טסה לחצי שנה

טסה לחצי שנה

שלום לכולם, אני מתכננת לטוס לטיול בן חצי שנה לדרום אמריקה ואולי גם לאיזור מרכז אמריקה, מקסיקו וגואטמאלה. אני הראשונה שטסה מבין החברים שלי ככה שאין לי ממש מישהו שידריך אותי ויגיד לי מה צריך לעשות לפני הטיסה, מה להביא וכו' ... אני אשאל כמה שאלות, השאלה הראשונה שלי היא בקשר לביטוח בריאות, חובה?! זה עולה דיי הרבה כסף ואני עם תקציב דיי מצומצם.. מה אתם אומרים? זה משהו שבדרך כלל עושים או שזו רק אופציה בשביל ללכת על בטוח?

יונית63

New member
חובה חובה חובה

אל תשחקי עם זה ואל תחשבי אפילו על לחסוך בזה אלוהים יודע מה יכול לקרות אני ממש לא מתכוונת להפחיד אותך אבל שומעים כל יום בחדשות על ישראלים שנזקקים לחלוץ בחו"ל במיוחד בדרום אמריקה בקשר לתקציב, תבברי בקשר לביטוח בקופת החולים שלך לי יש כללית מושלם, זה יצא לי פחות מחצי מחיר מאשר ביטוח של חברה פרטית ויש עכשיו גם מבצע שעל כל ביטוח מקבלים 40$ לביזבוזים בדיוטי, שווה.

הייבי

New member
חובה ללכת על ביטוח בריאות טוב(!)

כשאת עושה ביטוח תבדקי שהוא כולל חילוץ וחיפוש וספורט אתגרי, ולא סתם הביטוח הסטנדרטי שהכרטיס אשראי נותן. גם אם את לא חושבת שתעשי טרקים/רפטינג/טיול סוסים את לא יכולה לדעת בטיול כל כך ארוך מה יבוא לך (וסתם לידע כללי- אפילו נסיעת ג'יפ בשטח נחשבת ספורט אתגרי אצל חלק מהמבטחים). חוץ מזה, זה אם קורה משהו זה חוסך כסף- אני במזרח תפסתי מחלת הנשיקה דיי קשה מה שגרר ביקור במרפאה תאילנדית+אישפוז של יום אחד (סה"כ מעל 350$ שקיבלתי את הכל חזרה אח"כ מהביטוח). ובקשר למה צריך- תתחילי לקרוא כאן ובאתר למטייל זה דיי עוזר

למעלה