טעות במספר

טעות במספר

את מה שיש לי להגיד אני אומר בשמי. אז לכל המעוניין, אני לא שמעון ששון. יש פה כמה אנשים שממש משתדלים ללכלך עליי. מר אורן גולן, כפי שודאי ברור לך, יש הבדל בין השאלות שהעליתי לגבי מה שאולי עומד מאחורי התחרות הזו וההשתתפות שלנו בה, שהן שאלות לגיטימיות, ורצוי שכל אחד ישאל את עצמו שאלות לגבי המקום שהוא נמצא בו ולא ילך באופן עיוור, לבין מה שכתב שמעון ששון. מעניינת במיוחד הצביעות של כמה אנשים כאן, כמו מר רמי ירושלמי, שמתקשר אליי לפני התחרות לאחל לי הצלחה ולהגיד לי שאני הפייבוריט שלו, ושעה מאוחר יותר מלכלך עליי בצ'טים. אז יש לי כמה השערות לגבי זהותו של מר ששון. מי ייתן ויוולדו לו ילדים גמדים.

orengolan

New member
קיבלתי, וכנראה שששון הוא לא אתה,

לגבי רמי, הוא נוהג לצלצל למתמודדים לפני השידור שלהם, ואז הם לא עוברים (תראה איפה אני, שחר ונעמה ואני בטוח שגם ג'ורנו ושוקי קיבלו טיפים לקראת שידור ההדחה שלהם), אז אולי עדיף לך שלפני גלגל ההצלה שלך הוא לא יתקשר. רמוש וג'נוש בהצלחה. אני רוצה לראות דם, ושלא תעזו להרדים אותנו!

רמי 103

New member
למה ככה?

זה שאורן גדול בלסכסך בין אנשים - זה כבר ידוע. זה שאלוהים מופיע ונעלם באופן לא צפוי זה גם ידוע רק דבר קטן - אורן, אתה לא בתחרות כי אתה לא מספיק טוב. העצות שלי במקרה שלך לא יכולות להועיל כי אין שם מישהו שייקח ויישם אותן. אשר לאלוהים - אני מחבב אותך איש, ויש לי ביקורת מלוא חופניים על חייך ודרך התנהלותך בין אנשים. לא ליכלכתי עליך, נראה לך שאני אסתכן ואלכלך על אלוהים? בהצלחה לך בגלגל!!

למעלה