טס בעוד יומיים

guppy1

New member
טס בעוד יומיים

שלום לכולם בעוד יומיים אני טס לפולין והייתי רוצה לשמוע טיפים/עצות איך להעביר את המסע בצורה הטובה ביותר קראתי את הטיפים באתר והם עזרו לי מאוד אולי למישהו יש משהו להוסיף שלא רשום שם?

שירנות

New member
יש לך

נושא יותר ספציפי שאתה רוצה עליו עצה? אני ישמח לעזור לך אבל קצת קשה לתת ככה עצות בכללי,המסע מורכב מכל כך הרבה דברים,שקשהלדעת על מה ליעץ.... בקיצור תפרט יותר במה אתה רוצה ייעוץ ואני ישמח לייעץ:) אה ו...שיהיה לך מסע מוצלח משמעותי ומספק:)

guppy1

New member
...

אמ.. אני לא יודע על מה לפרט כי עוד לא הייתי שם .. :) תוכלי לעלות מס' נושאים שנראים לך חושבים תודה!

שירנות

New member
אממ אוקיי אני ינסה:)

למרות שאני לא יודעת כל כך אם התכוונת לחלק הפרקטי והאירגוני יותר או לחלק היותר אממ איך נקרא לזה עמוק?נפשי?חח לא יודעת הרגשי...חחח אני ייתן לך לשתייהם:)- 1)אממ..כתבו פה בקשר לשיחות-האפשרות הכי זולה(וזה בדוק!)זה שההורים יתקשרו למלון,תבקשו מהמדריכים את המס' של המלונות או שתבררו כשתגיעו ותשלח להם את זה באסאמאס והם יתקשרו למלון ויבקשו את החדר שלכם...אם אני לא טועה זה ממש כמה עשרות אגורות לדקה-ממש זול בהשוואה לכל שאר האפשרויות.... 2)גם בקשר למטרייה-מטריה מתקפלת!!!!!ברור שכן מתקפלת!!!אין שם מקום לדחוף אחת שלא מתקפלת ולהיסחב איתה!!רק מתקפלת!מקסימום אם היא תהרס תקנה חדש...לא סיפור.... 3)מומלץ לקחת קצת חטיפים וכאלה מהארץ,תמיד נחמד שיש שם משו שמזכיר את הבית-וגם הנסיעות מאוד ארוכות והאוכל דיי מזוויע אז שיהיה משו לנשנש
. 4)אממ,כמובן שמצלמה!!אם אפשר אפילו אז מצלמת וידאו מאוד מומלץ שיהיה לכם במשלחת,זה מאוד חשוב להמשך שכשחוזרים תעשו סרט או משו שישאר כמזכרת...מצד שני ראה הוזהרת!!!לא לצלם יותר מדי!לזכור שאתה נמצא שם כדי ללמוד וכדי לראות ולהפנים,כשאתה עובר את המסע דרך המצלמה אתה מפספס המון...הפסד שאי אפשר להחזיר! 5)אמממ...תנסה להקשיב וללמוד כמה שיותר,זה באמת עוזר להתחבר,תנסה להיות קצת לבד במחנות ובמקומות האלה שדורשים הפנמה,כי ברגע שאתה עם חברים וכאלה אז אתה מדבר ומחייך צוחק קצת-זה קצת מרחיק אותך מהעניין האמיתי... 6)אל תפחד לבכות הרבה אנשים מפחדים להראות שזה נגע להם/לא רוצים לבכות מול כולם ולהראות את הפגיעות,ואני מדברת מנסיון אישי
אבל במחנה אחד פשוט נשברתי ופתאום הבנתי מה שלא הבנתי במשך כל הימים של המסע לפני וזה קורה להרבה-ככה שאם זה קורה לך,תסתכל מסביבך-כולם בוכים כולם פגיעים ביחד עם כולם ויש תמיכה ענקית,הדבר הכי טוב לעשות זה פשוט להפתח...:) אמממ..נראה לי שזהו,כמובן יומן מסע וכל זה... אהה..שכחתי חח גרביים להחלפה!!כל יום זוג בתיק,מאוד מומלץ!! עכשיו זהו:) אם יש לך עוד שאלות/בקשות/משו אחר-אתה תמיד מוזמן לשאול:) שיהיה מסע מוצלח ומשמעותי
ואל תשכח לספר חוויות
!

guppy1

New member
תודה

ממש עזרת לי - תודה ענקית! מבטיח לספר חוויות כשאחזור! :)!

קודם כל...

תהנה,אני טס יום רביעי הבא {26.3} ומחר יש לי יומולדת,תקנה לי מתנה
מתי אתה חוזר?ספר לי איך היה? איזה מלון? המדריך אמר לנו לא לשים דברים שנוזלים {כמו מים,מיץ,אוכל שנוזל} בתוך התיק גב שעולה איתך למטוס אחרת מחרימים לך את זה ולא נותנים להעביר למזוודה כשתנחת,תוכל להעביר לתוך התיק בנוגע לשיחות,אמרו לנו להתקשר לברק {013) ולבקש כרטיס שיחות,כמו טלכארד,מביאים לך סיסמא,אתה מקיש אותו בטלפון ציבורי בפולין ואתה יכול לדבר עם המשפחה מישראל,2 שקל לדקה קח לך מטריה טובה שלא מתקפלת אבל לא ענקית שלא תצטרך להיסחב איתה בידיים כי לא נכנס למזוודה זהו,אין לי עוד מעניינים ספר חוויות ופרטים, אל תשכח יומן מסע ומצלמה

guppy1

New member
..

אני חוזר ביום חמישי לפנות בוקר תאמת אין לי מושג לאיזה בתי מלון אנחנו הולכים.. זה לא ממש מעניין אותי אני לא נוסע למסע בשביל לבלות והקטע הזה ממש לא מעניין אותי. אהה שחכתי מזל טוב! :)!!!

yarden d

New member
יש לי כמה טיפים בשבילך...

1) אני ממש מציעה לך לכתוב ביומן המסע. לפני שטסנו לפולין חילקו לנו יומן וכתבתי בו כל יום. אני מציעה לך לא לוותר על זה- כל יום פשוט תכתוב מה עשית. זה ממש נחמד לקרוא את מה שכתבת בסוף המסע
2) כמו שכבר כתבו לך, אני ממש ממליצה שבמחנות תשתדל להיות לבד. 3) אמרו לי לפני המסע "אל תלחצי אם את לא בוכה". יש בזה משהו. אני למשל- לא ממש הצלחתי להתחבר לכל הסיטואציה הזאת באותה רגע והיה לי ממש קשה לקלוט הכל. אז אם אתה לא בוכה או מרגיש שמה שאתה רואה לא משפיע עליך, כשתחזור אתה תוכל לראות את ההשפעה הרגשית. אל תרגיש לא נעים כי "אחרים עצובים ואתה לא". זהו... תהנה במסע ואני אשמח לשמוע ממך חויות!

guppy1

New member
הרגע הגדול

סוף סוף הגיע היום הגדול אבל משום מה אני לא מתרגש והטיסה רק בעוד כמה שעות :S תודה לכולם על העצות הנפלאות ואני מקווה שיהיה מסע מוצלח!! מבטיח לספר חוויות להתראות!

שירנות

New member
יאאאאאאאא!!!!!

איזה כיףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוףף אני כל כך רוצה שובבבב!!!!
טוב(בפעם ה5 בערך חחחח)שיהיה לך מסע מוצלח ומשמעותי:)

למעלה