טס עוד 3 ימים לפולין!

BoogyB

New member
טס עוד 3 ימים לפולין!

כמה שאלות מהירות :) כסף! דולר,אירו או זלוטי? וכמה לקחת בשביל פולין עצמה(בלי דיוטי פרי)? תיקים! מזוודה ותיק צד? או מזוודה ותיק ביצפר? Mp3! יש טעם להביא נגן מוזיקה\סרטים? או שלא יהיה לי זמן להשתמש בזה? בגדים! ארוכים זה בטוח...השאלה האם בגדים עבים פוטרים או ארוכים דקים כאלה של סתיו? יש צורך במעיל? להביא הרבה בגדים? מצלמה! ווידאו או סטילס? אני מתלבט :( טוב זה מה שעולה לי בראש עכשיו...המורים בבית ספר עונים חצאי תשובות אז חשבתי לשאול פה. תודה על העזרה!

אני אענה לך...

קח בסה"כ 150$ וזה יספיק לך אפילו תחזור עם עודף... בהתחלה תמיר רק 50$ לזלוטי, ואחר כך תראה לפי הצורך (יש מקומות שאפשר להחליף כספים). מזוודה גודלה לכל הבגדים (כמובן שלא יותר מ20 קילו) וקח תיק בצפר (תיק גב) יהיה לך הכי נוח. לגבי נגן מוזיקה אין מקום להתלבטות! יהיו לכם ניסעות של 6 שעות בערך!!! בטוח שמה שבא לך לשמוע זה את חברים שלך כל היום? בתקופה הזאת כדי לך לקחת פוטרים עבים בעיקר (ומעיל) גם מיטריה רצוי... תיקח איתך כמה ארוכים דקים למקרה ויהיה יום נעים, או אם תרצה לשים מתחת. אין תחליף לסטילס, זה הזיכרון הכי טוב שיכול להיות. אבל עדיף לקחת את שניהם לא? (אם יש לך אפשרות).

קח דולרים, ../images/Emo110.gif

תמיר בכמויות קטנות - כי אין הרבה לקנות... אז אם תמצא משו, אל תתלבט - תקנה! כי הגיוני שלא תמצא דברים אחרים. קח מזוודה ותיק גב, יהיה לך לסחוב מצלמה, ודפים, ובטח תדחוף לשם את הסווטשירט של המשלחת וג'קט, ובטח תשים אוכל... בטח ובטח שצריך לקחת נגן MP3, יהיו נסיעות נורא ארוכות, ולמרות שעושים מלא צחוקים באוטובוס - יש רגעים שכולם רוצים שקט ולישון... אז שמים מוזיקה ונרגעים לבד. בגדים תביא גם וגם, אצלי היו יצים חמימים של קצר וג'קט למשל, ופתום יום עם טפטוף... ומצלמה - קח סטילס, זה בטוח. אל תוותר על זה! תברר במשלחת מי מביא וידאו - תוודאו שיהיה לפחות אחד שיביא מצלמת וידאו, כי זה גם נורא חשוב... תהנה

. עונה...

תקח מצלמת סטילס ותקח מוזיקה כי תרצה לפעמים "לברוח" למקום משלך... ככה אני עשיתי פשוט "ברחתי" למקום משלי באוטובוס מקום ניטרלי.... ואממ תקח דולרים או יורו אני לקחתי יורו והחלפתי שמה בכמויות קטנות...

חייםלוי

Member
מנהל
כל העצות כאן טובות

יש גם במאמרי הפורום מאמר של טיפים מסע טוב ומועיל

BoogyB

New member
תודה לכולם על העזרה!

עזרתם לי המון ולכל מי שגם יוצא למסע בקרוב,תהנו מהחוויה:)

keds

New member
אני אוסיף גם../images/Emo3.gif

יש לי אתר אינטרנט טוב בקשר למזג אוויר.. אז בבוקשה הנה תבדוק את המזג אוויר...

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif מסע מוצלח ../images/Emo9.gif../images/Emo20.gif

יורו, 100 בערך, מזוודה ותיק ביצפר
יותר נוח, כדאי להביא מוזיקה, בגדים עבים..פולין זה לא ישראל. מצלמת סטילס.

למעלה