טעויות בפייט קלאב

goldyboy

New member
טעויות בפייט קלאב

יש שם כמה פשלות שבתור אחד שראה מיליון פעמים את הסרט לא מבין איך לא שמתי לב אליהם.
כמו למשל: כשבוב נורה במהלך הפעולה יורים בו בראש מאחור, זתומרת שפצע היציאה צריך להיות מקדימה, אבל כשמשכיבים את בוב על השולחן הפצע של היציאה הוא מאחורה, מה שלא הגיוני בעליל, מה גם שהחזה שלו עולה ויורד, סימן לנשימה.
בתאונה, כשהם מתהפכים מהרכב, למרות שטילר נהג וג'ק ישב לידו, הם יוצאים מהצדדים ההפוכים.
החוק השישי של פייט קלאב הוא "בלי חולצה, בלי נעליים", אבל כשבוב נלחם הוא תמיד עם חולצה (בשביל שלא יראו את הריפודים ששמו לו).
כשמראים את טיילר מכניס פריים של איבר מין לתוך סרט מצויר, מראים את הקולנוע מהצד של הצופים, ונשמעת גניחה של אשה. אבל טיילר רק אחראי על התמונה, הוא לא יכול להכניס סאונד.
יש עוד פשלות בסרט, שמופיעות כאן. חיפשתי גם פשלות מהסרטים החדשים של אדוארד נורטון ולא מצאתי.

מיצי007

New member
תאמין לי

אני עברתי על כל אתרי הפאשלות שקיימות,חלקן נכונות חלקן לא. הקטע עם הפצע יציאה באמת לא הגיוני-זאת אומרת זאת טעות שלהם והם היו צריכים לעשות לו פצע יציאה. הקטע עם הנשימה לא הגיוני כי מה שמניחים על השולחן זאת בובה. בתאונה,הקטע ההוא הוא בכוונה.אחד מהקטעים שנועדו לתת לנו רמזים.... החוק השישי,בנוגע לבוב אני פשוט חושבת שזה אחד מהקטעים שנגיד אם זה היה באמת קורה-אז בוב בטח ניגש לטיילר וביקש ממנו להישאר עם חולצה בגלל ה"שומנים" שלו וטיילר הרשה רק לו. וחשבו שלנו זה מובן מאליו והורידו את הקטע הזה בסרט כי זה לא משמעותי. הפריים שטיילר מכניס הוא גם חלק מהסאונד של הסרט,זה לפחות מה שאני יודעת...גליל סרט בקולנוע הוא בדיוק כמו קלטת וידיאו,הוא בא יחד עם הסאונד.

למעלה