טסה בכיוון אחד לארצות הברית השבוע

meow18001

New member
טסה בכיוון אחד לארצות הברית השבוע

שמחה לשתף אתכם בשמחתי,אני עושה רילוקיישן לסן אנטוניו בטקסס. חלום חיי הוא לעבור לארצות הברית וחוץ מלהיוולד שם, לא טיילתי ולא ראיתי את אמריקה. אני אזרחית אמריקאית וקניתי כרטיס כיוון אחד, אמורות להיות בעיות עם זה שזה ONE WAY?
מתחילה לעבוד בחנות קרמים יוקרתיים של בחור ישראלי, ברור שזו לא עבודה אידיאלית אבל יש נורות אזהרה שאני צריכה לשים לב כשאני מגיעה לשם ?
איפה כדאי לפתוח חשבון בנק? אם יש עוד דברים לעזור לי אני אשמח. עושה את המעבר לגמרי לבד וכמובן שזה מלחיץ מאוד :)

אם את אכן אזרחית

אמריקאית לא אמורה להיות שום בעיה עם כרטיס בכיוון אחד.
שיהיה בהצלחה

debby12

New member
מנהל
אני מניחה שיש לך מספר סושיאל סקיוריטי?

כשעובדים באופן מסודר/חוקי בארה"ב זה מספר שצריך עבור הגשת טפסי מס שנתיים ועוד המון דברים פרוצדורליים. באופן כללי את אמורה לשמור את המספר הזה קרוב ולא לפרסם אותו באינטרנט או משהו כזה (זה מידע שאם גונבים אותו יחד עם השם שלך - קל יותר לגנוב לך את הזהות ולפתוח חשבונות בנק בשמך)

כמו שכתבו לך - אין שום בעיה עם הכרטיס בכיוון אחד. שיהיה בהצלחה!

Boston Guy

New member
אנחנו צריכים לדעת אם לך יש נורות אזהרה?

אם את אזרחית אמריקאית - לאף אחד לא יהיה אכפת שאת נכנסת לארה"ב עם כרטיס טיסה חד כיווני.

מעבר לזה? אין לנו מושג למה את מכניסה את עצמך.

נקודות למחשבה:

יש לך איפה לגור?

אותו בחור ישראלי שיעסיק אותך - מתכוון לשלם לך משכורת בצורה חוקית כמו שמשלמים לעובד אמריקאי?
ינכה לך מס הכנסה אמריקאי ויעביר אותו לרשויות המס?
יפריש עבורך דמי ביטוח לאומי אמריקאי?
ישלם עבורך ביטוח דמי אבטלה?
יהיה לך ביטוח תאונות עבודה?

איך את דואגת לביטוח רפואי עבורך?

מה התכניות שלך לגבי רשיון נהיגה, רכב וכיוצ"ב? סן אנטוניו היא לא עיר שאפשר לחיות בה בלי רכב.

למעלה