טס ללסבון להנפקת תז ודרכון. אשמח לקבל מידע ממי שכבר היה

mirmirony

New member

הנפקת תעודת זהות ודרכון בליסבון

הנפקת תעודת זהות ודרכון בליסבון
שלום,

התהליך פשוט מאד, מגיעים בערך בשעה 07:00 בבוקר למשרד הפנים הפורטוגלי- באחד הסניפים, מחכים שאפשר יהייה לקחת מספר, לוקחים מספר, ממתינים, מצטלמים, מגיעים בשעה 17:00 ואוספים את תעודת הזהות.
למחרת, אותו הדבר רק לגבי דרכון ואוספים את הדרכון מבנין SEF בשדה התעופה של ליסבון.
העלות היא 53 יורו לתעודת זהות ו-100 יורו לדרכון בהליך המהיר.

בהצלחה,
הילה

תבזבז יומיים במקום לטייל ולהנות

תותח תותח אבל 150€ לא הולכים ברגל...
ותוסיף לזה נסיעות לשדה התעופה לדרכון ,ולמישרד הפנים לתעודת זהות ,כאשר צריך להגיע ב1 לקחת ניספר לשעה 4 ,וכל זה בשביל אולי 50 יורו ,לא הלכת לטייל וביזבזת זמן ,וטירטורים במקום לקבל שירות של מלך ,(אני נתתי לו באהבה את שכרו ,עשה לי שירות מצויין ,וטיילתי ונהנתי ובערה קיבלתי הכל במלון ) מגיע שכר לכל מי שעובד ,גם לך משלמים עבור עבודתך !!!

תשובה

ותוסיף לזה נסיעות לשדה התעופה לדרכון ,ולמישרד הפנים לתעודת זהות ,כאשר צריך להגיע ב1 לקחת ניספר לשעה 4 ,וכל זה בשביל אולי 50 יורו ,לא הלכת לטייל וביזבזת זמן ,וטירטורים במקום לקבל שירות של מלך ,(אני נתתי לו באהבה את שכרו ,עשה לי שירות מצויין ,וטיילתי ונהנתי ובערה קיבלתי הכל במלון ) מגיע שכר לכל מי שעובד ,גם לך משלמים עבור עבודתך !!!
תשובה
בהחלט! אנשים לא מבינים מה הולך שם עם העומסים.
זה נשמע מחיר גדול וכשבשקלים אז בכלל מתפוצצות האוזניים, אבל באמת שמי שלא מכיר ויודע לעבוד עם הבירוקרטיה הפורטוגלית והשפה הפורטגזית אז שבכלל לא יכנס למשאות מיותרות וילך על דרך זו של העוזרים.. ואגב יש מלא לא חסר אפשר למצוא גם כאלה במחיר אחר ולהתמקח תמיד טוב ולחלק חלק מהדברים שאולי לא נחוץ ויכולים להיות לנחויותכם כמו לאסוף את הדרכון בעצמכם ועוד.
זהו זה דעתי ולכל במלינים אך אומרים מי שלא טוב לו יום טוב לו.

למעלה