טסטפלייז לביגור!

hellgirl

New member
טסטפלייז לביגור!

אז ככה, אני מריצה 3 משחקים בביגור וצריכה לעשות להם טסטפלייז דחוף כדי שהם יהיו מושלמים עד ביגור. מאחר ואני גרה בערד המשחקים יועברו על שרת שאני אתן את כתובתו לכל שחקן בנפרד. אני רוצה רק שחקנים רציניים כי המשחקים יהיו מדהימים אם אנשים ידעו לשחק ולהקשיב לי. כל שחקן שירצה להשתתף במשחק יוכל לפנות אלי כאן, באייסי או באימייל והמשחק עצמו יתקיים ברגע שיהיו לי 6 שחקנים לכל משחק. הטסטפליי הראשון שאני אריץ יהיה "תאוות אפלה" - וומפייר, אימה, פריפורם ואפשר להירשם אליו עד יום חמישי בבוקר כי יום חמישי בערב הוא היום האחרון שאני אוכל להריץ אותו לפני ביגור. הטסטפליי השני יהיה "מבוכים ותשוקות" - מו"ד הנטאי (סקס באנימציה יפנית), פריפורם. למשחק הזה יהיה אפשר להירשם עד יום רביעי הבא. למשחק מבוכים ותשוקות דרושים שחקנים בעלי כושר ביטוי מעולה, לב חזק, פתוחים ולא ביישנים כלל. רצוי שלא יהיו בתולים וידעו איך הולך סקס בימינו כי הם יצטרכו לתת ולספוג תיאורים כבדים במשחק. הטסטפליי השלישי יהיה "יער אולדווד וטירת אולמאראק" - מו"ד פנטזיה, אבל לא בטוח שאני יעשה אותו. [email protected] 117161918 עזרו לי להפוך את המשחקים למוצלחים ונתראה בביגור! נ.ב. לקשי ההבנה מבניכם, אם נרשמתם לאחד מהמשחקים האלה בביגור *אל* תרשמו לטסטפליי שלו!

למעלה