אממ אוקיי אני ינסה
למרות שאני לא יודעת כל כך אם התכוונת לחלק הפרקטי והאירגוני יותר או לחלק היותר אממ איך נקרא לזה עמוק?נפשי?חח לא יודעת הרגשי...חחח אני ייתן לך לשתייהם
- 1)אממ..כתבו פה בקשר לשיחות-האפשרות הכי זולה(וזה בדוק!)זה שההורים יתקשרו למלון,תבקשו מהמדריכים את המס' של המלונות או שתבררו כשתגיעו ותשלח להם את זה באסאמאס והם יתקשרו למלון ויבקשו את החדר שלכם...אם אני לא טועה זה ממש כמה עשרות אגורות לדקה-ממש זול בהשוואה לכל שאר האפשרויות.... 2)גם בקשר למטרייה-מטריה מתקפלת!!!!!ברור שכן מתקפלת!!!אין שם מקום לדחוף אחת שלא מתקפלת ולהיסחב איתה!!רק מתקפלת!מקסימום אם היא תהרס תקנה חדש...לא סיפור.... 3)מומלץ לקחת קצת חטיפים וכאלה מהארץ,תמיד נחמד שיש שם משו שמזכיר את הבית-וגם הנסיעות מאוד ארוכות והאוכל דיי מזוויע אז שיהיה משו לנשנש
. 4)אממ,כמובן שמצלמה!!אם אפשר אפילו אז מצלמת וידאו מאוד מומלץ שיהיה לכם במשלחת,זה מאוד חשוב להמשך שכשחוזרים תעשו סרט או משו שישאר כמזכרת...מצד שני ראה הוזהרת!!!לא לצלם יותר מדי!לזכור שאתה נמצא שם כדי ללמוד וכדי לראות ולהפנים,כשאתה עובר את המסע דרך המצלמה אתה מפספס המון...הפסד שאי אפשר להחזיר! 5)אמממ...תנסה להקשיב וללמוד כמה שיותר,זה באמת עוזר להתחבר,תנסה להיות קצת לבד במחנות ובמקומות האלה שדורשים הפנמה,כי ברגע שאתה עם חברים וכאלה אז אתה מדבר ומחייך צוחק קצת-זה קצת מרחיק אותך מהעניין האמיתי... 6)אל תפחד לבכות הרבה אנשים מפחדים להראות שזה נגע להם/לא רוצים לבכות מול כולם ולהראות את הפגיעות,ואני מדברת מנסיון אישי
אבל במחנה אחד פשוט נשברתי ופתאום הבנתי מה שלא הבנתי במשך כל הימים של המסע לפני וזה קורה להרבה-ככה שאם זה קורה לך,תסתכל מסביבך-כולם בוכים כולם פגיעים ביחד עם כולם ויש תמיכה ענקית,הדבר הכי טוב לעשות זה פשוט להפתח...
אמממ..נראה לי שזהו,כמובן יומן מסע וכל זה... אהה..שכחתי חח גרביים להחלפה!!כל יום זוג בתיק,מאוד מומלץ!! עכשיו זהו
אם יש לך עוד שאלות/בקשות/משו אחר-אתה תמיד מוזמן לשאול
שיהיה מסע מוצלח ומשמעותי
ואל תשכח לספר חוויות
!