טעויות באנימורפס!!

Nagini Potter

New member
טעויות באנימורפס!!

הנה כמה טעויות שאני מצאתי:
בספר השני, מתישהו בסוף, היירק שנמצא בראש של צ´פמן נותן לו שליטה, וצ´פמן כבר לא יכול כל כך לשלוט בגוף שלו בעצמו, כי הוא היה משתלט כבר המון זמן. אבל פעם בשלושה ימים, בבריכת היירקים, יש לו פרק זמן שבו הוא שולט בעצמו, כך שהוא לא יכול פשוט לשכוח איך זזים!
בספר הראשון, בפעם הראשונה שאנחנו רואים השתנות - זה כשטוביאס הופך לחתול, בחדר של ג´ייק. כשהם מגלים שטוביאס החתול יכול לדבר בטלפאתיה עם ג´ייק, ג´ייק מחליט לבדוק אם גם הוא - בגוף האנושי שלו - יכול לשלוח מסרים טלפאתיים. ונחשו מה? הוא יכול! מאוחר יותר, פתאום רק מי שהשתנה יכול לדבר בדיבור-מחשבה, אבל בפעם הראשונה שנתקלנו בזה, זה עבד לשני הכיוונים. היו לי עוד איזה אחד או שניים, אבל שכחתי אותם....
אני אזכר כבר מתישהו! תחפשו גם אתם טעויות!! לי זה לא יקרה Nagini Potter

Axvenom

New member
עוד משוהא

איך אקס לי מדבר בדיבור מחשבה שהוא משתנה לבין אדם , גם זות הישתנות לא??

lorien

New member
אקס

לא מדבר בדיבור מחשבה כי הוא לא צריך...יש לו פה

Nagini Potter

New member
יכול להיות

יכול להיות שאתה מקבל דיבור מחשבה רק כשאין לך פה שמסוגל לדבר לי זה לא יקרה Nagini Potter

assaf com

New member
תתקנו אותי אם אני טועה אבל...

ההישתנות הראשונה היא כשג´ייק הופך לכלב שלו.

Nagini Potter

New member
לא

הראשון היה טוביאס, בבית שלו. הוא הפך לחתול שלו, שיש לו שם מוזר שדוקא אהבתי, ואני לא זוכרת אותו. משהו כמו אחוּק... כל השאר עוד ניסו לשכנע את עצמם שהכל היה חלום. ואז טוביאס בא אל ג´ייק ואמר לו שהוא השתנה לאחוק, וג´ייק לא האמין לו אז הוא השתנה עוד פעם לאחוק, בחדר של ג´ייק. ואז הוא הכריח את ג´ייק האומלל להשתנות להומר, הכלב שלו. ונראה לי שהבאה שהשתנתה לסוס - חיה שלא שמענו ממנה הרבה אחרי זה - וזהו, יותר לא זוכרת..... לי זה לא יקרה Nagini Potter

Silver Fox

New member
אה...

אני חושבת שכשאמרו שצ´פמן כבר לא יכול לשלוט בגוף שלו, התכוונו לכך שהוא לא יכול לשלוט ביירק שלו במוחו. זה לפחות משהו שנראה הגיוני. ובקשר לדיבר-המחשבה - אני חושבת שהאנימורפס יכולים לשלוח מחשבות אחד לשני גם כשהם בגוף אנושי, אבל רק אם הם מתרכזים מאוד - נראה לי שזה דורש יותר ריכוז מאשר דיבור-מחשבה. ובקשר לדבר הזה, שאת כותבת בכל הודעה - את כותבת: לי זה לא יקרה Ngini Potter. אז במקום לכתוב את זה כל הזמן, אולי תצרםי את זה לחתימה שלך

Silver Fox

New member
כמה תיקונים...

דיבר המחשבה - דיבור המחשבה. Ngini Potter - Nagini Potter. תצרםי - תצרפי.

Nagini Potter

New member
לא נראה לי..

קודם כל, בקשר לצ´פמן - אני לא יכולה לצטט לך מהספר כי אני לא מוצאת אותו כרגע, אבל ככה זה הלך - צ´פמן האנושי עשה בעיות לצ´פמן היירקי. אז V3 ביקש מצ´פמן היירקי שיפסיק את השליטה שלו בצ´פמן האנושי לרגע, כדי שהוא יוכל לדבר. ברגע שצ´פמן היירקי שיחרר את השליטה וצ´פמן האנושי נשאר "לבד", הוא לא הצליח לגמרי לשלוט בגוף שלו, הוא לא יכל לעמוד, והוא לא דיבר טוב כי הוא לא הצליח לבטא את כל הצלילים. רייצ´ל הסיקה מזה שהוא היה משתלט כל כך הרבה זמן שהוא שכך איך לשלוט בעצמו, כך שאפשר להניח שלזה התכוונה המשוררת (סופרת). אף פעם לא קרה שהאנימורפס דיברו בדיבור מחשבה בגופם האנושי חוץ מבפעם האחת שג´ייק עשה את זה - ואז הוא ממש לא התאמץ ולא התרכז, הוא פשוט חשב מה הוא רצה להגיד וטוביאס שמע את זה. ובקשר לחתימה שלי- פעם לא היה לי את כל החתימה הענקית הזאת, היה לי רק Nagini Potter בסוף כל הודעה. זה היה לפני שהיו חתימות אוטומטיות, כך שהייתי צריכה לכתוב את זה בכל פעם בעצמי. כשהתחילו עם החתימות האוטומטיות המשכתי לכתוב את זה, כי פשוט אהבתי לכתוב את זה בעצמי בסוף כל הודעה, ופשוט התרגלתי... את "לי זה לא יקרה" אני מוסיפה לפני החתימה שאני כותבת בעצמי, כך שאני חייבת לכתוב את זה גם בעצמי.... וכאמור- לי זה לא יקרה Nagini Potter

למעלה