בהצלחה
ק קופידונית New member 25/9/06 #8 איזה כיף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מתרגשת בשבילכם... שיהיה המון המון בהצלחה!!!
איזה כיף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מתרגשת בשבילכם... שיהיה המון המון בהצלחה!!!
L lovegirl2005 New member 25/9/06 #9 בהצלחה! גם אני בעוד 3 שבועות טסה להודו..והפעם לגור שם...לגור איתו...עם הילד...וגם ללמוד הודית.. אז זו שנה חדשה של התחלות חדשות שיהיה בהצלחה ורק טוב! ומקווה שנעביר חוויות יחד...נראה מה יותר קל ללמוד הודית או סינית... שנה טובה!
בהצלחה! גם אני בעוד 3 שבועות טסה להודו..והפעם לגור שם...לגור איתו...עם הילד...וגם ללמוד הודית.. אז זו שנה חדשה של התחלות חדשות שיהיה בהצלחה ורק טוב! ומקווה שנעביר חוויות יחד...נראה מה יותר קל ללמוד הודית או סינית... שנה טובה!
Y yaelisam New member 25/9/06 #10 ../images/Emo6.gif נראה לי שהודית יותר קל יש להם אותיות אמיתיות לא??? אני אצטרך לזכור את כל הסימניות האלה!!! בהצלחה לך ולאור ולחצי השני שלך כמובן (למרות שכשיש ילד- זה לא הופך להיות שליש שליש שליש? ) וספרי לי איך זה ללמוד הודית!!!
../images/Emo6.gif נראה לי שהודית יותר קל יש להם אותיות אמיתיות לא??? אני אצטרך לזכור את כל הסימניות האלה!!! בהצלחה לך ולאור ולחצי השני שלך כמובן (למרות שכשיש ילד- זה לא הופך להיות שליש שליש שליש? ) וספרי לי איך זה ללמוד הודית!!!
D DocMartin New member 25/9/06 #14 תהנווווווו!!!../images/Emo140.gif שיהיה לכם בהרבה מזל במקום החדש. ואל תשכחי אותנו פה! נפלא להתחיל שנה ככה!
תהנווווווו!!!../images/Emo140.gif שיהיה לכם בהרבה מזל במקום החדש. ואל תשכחי אותנו פה! נפלא להתחיל שנה ככה!
M mic26 New member 25/9/06 #15 בהצלחה דרך נפלאה להתחיל את השנה החדשה. איזו התרגשות, שתהיה לך טיסה נעימה ורק טוב.
S schlomitsmile Member מנהל 25/9/06 #1 ../images/Emo160.gifנסיעהטובה../images/Emo99.gif../images/Emo204.gif../images/Emo24.gif
Y yi tai New member 25/9/06 #18 שיהיה בהצלחה! אגב, אני וסוזאנה (החצי הסיני שלי) נהיה בשנחאי בשבוע הבא לרגל ה1 לאוקטובר.. שלחי מסר או משהו איתי
שיהיה בהצלחה! אגב, אני וסוזאנה (החצי הסיני שלי) נהיה בשנחאי בשבוע הבא לרגל ה1 לאוקטובר.. שלחי מסר או משהו איתי
Z zoeizoei New member 25/9/06 #19 יקירתי ראשית, אאחל לך טיסה קלה ושתחלוף במהירות הבזק...שתגיעי מהר לזרועות המתוק שלך שתהנו מכל שניה, דקה ושעה במגורים המשותפים....שולחן מלא נשיקות וחיבוקים
יקירתי ראשית, אאחל לך טיסה קלה ושתחלוף במהירות הבזק...שתגיעי מהר לזרועות המתוק שלך שתהנו מכל שניה, דקה ושעה במגורים המשותפים....שולחן מלא נשיקות וחיבוקים
Y yaelisam New member 25/9/06 #20 ../images/Emo24.gifתודדדדדדדדדדדדדדדה../images/Emo70.gif בהצלחה בתור גברת פרנק!!!
א אלוניס New member 26/9/06 #22 "משהו פתאום בתוכי מתרגש, לגור איתו" הזכרת לי את השיר הזה שיהיה ים ים הצלחה לשניכם - בהכול! ושיהיה חיבור מהיר לרשת גם כן כדי שנדע מה שלומך...
"משהו פתאום בתוכי מתרגש, לגור איתו" הזכרת לי את השיר הזה שיהיה ים ים הצלחה לשניכם - בהכול! ושיהיה חיבור מהיר לרשת גם כן כדי שנדע מה שלומך...
Y yaelisam New member 26/9/06 #23 ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gifתודה../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gifתודה../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif
ר רותמי3 New member 26/9/06 #24 בהצלחה../images/Emo160.gif../images/Emo141.gif קודם כל נסיעה טובה ושתצליחו בהכל... מקווה לראותך כאן בהקדם נשיקות
בהצלחה../images/Emo160.gif../images/Emo141.gif קודם כל נסיעה טובה ושתצליחו בהכל... מקווה לראותך כאן בהקדם נשיקות