טס לנאפה וצריך עזרה

papa333

New member
טס לנאפה וצריך עזרה

אחים שלי אני נוסע לנאפה עוד שבוע אני צריך המלצות על מועדונים פאבים (מעדוני חשפנות) שלא עושים בעיות לישראלים ומכניסים כל גיל... אני בן 17 דרך אגב בנוסף אם יש לכם עוד המלצות על אטרקציות נוספות חוץ ממסיבות אני אשמח לשמוע בינתיים שמעתי הצעות רק על מועדונים כמו black and white/ car wash ואייס קיוב (אשמח לשמוע גם דעות על המועדונים האלה) בקשר למועדונים שמעתי שב-castle ובסטארסקיז לא מכניסים ישראלים זה נכון? תודה מראש על העזרה.. פלג

elad281189

New member
תשובות

לך לפרוג.. פאב טוב מועדונים: אייס (מסיבת קצף בשני וחמישי) בלאק אנד וויט סטארקיז נחמד.. אבל אין הרבה בנות. נכון, לא אוהבים ישראלים בסטארקיז.. אבל מכניסים. מועדוני חשפנות: מג'סטיק מולין רוג' טוגה טוגה ויש גם אחד בנסיעה של 10 דקות.. הוא נחמד אבל עם תאילנדיות (אותי אישית זה הגעיל) ותזכור, אתה בן 18 !

orenkes

New member
עוד כמה

טוב אני לא יודע איך הוא שכח אבל אל תפסידו את הפארק מים,שזה מקום חזק. יש גם את ה"אביס" שהוא חמוד,אבל בכל מקרה כל מועדון שם טוב,פשוט תזרום עם המועדונים שם ואתה תהנה אל תבוא עם מחשבה על מועדונים מסויימים,פשוט לך על זה! ואה גם יש את השייט,שזה נחמד להתנתק קצת... ובקשר לזה שלא מכניסים יכול להיות,היו מקרים אבל פשוט תנסה לא יכניסו לא קרה כלום פשוט תלך..

למעלה