טסק אחרון - קצת אכזבה

חגי

New member
טסק אחרון - קצת אכזבה

טסק 6 TOTAL אילן הפעם מסיים רק במקום ה- 29. שימו לב שצדר עושה גול בזמן כפול מהמנצח באותו יום אבל העיקר שהבחור בגול. בכללי אילן מסיים 20 - בהחלט מקום מכובד. בסיכום כללי - נראה לי שהתאבון להשגים נפתח.

amitceder

New member
what are you talking about?

top 30 for ilan is very nice, and I don't complain much either. sorry for no hebrew - we're now in mt. beauty- preparing for the next comp - the bogong. as you said - ilan 20, and i'm somewhere in the 50's area. I have no problem with that - for me 3 times in goal, one time 2 km, one time 10 km short, and only one fuck up where i landed "only" after 145 km, which was 35 km short. twice over 220 km, and each flight exceeding the personal best in israel. in short - nothing to complain about. i return temporarily the glider, now i'll try my icaro and see the difference. it's also mountain flying instead of flat lands - so again - something different. hope i find a wireless connection for my laptop so i can go back to hebrew.... wish us all luck and really really thanks for all of you that read and react to the information. it means alot to us. no worries, no dramas how easy is that?

בהצלחה בהמשך לאילן ועמית ../images/Emo50.gif

דרך אגב אמית, יש לך אפשרות לכתוב בעברית מכל מחשב. במסך כתיבת ההודעה, חפש (במקום שבו נמצא הלחצן להוספת "סמיילים וסימנים לנושא/לתוכן") לחצן "עברית", לחץ עליו ותופיע לך מקלדת וירטואלית בעברית.. בהצלחה.

David Gerby

New member
too easy mate

עמית ראשית תודה על הדיווחים, תמשיך לדווח גם באנגלית אם צריך. שנית, באופן אישי אני חושב שההישגים שלך מצויינים ומרשימים. אני חושב שהדברים שעושים את ההבדל מהארץ הם התנאים, הגלשן והתחרות. כמובן שרואים קפיצת מדרגה מאז התחרויות באירופה ובטח תוכיח את זה גם כשתחזור. (כן, אל תשכח שצריך לחזור). בנושא הגלשן נראה אם ישתנו התוצאות בבוגונג, אבל שם גם התנאים שונים מה flatlands. אגב, התקבלתם לבוגונג? מסור לאילן ד"ש, כל הכבוד על ההישג המרשים והמכובד ובהצלחה לשניכם בהמשך. והעיקר - fly safe, fly high, fly fast, and just remember - it only gets better מקנא, דודו

יופי, יופי, תמשיכו לעדכן ואנחנו

נמשיך לקנא. רק חבל שחגי מאוכזב, מה לעשות קשה לספק אותו, אולי תשתדלו קצת יותר...

בויינה פוצצתם לי ת'דמיון עם

הטיסות האלהץ פתאום חלמתי אתמול על גלישה אוירית...

למעלה