טסט אנימציה לגלימה

dj brick city

New member
טסט אנימציה לגלימה

למי שזוכר לפני זמן רב מידלתי את JINPIE הילד הקטן מ G-FORCE בניתי לו ריג, והגעתי לשלב של הגלימה. בעזרת המנגנון החדש של מאיה 2008 לבדים (שהוא מצויין פשוט וקל לשימוש) הצלחתי להגיע למה שאני מחפש עדיין יש כמה בעיות טכניות שלא הצלחתי לפתור אבל אני בתהליך למידה תגובות יתקבלו בברכה

alonbond1

New member
תגובה לגלימה...

נראה טוב, אבל קודם כל אני מציע לך לא להזיז ככה בזום את המצלמה. זה מבלבל, ולדעתי לא מוסיף שום דבר. תמצא לך זווית טובה, או אפילו אם אתה רוצה קצת תזיז לאיזשהו כיוון, אבל לא בכזאת הגזמה של זום. שנית, סימיולאצית הבגדים נראית טוב, למרות שאחרי שהוא נוחת הגלימה ישר חוזרת לקבוע, כך שזה לא הגיוני, היא צריכה לחזור למצבה בתנועות קטנות (אני מנסה להגיד התקפלויות כאלו קטנות שנרגעות ויורדות בקצב) למטה, וזה תלוי בסצנה אם יש רוח מסביב. אלון

dj brick city

New member
תודה על התגובה

בקשר לפתיחת הלגלימה בסוף רציתי להראות שאני יכול לשלוט על הפתיחה והסגירה של הגלימה מתי שאני רוצה, (משהו כמו בסרט באטמן האחרון שהוא מעביר זרם חשמלי והגלימה נפתחת). ואת זה השגתי ע"י בלנד שייפ שהשתלט על הסימולציה מצויין הבעיה היא שברגע שאני מכבה את הבלנד שייפ הסימולציה חוזרת למצב המקורי והכל נהיה בלאגן אפשר לראות את זה בסירטון החדש זה אחד מהדברים שאני מנסה כרגע לפתור אם מישהו פה יודע איך להתגבר על זה אני אשמח לשמוע

eldarinn

New member
האמת ההדגמה טובה למרות שנראה לי שחסכת

ספריים לשנייה ובמהירות האפקט אבל זה לא ממש מיצוי יכולות של עבודה על בד בהגדרה המילונית למרות שיש פה משחק של גמישות. בכל מקרה זה נראה משכנע.

EdithSharon

New member
יחי ה nCloth, ראית את השיפורים במאיה 2008?

אם אתה בוחר את ה nucleous של הבד יש כל מיני presets מוכנים (ב attribute editor למעלה, מתחת ל focus). אפשר לבחור משהו כמו משי נגיד ואז לשנות קצת את התכונות שיתאימו יותר לבד שהיה לך בראש.

dj brick city

New member
אויי איזה מזל שכתבת

ידעתי שיש את זה ופשוט לא מצאתי את זה כבר התחלתי להתיאש

למעלה