גם לי יש שער שחור.גם אני לא תחמניה.חברה שלי לשעבר נחשדה בטעות כתימניה (כי יש לה שיער שחר). היא כתבה בפייסבוק פוסט נוקב ובו הבהירה שמי שישאל אותה אם היא תימניה יקבל צנצנת סחוג לראש. היא אגב, אוסטרית וארגנטינאית.
אפרופו בדיחות על תימנים, יש האומרים ש "אפילו במרק הם שמים רגל".גם לי יש שער שחור.גם אני לא תחמניה.
תימנייה שוזרת בשערה חמנייה.גם לי יש שער שחור.גם אני לא תחמניה.
חבר טוב שלי כ"כ מעורבב עדתית שהוא לא נעלב משום בדיחה. וברצינות- אנשים כ"כ נכנעו ל-PC (פוליטיקלי קורקט) שזה ממש מוגזם. אני לא אומר להעליב בלי חשבון אבל לא נראה לי שלבקש מרוסי מתכון להכנת בורשט זה עלבון קשה מנשוא.אסור להעליב אף עדה. חבר שלי אומר שמישהי נעלבה מכך שאמרתי שהיא דומה ליפנית בכך שהיא מסתירה את צערה באצילות נפש. הייתה לי חברה שאהבתי לקרוא לה חבובה.
גם חשוב לא רק מה אומרים, אלא איך. אפילו תנועות גוף מרמזות אם אתה צוחק עם מישהו- או על חשבונו. לרוב אני מעדיף את האפשרות הראשונה.פעם אמרתי שאני אוהב רוסים ואמרו לי שזו העלבה, לא הסכמתי וטענתי שזו מחמאה. יש כמה מאפיינים חיוביים להרבה רוסים. לרוסים יש אמנות ותרבות יפה. בחמישייה הקאמרית לעגו קצת לרוסים, זו הייתה תכנית שנונה ומוצלחת.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.