טסים בארקיע או בישראיר????????

טסים בארקיע או בישראיר????????

שימו לב: כל פעם שעולה הדולר, הם מהר מהר מעלים מחירים, כי "אין לנו ברירה אנחנו מפסידים כסף"(מסכנים,ממש רחמנות עליהם). ומה עכשיו כשיורד הדולר? יורידו גם את מחירי הטיסות בין תל אביב לאילת? לא, מה פתאום !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

harhanegev

New member
תכל'ס, את מאוד מאוד צודקת,

השאלה מי יצליח לשנות את המצב. יש לך תשובה ?

AdamINC

New member
אז אל תטוסי.. מה את רוצה?

לא נראה לי שאנשים מבינים שישראייר וארקיע הן חברות פרטיות. זכותם המלאה של הבעלים של החברות לקבוע את המחירים... טיסות זה מותרות, עם כל הכבוד. למי שיש כסף - שיטוס. למי שאין - שיסע באוטובוס. כל פעם המדינה צועקת וזועקת על מחירי הטיסות, ואז עושים הפגנה ובאים בדיוק שני אנשים. אז תפסיקו להיות ישראליים מעצבנים ותפסיקו להתלונן!!! \כמה טוב להיות חייל ולשלם 120 שקל

AdamINC

New member
../images/Emo6.gif

בכל דבר יש יתרון אחד לפחות.. את חייבת להסכים: זה שווה

havlaz

New member
זכותם המלאה

אבל זה לא אומר שאסור להתלונן. מחירי הטיסות הוא בושה והפקר. 350 ש"ח (מחיר מחירון) לטיסה הוא מחיר מטורף. אני טסתי לפני כמה ימים לונדון-ברצלונה ב-500 שקל. אז אילת-ת"א במחיר שכזה? חברות התעופה מתנהגות כמין קרטל, כשאישרו לישראייר את קו התעופה לאילת, חשבו שתהיה תחרות. בפועל, המחירים כאילו מתואמים ביניהם, העלאות מחירים מתבצעות על ידיהם כמעט במקביל והם מתגייסות אחת למען השניה בכל גזירה שמגיעה (מי זוכר את ישיבות מועצת העיר בנושא הטיסות?). ונכון, האשמים העיקריים הם אנחנו - שאנחנו לא מתלוננים מספיק. וכשיש הפגנה ומאבק, בסופו של דבר מגיעים רק 2. זה מרד צרכנות בצורה הגרועה ביותר.

havlaz

New member
רואים שלא טסת כבר הרבה זמן

בארקיע מזמן לא שואלים את השאלה, פשוט דוחפים לך משהו מגעיל. בישראייר זה משתנה, לפעמים יש בחירה, לפעמים לא. ואוכל - אם קוראים לחטיף קצח מסריח או עוגה עם תאריך ייצור מהשנה של באג 2000 אוכל, ניחה.

matan sh

New member
רואים שאתה לא טסת הרבה זמן

בארקיע מחלקים גלידת בן & ג'ריס! ומשהו קל לשתות.

AdamINC

New member
גלידה?../images/Emo2.gif

אני טסתי בארקיע לפני איזה שבועיים ולא גלידה ולא נעליים!

harhanegev

New member
אני והבן המתוק שלי טסנו בארקיע

לפני 9 ימים, והגישו לנו גלידה. אבל המזון/משקאות בשווי של כמה גרושים זה לא מה שמעניין. בקשר לדולר, היא ממש צודקת: המחירים המקסימליים שלהם הם בפיקוח משרד התחבורה. כל פעם שעולה הדולר - ממיד שר התחבורה מאשר להם להעלות את המחיר. הדולר עכשיו רק יורד ויורד - והמחירים נשארים בשמיים.

Liraz 6q

New member
מה גלידה מה?!??!

טסתי פעמיים השבוע ולא קיבלתי אפילו את החטיף תירס המגעיל הזה!!! וגם לתפוזים היה טעם של פעם! אני דורשת פיצוי!!!!

harhanegev

New member
2 השערות אפשריות:

[1] אולי הגלידה היא רק בשעות חמות (אני טסתי באותו יום, יום חמישי לפני 10 ימים, הלוך ב-06:40 בבוקר ולא היתה גלידה, וחזור ב-14:55 והיתה גלידה). [2] אולי חברת ארקיע קיבלה כמות מסויימת של גלידות במתנה מ"בן אנד ג'ריס" בתור פרסומת לסוג חדש של גלידה, או בתור סתם ככה פרסומת כללית ל"בן אנד ג'ריס".

Liraz 6q

New member
יאיר!

אל תנסה להרגיע אותי! טסתי הלוך ב12 וחזור ב1 וחצי.. אני עדיין כועסת

למעלה