טסים ללונדון בתפוז
אנשים

טסים ללונדון בתפוז../images/Emo43.gif אנשים

מצדיעים לחיילים! פורום צורן קדימה מתגייס עבור החיילים ומארגן עבורם משלוחי חבילות. רוצים לשלוח להם גרביים חמות, כפפות צמר או חטיפים למיניהם? כל הפרטים בפנים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2062&MessageId=125757055
פורום העולם החרדי – מוזיקה מזמין אתכם למופע "נקודה טובה" של שולי רנד, המבוסס על האלבום "נקודה טובה" שעם יציאתו הגיע לאלבום זהב ומייד גם לפלטינה. היכנסו לפורום ואולי תזכו בזוג כרטיסים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=959&MessageId=125770569
חודשיים לאחר יציאת האלבום החדש והמצליח "בין האש ובין המים", ולרגל סיבוב ההופעות החדש, גלי עטרי תגיע מחר בשעה 18:00 לפורום גלי עטרי לענות לשאלות שלכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1123&MessageId=125772749
תחרות התמונות הגדולה של בריטיש איירווייס יוצאת לדרך! העלו לעמוד הפעילות תמונות מיוחדות שצולמו בחו"ל ותוכלו לזכות בכרטיס טיסה זוגי ללונדון מתנת בריטיש איירווייס. http://www.tapuz.co.il/albums/contests/contest.asp?c=126
האם לאפשר לילדכם להיות "מי שהוא", או לנסות לשנות את התנהגותו? ציפי קוברינסקי, מאמנת אישית ומשפחתית, ממליצה איך להתמודד עם שקרים ורביצה אינסופית מול הטלביזיה, וגם איך לגרום לילד לרצות ללמוד ומה עושים כשהמורים לא מצליחים להתמודד עם הילדים ופונים אליכם שוב ושוב? בואו להתאמן (ולהתאמץ) בפורום הפרעות קשב ADHD מחר, בין השעות- 17:00-18.30 http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=201&MessageId=125789684
ירון ידען יו"ר מפלגת 'אור', יתארח מחר בשעה 20:00 בפורום חופש וישיב על שאלות הגולשים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=264&MessageId=125775749
היכנסו לפורום רמי קלינשטיין, ספרו לנו הדברים הקטנים בחיים שאנחנו לומדים להעריך רק כשהם נעלמים, נגמרים או נלקחים מאיתנו ואולי תזכו בעותק מהסיגנל "אלוהי הדברים הקטנים" מתוך האלבום החדש "שיר חשוף" http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1432&MessageId=125789685
 
עוגת\מאפינס חומוס מתכון של פיליס גלזר

מעתיקה לכאן הודעה מפורום צליאק: המלצה - מאפינס/עוגה חומוס נ"ג. כן, זה נשמע ו אפרת המפזזת ו 20:03 | 11/01/09 משונה, אבל זה בהחלט טעים. המתכון לקוח מתוך המתכונים של פיליס גלזר בעיתון מנטה של חודש ינואר. לקוחים שתי כוסות של גרגירי חומוס מבושל, עם מעט נוזל, ומעבדים למחית חלקה. מוסיפים 4 ביצים, חצי כוס סוכר, גרידת קליפת לימון ואבקת אפיה. אני שמתי את התערבות בתוך גביעי סליקון למאפינס, אפשר גם בתבנית עוגה. אופים בתנור מחומם ל 180 מעלות. כשהעוגה מוכנה מצננים 15 דקות ורק אז מוציאים מהתבניות. ותאמינו לי יש לזה טעם של עוגה. נזלל אצלנו. והערה שלי - אבקת אפייה מכילה אלומיניום אבל יש בארץ גם אבקת אפייה ללא אלומיניום שטרם השתמשתי בה, כי אני משתמשת בסודה לשתייה, אך יש חלופה כזו. אבקת אפייה ללא אלומיניום - צירפתי קישור אליה ותמי- את מוזמנת להעיר לגביה אם יש לך הסתייגויות או הערות, בסדר? תודה מראש
ועוד הערה חשובה, לגבי אפייה - יש בחורה משקיענית המכינה מוצרים ללא גלוטן ומפרסמת אותה בבלוג שלה, עם סרטוני הדרכה ואני ממליצה בחום. יש לה למשל לחמניות GFCF ופתיתים ומתכונים נוספים שם. בתיאבון !!
 
האם אבקת האפייה נטולת גלוטן?

לא הצלחתי למצוא רשימת רכיבים חוץ מההערה all phosphate. לא יודעת מה זה אומר. תודה על המידע! אנחנו עושים לאחרונה עוגיות ככה: 1 כוס חמאת אגוזים 3/4 כוס אגאבה (אפשר להחליף בדבש) קצת ווניל ביצה אחת מערבבים הכל. שמים כף לכל עוגייה על נייר אפייה טבעי ומשטחים (אין צורך לשמן, יש מספיק שמן באגוזים) אופים בחום כמה שיותר נמוך זמן קצר מאוד - אולי עשר דקות, עד שמתחיל להשחים. (זה נוטה להישרף מהר אז פיקחו עין). יותם שם באמצע גבינת שמנת שהומתקה בקצת אגאבה ווניל וקורא לזה ice cream sandwich (המצאה שלו!). מי שלא אוכל קזאין יכול למצוא מילויים אחרים. טעים, וגם אבא ואימא של יותם גונבים לו אם הם מצליחים
.
 
נצל"ש ממתיק חדש

מצאתי בחנות הטבע - palm sugar עשוי מדקלים. נראה כמו גרגרים חומים, מזכיר קצת סוכר חום בטעם (הטעם קלוי קצת) אבל פחות מתוק. בסך הכל טעים ובלי טעם לוואי. בעל ערך גליקמי נמוך ונחשב לממתיק הכי אקולוגי בעולם. עדיין לא ניסיתי במתכונים. אנסה ואדווח.
 
ן נטולת גלוטן ואלומיניום ומיועדת לצליאקים

היי תמי, ההמלצה הגיע מדניאלה מפורום צליאק והיא מדווחת כי שם רשום שהיא אכן נטולת גלוטן. אני מכירה אמא לילד עם רגישות גבוהה לגלוטן המשתמשת בה בהצלחה. יצרן: קלבר גירל, ארה"ב. יבואן: מור ים מרקטינג בע"מ, קיבוץ צרעה 02-9908001 זו החברה - http://www.rumfordworld.com/htdocs/products.htm ואגב, בארץ יש כבר סיופ אורגני של אגאבה מכמה יצרנים, אך אני נזהרת מלהשתמש בה, למרות שהאינדקס הגליקמי לא גבוה, כי אגאבה מלאת אוקסאלאט. אנחנו משתמשים בהצלחה בסטיוויה של KAL שמככבת בהמתקה יומיומית וגם בעוגיות. יש בארץ גם סירופ חרובים אורגני מספרד מאד מוצלח. נחמד הרעון של העוגיות.. ללא גבינת השמנת כמובן..
אבל אהבתי את הכינוי - חמוד
 
למעלה