טעויות בשירים של אביב

TairAtias

New member
טעויות בשירים של אביב

http://www.avatiach.com/index.jsp?WORKING_CLASS=avatiach.performer.Performer&P_ID=53 יש של עוד מליון אמנים... הטובים ביותר: "אני שונא את דובק ואת וירג'יניה מפלגות תוצרת חוץ" [בזה גם אני הייתי בטוח פעם] "בוכה עלק גבר ואמא שלי" "אני שונא את אדם וחווה אדם הוא חרמן וחוואי נימפומני" "אני אוהב את באך, אם את שומעת אז אני אוהב את באך" "זה רק מתחזק והולך וכואב מסוכסך קשה עם עלה" "באוקטיפוס נאנסת ילדה, בדיסקוטק הם שחררו נשמה" "עכשיו אלך לישון, אקום עם מעוכה" "אני שונא לראות סרטים כחולים עם מוסיקת רקע סוציאלית" "גם הוא רוצה לישון אך לא במערה" "בלילות את בחלומות, מארח ירח וכל שירת המשועממים. צורח בורח, עד עד יוון" "שדות ביקשו אל הגשם, עגלים ביקשו אל החוף" "אולי אתה בכלל בלון מאוהב" "זה בא כמו גל בלוויה" [כל כך מתבקש] "כשהשחר יעלה על קופסא של בייגלה שמחר כבר לא יהיה" "לא היא לא, נעמי שמר פה" "איזה כיף עם נארח עוף" "את בכית כשעזבתי לטובת ערוגות של בצל" "באמבט חיים אנו חיים, תתני קצת אהבה" "כמה פילים בחושך והוא לא בא" [קבעתי עם האושר] "כשאני בא את נהיית חולה, כשאת חולה אני תא מטען" "את צוחקת בחי חה חה חה" "בלילה שוב קם, מיכה לא עלייך" "אוהב אותך אחת לא מאושרת" [גם אני הייתי בטוח בזה] "רוצה אותך ולא רואה אותך ממטר"

שלא תדעו מה אני חשבתי ב"אני שונא" ../images/Emo3.gif

"אני שונא את דובק ואת ורג'יניה דיפלומות תוצרת חוץ" חחחח

jenngirl

New member
חח אני חשבתי פעם../images/Emo82.gif

נפלאות תוצרת חוץ. ולא הבנתי איך הוא שונא אותם אבל אחרי זה אומר כמה הן נפלאות,ואמרתי,טובנו,ציניות כזו של אביבP:

Eden054

New member
חחחחחח טעויות שלי

מהשיר לילות לבנים: המשפט המקורי "תני לי ת'יד ונברח מכאן........" (לילות לבנים). אני הבנתי - "תני לי ביד ונברח מכאן....." או - "קבעתי עם האושר והוא לא בא זה לא נורא..." אני שמעתי " קבעתי עם האושר והוא לא בא זה לב או רע" (זה עדיין ככה נשמע!!!)

TairAtias

New member
חחחח

אני בכלל שמעתי "קבעתי עם האושר והוא לא בא זה לא גורללל ואלוהים בטוח המוות פה קבוע והם אומרים שאתה כאן"

galush29

New member
../images/Emo6.gif

הרגת אותי עכשיו עם הכל נהיה לא רגיל..עד יווןXDD וגם לי היה טעות מפדחת: "הולכים כמו גבינות על הכביש הראשי"

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifגבינות.. ><

היו לי מלא טעויות אבל פתאום יש לי בלאק אאוט

R h o n e

New member
חחחחחחחחחחחחח אל תשאלו מה חשבתי במלאך..

"מפתח הנדפק פתח לי שער של זעזועים"

חחחחח

לכבוד מליארד מליארד טועים,שאת דרכם עוד מחפשים,אם לא מצצתם זה אולי סימן שאין..... וזה באמת נשמע ככה באיזה שהיא גרסא של הופעה שיש הד כזה לא זוכרת מאיפה..

למעלה