טס לאיה נאפפפה - תעזרו לי;

Hagai2004

New member
טס לאיה נאפפפה - תעזרו לי;

אז ככה אנשים - גם אני כמו כולכם פה, הולך להיות באיה נאפה עוד 10 ימים!!! אני רוצה שתיתנו לי כמה שיותר פרטים; 1. על בית- הדירות: Mike's Hotel Apartments - איך הוא? מישהו היה שם? מה יש בקירבת הבית-דירות הזה? ואיך הוא בכלליות? מומלץ? יש סופר בקירבתו - האם הוא זול? 2. האם שווה ללכת כבר בתאריך הזה (19.9.05)? יש מה לראות? 3. איזה מועדונים מומלצים? 4. באיזה כסף משתמשים שם? איפה אפשר להמיר "כסף ישראלי"? כמה כסף לקחת לביזבוזים.....? ובקיצור - ספרו כל מה שאתם יכולים על איה-נאפה!!! אני אשמח מאוד... אגב, השגנו דיל - 4 חבר'ה בדירה - 319$ לאדם, זה נחשב בסדר? (כיוון וזה די סוף ספטמבר)- 7 לילות כמובן! אשמח לתשובות, חגי.

Hagai2004

New member
אז איך הבית-דירות הזה?

בבקשה תתייחסו לשאלות שלי בראש ההודעה, תודה ושבת שלום, חגי.

kush kush

New member
אז על השאלה הראשונה אנלא יכולה

לענות.. אבל הנה השאר: 2. האם שווה ללכת כבר בתאריך הזה (19.9.05)? יש מה לראות? כן כמובן.. העונה נסגרת בסוף ספטמבר עד אז תנצלו את זה. גמככה אנשים שטסים לנאפה זה אלו שסיימו תיכון וזה... 3. איזה מועדונים מומלצים? בבארים אני ממליצה הכל פיראטים צפרדע רוק פלינסטונס מה לא.. מועדונים הייתי רק בקאר וואש והיה סבבה, והבנתי שגם המסיבות קצף באייס גם שוות... יש מלא שרשורים פה תעיין. 4. באיזה כסף משתמשים שם? איפה אפשר להמיר "כסף ישראלי"? כמה כסף לקחת לביזבוזים.....? משתמשים בלירה קפריסאית, שזה 10 שקלים ללירה. תחפש נקודת החלפה פה בארץ שיש, ואם לא תמצא תטוס עם דולרים ותמיר בשדה תעופה או שם. לבזבוזים לקחתי משהו כמו 300 דולר ולא השכרתי אופנוע או מה והייתי רק 5 ימים.. אבל האוכל שם נורא יקר. בלילה אתה מסדר סבבה עם שתיה באיזה 2 לירות.. הכסף שיוצא הוא על אופנועים פעלויות ים בנג'י וכמובן שאוכל. וכה הדיל הזה סבבה לגמריי
אני שילמתי בתחילת העונה 400$ לחמישה ימים אבל במלון סבבה עם ארוחות בוקר טיסה מיסים והעברות.. זה היה עוד לפני שנאפה הייתה ככ בעניינים.

למעלה