טעויות בסרט

טעויות בסרט

לכאן תשרשרו טעויות שמצאתם בסרט - בלילה שבו קארי מוצאת את הדיג'יביצה שיוצאת מהמחשב טאי אומר לה "מה את עושה? את יודעת שאסור לך לשחק במחשב!" והיא עונה לו- "אבל הוא עושה משהו מוזר. בערב שלאחר מכן, קארי מציגה את עצמה לפני קורומון וטאי שואל אותה "למה את מדברת איתו ורק שורקת איתי?" והרי זה לא נכון . כי רק בלילה שעבר היא דיברה איתו! - לפני שמגיע הקטע בו גריימון והציפור הענקית [שכחתי את שמה] נלחמים, קארי מספרת כך "עליכם לדעת שזהו לא הקורומון איתו התחברנו. " . לאחר מכן מגיע הקטע בו טאי מנסה להעיר את גריימון בעזרת המשרוקית ומצליח. בהמשך הסרט יש קטע בו טאי "נכנס" למחשב ועקב האימלים שנשלחים גריימון נע ממש לאט וכמעט מת. טאי אומר לו "אין לי כאן משרוקית להעיר אותך אבל.." וזה קורה ארבע שנים לאחר המקרה שבו היו ילדים [המקרה עם הציפור] והרי זה לא אותו גריימון! אז איך גריימון [הרגיל] יכול לדעת על הקטע עם המשרוקית?

Serf SaN

New member
קבלי ח"ח על ההשקעה, אבל...

למצוא טעויות בסרט האמריקאי, זה ממש דבילי, כמו למצוא שחט בערימה מלאה של שחט.
התסריט נכתב ע"י תסריטאים אמריקאים, והסיפור דיי שונה מהמקורי. הם חיברו את שלושת הסרטים הראשונים, ואפשר למצוא עוד מלא טעויות, אפילו של גדילות (כמו שרואים את דמי-וימון גדל לוימון, ואח"כ רואים אותו שוב, ואז שוב רואים את וימון). זה דיי ברור שהתסריטאים האלה לא מבינים עד כדי כך בדיג'ימון, אז אלה טעויות סתומות. אם כבר, למצוא טעויות בגרסא היפנית, של היוצרים, שהם באמת אמורים לדעת הכל, זה כבר משהו.

star_female

New member
../images/Emo45.gif האמריקאים עשו סלט...

לדוגמא, הסרט השלישי בכלל לא קשור ל-timeline של הסדרה ומתרחש במקביל לעונה השנייה (בלי שום קשר עלילתי אליה. זה AU). למצוא טעויות בסלט האמריקאי רק יוכיח שוב עד כמה הם לא השקיעו בסדרה בדיבוב שלה (ורצחו את הסרטים לגמרי).

האמת שראיתי את זה

עם דיבוב עברי
וגם אני לא הבנתי את הקטע הזה עם הסרט האחרון.. איך אין שליט דיג'ימון וגם אין קן? לאן הוא נעלם בדיוק? משהו מוזר קורה פה..

Snake Bandage

New member
דיבוב עברי = דיבוב אמריקאי

ואין שליט דיג'ימון בסרט השלישי כי הוא פשוט לא קיים בסרט הזה. זה סרט שלא קשור לעלילה של 02.

Serf SaN

New member
הסרט בדיבוב עברי הפך לכל-כך

קאלט בשבילי.
אני יודע כל מילה בכל שורה. אני פשוט מדבר ביחד עם הסרט. X: זה גם מסוג הסרטים שלא חייבים להיות צמודים אל המסך כל הזמן, ואני גם נורא אוהב לצייר ולראות טלויזיה באותו הזמן, כמובן אם זה משהו מעניין, אז אני תמיד שם לי את הסרט. ^^; וגם ראיתי אותו איזה לפחות אלף פעם. |X

../images/Emo45.gifלגבי הקאלט

האמת שראיתי הרבה סרטים בדיבוב עברי [למרות שאני לא ממש אוהבת לראות סרטים לא בשפת המקור, אבל יש אחים קטנים בבית,צריך להתחשב] אני יודעת את כל התסריט של צ'רלי בממלכת השוקולד כולל השירים.חחחח

Apikachu L

New member
בסרט השני של דיג'ימון

איך הטיל בסוף, ששלחו בכל זאת, לא התפוצץ? זה ממש הציק לי.

כן הייתה ממש בעיה עם הטילים

כאמור יש שני טילים "הוא ציוה על אחד הטילים לנחות בקולורדו" "אני מנסה למצוא את המסלול של הטיל השני..טאי ! הוא מכוון ישר לשכונה הזו!" "הוא ציווה על אחד הטילים לנחות ליד הוואי בלי להתפוצץ" היו שני טילים. ואם הוא כבר נחת ליד הוואי איך יכול אחד לנחות בקולורדו ואחד ביפן? ! לא היגיוני

Serf SaN

New member
וואי..ראיתי לפני איזה שנה את הסרט

השני בגרסא היפנית, וסוף כל סוף הבנתי למה הוא לא התפוצץ.. אבל אני לא זוכר. XD

למעלה