לי יש מחירים לבתי מלון בטנריף

ובעקבות ההמלצה שלך צמצמתי את הרשימה לשני בתי מלון שנמצאים בחלק הצפוני הטרופי של טנריף...שני בתי המלון הם 4* עם חצי פנסיון ונעים סביב ה- 800$ +- ... ושוב... תודה תודה תודה

אתי@

New member
מה השמות של המלונות../images/Emo35.gif

ויש רק 2 מלונות
לנו הציעו המון מלונות

הדר לו

New member
לא יש מלא מלונות אני צימצמתי את

האפשרויות לשתיים שנראים טובים הנה השמות והתאור: PLAYA CANARIA: ממוקם 2 ק"מ ממרכז פוארטו דה לה קרוז ומשקיף על עמק OVOTAVA השני: MELIA PUERTO DE LA CRUZ: ממוקם 500 מ´ ממרכז פוארטו דה לה קרוז מוקף צמחיה טרופית. כמובן ששניהם 4 כוכבים ויש בהם בריכות וכל הדברים הרגילים...

אתי@

New member
לא מכירה את המלונות אבל לדעתי

עדיף לכם לקחת את השני שהוא יותר קרוב למרכז של פוארטו דה לה קרוז. עם כל הכבוד לעמק אורוטובה היפה, אתם בטח רוצים מלון שיהיה קרוב למרכזי הבילוי של הערב. לא? לעמק ממילא תסעו לפחות פעם אחת במהלך הטיול שלכם. איזה עוד מלונות הציעו לך?

הדר לו

New member
שאר בתי המלון!

BITACORA- ממוקם כ- 400 מ´ מחוף הים. VULCANO- ממוקם כ- 400 מ´ מחוף הים. זה שכתוב את המרחק מהים זה לא כ"כ עוזר לי כי אני לא יודעת אם הם בחלק הדרומי או הצפוני עוד אחד שניתן הוא: DANIA PARK - ממוקם כ- 300 מטר ממרכז התיירות. 500 מ´ מחוף הים בקרבת המקום איזור לנודיסטים... שוב המלונות האלו 4* עם כל הדברים הרגילים ועל בסיב חצי פנסיון... נראה לי שהמלון השני שרשמתי בהודעה הקודמת הוא הכי מתאים...

אתי@

New member
אם אני זוכרת נכון

שני הראשונים נמצאים בדרום האי. השני בטוח הדרום. לגבי המלון השלישי - שמעתי שהוא נחמד מאוד. אולי תחפשי אתרים באינטרנט? את גם יכולה להתעניין בפורום טיולים אם מישהו מכיר את המלון.

הדר לו

New member
תודה מתוקה...אני אבדוק את העניין

עם הבחורה שכאן מתעסקת מנופשונים האלו.... את אומרת שטנריף יפה ורומנטית וכייפית נכון? זה הרי מה שחשוב! לא?

אתי@

New member
נכון נכון ונכון

אבל... תדעי לך שלפחות כשאנחנו היינו, היו המון תיירים זקנים. לנו זה לא הפריע אבל אם לכם זה חשוב...

הדר לו

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo23.gif../images/Emo51.gif../images/Emo23.gif../images/Emo51.gif../images/Emo23.gif../images/Emo51.gif

למעלה