טסה לנורווגיה לשלושה שבועות

ש י פ

New member
טסה לנורווגיה לשלושה שבועות

של טיול עצמאי בסימן "פיורדים וטרולים". מבטיחה לחזור עם צילומים של נשים יוצרות, חומרים וכלים חדשים, כל זאת בהיבט של סריגה בארץ הקרה והרחוקה. מהנסיון שלנו מהחיים בשבדיה מובטח לנו טיול מ ד ה י ם ! אשמח לשמוע מכן עצות לדרך, מידע כזה או אחר, סיפורים ממי שכבר היתה שם... אשתדל מהדרך לשתף אתכן בחוויות ובדברים מעניינים !

iris3111

New member
שיפ מאחלת לך המון הנאה ו....שתפי

אותנו בתמונות מהשטח, ובחדשות סריגה משם.... איך לא?

שיפ תהני וחשבי עלי שם כמו בהולנד

תבאי תלנו דברים יפים . אני בטוחה שיש שם גם צמרים זו ארץ קרה . לכמה זמן ומתי יוצאים ועם מי איזה כף אני מאושרת בשבילך אשה נהדרת.

88hentai88

New member
מגניב לך! בטח תראי יצירות

מדהימות, ראיתי תצוגת אופנה של מישהי נורווגית, היא פשוט היממה אותי!!! עבודות במרקמים משגעים ומיוחדים, דוגמאות שלא ראיתי בחיי ... אני בטוחה שתהני ותביאי לנו תמונות כדי שנוכל לטעום טיפטיפה!!! שתהיה נסיעה טובה מאוד=)

ש י פ

New member
הי חברות יקרות -../images/Emo24.gif

הי לכן ספק. לכל אחת שמורה פינה חמה בלב. אחזור עם תמונות, רעיונות, מתנות... ושולי - חייבים להמשיך במסורת - גם משם אביא לך משהו מעניין
תודה על התגובות החמות והמפרגנות - ואם בינתיים יהיה מיפגש שימרו לי ממנו למידה, חוויות, חיוכים, ואהבה גדולה !!!

liat1953

New member
טיול חלומי,הייתי לפני מספר שנים

את צריכה מידי פעם לצבוט את עצמך כדי להאמין שאינך בחלום. טיול מהמם,תהני ומחכה לשמוע חוויות.

ofelya

New member
תהני!

פעם טיילתי בסקנדינביה... הם מוכרים צמר בסופרמרקט!

פרפרית 4

New member
ויול נעים, ותהני לפחות ממראה הסריגי

הסריגם כי הם יקרים. יש להם דוגמאות מהממות.

גלשי

New member
מצאי הנאה וענין בכל רגע וגם מנוחה

ושלווה לא יזיקו......... שובי אלינו עם סיפורים מעניינים ותמונות שיתרמו במעט לסיפוק הסקרנות שלנו. נסיעה טובה.

ש י פ

New member
כולכן מ ק ס י מ ו ת ../images/Emo51.gif

מבטיחה לחזור עם שלל סיפורים ותמונות.

למעלה