טסט פנימי וחיצוני

דנה6877

New member
טסט פנימי וחיצוני

היי.

בקיצור,כבר בשיעור 26 המורה אמר שהוא רוצה להגיש אותי לטסט.
ובמהלך שבועיים הוא אומר לי שיום ראשון אני אגש ולבינתיים עשיתי 35 שיעורים (השיעור אצלו זה רק כפוליים) וגם בשיעור 35 (שזה היה ביום חמישי)אמר לי שהוא קבע לי תאריך לשבוע הבא (סוף סוף). כל זאת יש לציין שהוא כל הזמן אומר לי שאעבור את הטסט הראשון ז"א למה בכלל הייתי צרכיה עוד שיעורים?!.
טסט פנימי לא עשיתי כיוון שבאותו יום חמישי הוא התקשר ואמר שיש לי גם טסט פנימי,לבסוף לא היה לי.
הוא קבע לי שיעור ליום שני. התקשרתי אלי היום כדי להגיד לו שאין לי כסף לעוד שיעורים,אז הוא אמר "אז אל תעשי מה אני אגיד לך" וניתק תשיחה.
הבנתי שהטסט החיצוני הוא חובה נכון?? אז איך הוא אומר לי אז אל תעשי מה אני אגיד לך.איך אני ממשיכה איתו אלאה עכשיו.

האם הוא יכול לבטל את הטסט החיצוני לאחר שקבע?
ומה לעשות עם הטסט הפנימי?
אשמח לעזרה.

ravidmos1

New member
תשובה .

קודם ל אתצריכה לבצע טסט פנימי לפני שאת ניגשת לטסט חיצוני ( ללא חתימת מנהל מקצועי את לא יכול לגשת לטסט) .
לגבי היחס אותו את מתארת אין סיבה שהמורה ידבר אלייך ככה את צריכה להרים אליו טלפון לקבוע איתו טסט פנימי ולהתכונן לטסט החיצוני.
את הטסט המורה לא מבטל כי זה תאריך שנקבע ע"י משרד הרישוי וניתן למורה אם הוא לא יוציא אותך הוא יוציא תלמיד אחר שלו אחרת הטסט ילך לפח וחבל כי טסטים לצערנו אין בשפע.
הצעתי אלייך היא להרים אליו טלפון בצורה יפה ונינוחה ללבן את העניינים בינכם שתסיימו את התהליך בצורה יפה ומכובדת .
אם הדבר לא צולח יש לך אפשרות לעבור למורה אחר .

מקווה שעזרתי שיהיה המון בהצלחה !!!

רביד מושיוב מורה לנהיגה בראשון לציון והסביבה. 054-6269924.

דנה6877

New member
אני אתקשר היום

אני רוצה להתקשר אליו היום אבל בשעות אחר הצהריים(כי אולי הוא לא יהייה בשיעור עם אחר), ולקבוע איתו מועד לטסט הפנימי.
תאמת בגלל שהוא לא כזה מדבר יפה אני לא יודעת איך להגיד לו את הדברים.
עוד שאלה,נגיד ואני נחשלת בטסט. בשביל טסט שני כמה שיעורים צריך בערך לעשות? כי אני לא רוצה שימשוך אותי לאחר הטסט הראשון וינצל אותי בעוד כסף.
תודה רבה לתשובה.

ravidmos1

New member
תשובה .

קודם כל אין לך מה להתבייש זאת זכותך לקבל תשובות.
דבר שני האם במהלך הלימוד הוא דיבר והתייחס אלייך לא יפה ?
בואי נקווה שתעברי את הטסט הראשון אבל במידה ולא אני לתלמידים שלי ממליץ לעשות שיעור אחד בשבוע ובשבוע של הטסט לעשות עוד שיעור שניים לפני .
בממוצע זמן המתנה לטסט נע בין חודש לחודש וחצי אז יוצא בממוצע לעשות בין 4-7 שעורים תלוי כמה זמן צריך להמתין לטסט....
מקווה שעזרתי אם יש לך עוד שאלות את מוזמנית .

רביד מושיוב מורה לנהיגה בראשון לציון והסביבה 054-6269924.

דנה6877

New member
הוא דווקא היה בסדר בשיעורים

הוא פשוט משך אותי הרבה.
איזור הטסטים נמצאים ברחוב לח"י בבני ברק ואני גרה בדרום תל אביב,מהתחלה הוא אמר שהוא נותן רק שיעורים כפוליים.
ברגע שאני לא אעבור את הטסט הראשון הוא ימשוך אותי רבות עד לטסט השני וזה מה שמפחד אותי. (בגלל השיעור הכפול)
הבעייה של להחליף מורה זה בגלל שצריך למצוא מורה שהטסטים שלו הם גם שם ושירצה לקבל אותי כתלמידה שלא זקוקה להרבה שיעורים.
רביד,ממש ממש תודה לך על התשובות.

ravidmos1

New member
תשובה

קחי בחשבון שבאזור תל אביב הטסטים יוצאים מול קניון איילון ולא משנה איפה את גרה זה אזור הטסטים .
את צריכה להבין שתמיד יש מחסור בטסטים זה לא בהכרח למשוך , אני חושב שהוא עשה שגיאה שלא הסביר לך גם אם לא היית מקבלת את זה היית יודעת.
ולא מרגישה שמשכו אותך .
בכל מקרה אני חושב שהפתרון שלך זה לדבר איתו להסדיר איתו את העניין בצורה יפה אם חלילה תיכשלי בטסט יהיה לך זמן לחשוב מה את רוצה לעשות.
מקווה שעזרתי , תעדכני מה נגמר, ואם את צריכה עוג עצה אשמח לעזור.

רביד מושיוב מורה לנהיגה בראשון לציון והסביבה 054-6269924.

דנה6877

New member
תשובה :)

אני יודעת שהוא משך אותי בגלל שלא היה לא טסט בשבילי,אבל הוא עשה את זה בצורה לא יפה ונוסף מקום להוריד לי לפחות שיעורים המשכתי לעשות שלוש פעמיים בשבוע*2 ז"א 6 שיערים בשבוע,אם הוא היה אגון פחות היה מוריד לי את מספר השיעורים.
בכל מקרה קבעתי איתו היום לטסט פנימי ומקווה מאוד שהוא אכן לא העביר את הטסט החיצוני שלי למשה אחר.

הילה2403

New member
תגובה

בתור תלמידה, אני חושבת שהגישה שלך לא נכונה. לטעמי את זו שצריכה לדבר איתו. אם את מרגישה שאת מוכנה, תבדקי איתו לגבי מועדים של טסטים. בקשר לכמות השיעורים, את זו שקובעת, בסופו של דבר, את הכמות של השיעורים.
בהצלחה.

למעלה