טעויות העבר

מיטללל

New member
טעויות העבר

אתם מרגישים שאתם לומדים מטעויות עבר שעשיתם במערכת היחסים שלכם? או שאתם נופלים באותן מלכודות? לצערי אני נמצאת בקטגוריה השניה :/ ואין לי ממש שליטה על זה. אני היחידה שדפוקה ככה?

זכוכיות

New member
למדתי בגדול,

כ"כ בגדול שהפעם, אפילו בלי לתכנן, שמתי לב שעשיתי הכל אחרת. גאה בעצמי. אבל אני יכולה להגיד לך שבעבר הייתי דפוקה ככה גם, עבר לי כשזה הפסיק לעשות את העבודה...

danielo18

New member
ברוכה הבאה למועדון...

דמי חבר - אלי בבקשה. אני האלוף בזה. חזרתי פעמיים למישהי שבגדה בי, והיום שוב יצרתי קשר עם מישהי שפגעה בי (כדי לממש את מה שהיא אמרה ש"נשאר ידידים" - אבל אני לא סגור על זה עדיין..). משום מה, למרות שאני מבטיח לעצמי שאני לא אעשה את הטעויות האלה שוב - אני חוזר עליהן תמיד- כנראה אני ממש מזוכיסט וממש אוהב להפגע שוב.

אתה לא מזוכיסט

אתה פשוט לא מצליח להתגבר על הייצר שלך לדעתי אתה צריך להיות חזק ולשים לזה סוף אל תהיה עם מי שלא עושה לך טוב

Zoharrr

New member
לומדת ועוד איך...

אני מין בת אדם כזאת שאני לא מקשיבה שאומרים לי... אני לומדת רק כשאני חוטפת כאפות. למשל,היה לי קטע פעם עם בחורים תפוסים. ממש דפוס התנהגותי,בחור שהיתה לו חברה עשה לי את זה יותר מבחור שאין לו חברה. למה? כי ראיתי בזה אתגר,לקחת אותו ממנה. וכי כשהצלחתי זה נתן לי פוש רציני לאגו ולביטחון העצמי.וזה לא שאהבתי את הבחורים היקרים,רציתי רק דבר אחד. בסוף התאהבתי באחד מהם,הוא עזב אותה בשבילי,אבל זה לא נגמר כמו באגדות... זאת היתה מערכת יחסים שנמשכה חודשיים וזכורה לי כשנה,כי היא היתה כל כך ארוכה,וכל כך כואבת,מלאה בשגיאות! הקשר היה אינטנסיבי כל כך שהיום אני חושבת שזאת היתה אובססיה יותר מאהבה. הבחור היה ועדיין,פשוט מין סוג של מופרע בנפשו,וזה הקשה על הכל. בסוף הוא עזב אותי,בשביל החברה לשעבר. נכוויתי מזה כל כך קשה,שאני בחיים שלי לא אעשה את זה שוב. גם למדתי להפעיל את השכל,לראות אם הבנאדם והקשר והנתונים מתאימים לפני שמתאהבים,אחרת זה יהיה מאוד נחמד לזמן קצר,ואז ייגמר בצורה כואבת. וכן כשהייתי עם אלכס בהתחלה מאוד חסר לי כל הריגוש הזה של "יש לו חברה" "מה יקרה אם היא תגלה" והריגוש של הריבים,עד שהבנתי שהריגוש הזה הוא ריגוש רע,שלא צריך אותו כדי להיות מאושרים ביחד.

חס וחלילה

לא חשבתי לרגע ככה להיפך אני חושב שאת מאוד חכמה אבל מציק לי איך הפכת את זה לאובססיה כלל בחים מה ששנוא עליך על תעשה לחברך

Zoharrr

New member
תודה:) ולא הבנתי...

איך מה ששנוא עליך על תעשה לחברך קשור לאובססיה שלי? ואיך הפכתי את זה לאובססיה? לא הפכתי את הרצון להיות עם בחור תפוס לאובבסיה, זה היה דפוס התנהגותי,והייתי הרבה יותר כלבה וטיפשה בעבר, אז לא היה לי אכפת מ"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" האובססיה היא הקשר שהיה לי עם אותו בחור שעזב אותי. נ.ב אל תנסה אף פעם לתת לי שיעורי דת בעזרת משפטים מחוכמים ממדרש כזה או אחר או פס, כזה או אחר,אני לומדת בבית ספר ודתי והייתי דתיה עג גיל 14 בערך, אני מכירה את הכל...

אני אסביר לך איך זה קשר

כמו שאת לא אוהבת שמישהי תנסה לקחת לך את החבר אל תקחי למישהי אחרת את החבר ואני אוהב להשתמש בפסוקים חכמים וזה מה שעלה לי לראש באותו רגע אנאני מכיר את האובססיה הזו מקרוב וזה דבר כואב עם האקסית שהייתי מאורס לה הייתי מזוכיסט גמור עד שלא התחזקתי לא הצלחתי לצאת מזה היום אני מבין שהכל מלמעלה וכבר לא רודף אחרי בחורות אלא מאמין שהשם יזמן לי את האחת שלי בזמן הכי טוב בשבילי

keren888

New member
בערך...וזה תלוי..

תראי.. אחרי שאת חווה טעות איומה ומשלמת עליה את אומרת לעצמך שאת יודעת איך להתמודד עם זה ותדעי בעתיד איך לעבור מבלי ליפול שוב.. אבל תמיד וזה תמיד כשאת מגיעה לאותה סיטואציה.. ומה שבטוח שזה עם בן אדם אחר..(ואם זה לא..ואת עדין לא יודעת להתמודד עם זה אז את יש לה את הבעיה) אז זה בטח עם גבר אחר.. את תמיד מעלה לראשך מחשבות אולי הוא שונה.. או אולי הפעם זה משהו אחר.. את תמיד חושבת בצורה אופטימית..אבל את חייבת להרגיש את זה.. תמיד תהיה לך אינטואיציה בלב שיגיד לך את חוזרת ..את מזהה פה פגם ואת לא מתיחסת אליו..את רואה את הדברים הקטנים..אבל לא מיחסת להם חשיבות..כי את בשלך..זה דבר חדש ומסקרן ואת רוצה שיצליח..ונותנת הזדמנות... אני היום תמיד שומעת לאינטואיציות שלי.. אם אני רואה פגם הכי קטן!!!!!!! שמזכיר לי אפילו במעט דברים אחרים שעברתי אני ישר חוסמת אפילו אם הוא יתנצל..יבכה ויעשה שמיניות.. עדיף מוקדם ממאוחר.. מדובר פה בלב שלך.. תאמיני לי שיש המון גברים..לא חסר.. ויש עוד מצב שהוא יוכיח את עצמו לטובה ויראה שאת אסרטיבית לגבי כברים ואת רצינית בלחתוך דברים ולא מאותן בנות הרחמניות והבישניות בלומר לא.. או זה נגמר..כי יש לך רגשות.. זה נושא ממע רחב אצלי ניסיתי לרשום כל מה שנאי חושבת למרות שיש עוד אבל ניסיתי לסכם בערך..... מקוה שהבנת..

למעלה