זה משהו אחר לחלוטין
תקרא את ההודעה הראשונה שלך וההודעה הזאת, וזהה עשר הבדלים - כתבת שני דברים שונים לחלוטין. ATP לא מנוהל בTD שלי, הוא מנוהל אצל מי שעושה את הATP, וממש לא מעניין אותי (הם שולחים לי את הSTD שלהם, לידיעה, לא משהו שאני יכול לשים עליו יד כמה שבא לי), כך שזה לא שיקול מבחינתי. אם אצלך את הATP למוצר שלך אתה עושה בעצמך, מסכן הלקוח שלך
(בלי לזלזל, כמובן, יש כאלה שסומכים על הספק, אבל ככה הם גם נראים...) לגבי סוגי בדיקות שונים (שזה מה שאתה מתאר ברמות CPU וכו), אז כן, אני מנהל את זה בפרוייקט אחד, וזה עובד מעולה. לכל TEST SET אני עושה RUNים לכל סוג מכונה עם פרמטרים עבור אותו סוג מכונה, שקובעים גם את הTEST DATA וגם את הEXPECTED RESULTS, וזאת הדרך הכי טובה להשוות דברים, כי תכל'ס אני בודק אותו דבר, רק המספרים בפרמטרים משתנים. CODE REUSE אומר לך משהו? אומנם אתה לא כותב CODE כמו תוכניתן, אבל לכתוב עשר טסטים בעשר פרוייקטים שכולם עושים אותו דבר עד כדי מספר זה מקור לטעויות, ובתור איש QA אתה אמור להיות הראשון לעלות על זה כבאג בדיזיין... אז נכון שזה עובד אצלכם, אבל נכון גם שאתה לא יכול לדעת מתי זה יפסיק לעבוד אלא אחרי התקלה הראשונה שתקרה. לנהל טסטים צריך בשכל, לא בEXCEL, וטסט דיירקטור זה לא בוידם שזורקים לתוכו טסטים ופרוייקטים בלי לחשוב מראש, זה כלי מתוחכם ביותר שכדי לנצל אותו עד הסוף צריך לעבוד קצת על תכנון מקדים ולבדוק את כל האפשרויות של שימוש. גם אם בסוף תגיע למסקנה שהשימוש שאתה עושה בו הכי נוח לך, זה אומר קודם כל - לא לשלול אפשרויות אחרות, ולחפש דרכים לייעל ולקצר תהליכים, כי TD מצוין לזה. ולא, לא עובד, לא עבדתי, ואין לי מניות במרקורי (כמה חברים רק
)