טעות גורלית

טעות גורלית

לדעתי עשו טעות שיווקית במקרה של ליאל,ניסו לשווק אותה לחו"ל כעפרה חזה הבאה ולא הצליחו, המכירות צולעות בחו"ל, בארץ מנסים לשווק אותה כסטאר עולמי אך זה לא עובד,מעטים מכירים אותה. היא זמרת מוכשרת, אך אין לה קול יוצא דופן בצורה מיוחדת כזה שיותיר רושם חזק, אותו דבר לגבי הופעתה. לא היו צריכים לחשוב כל כך בגדול אלא להתרכז בשיווק מקומי, נקודת הפתיחה שלה היתה טובה. צילומים עם כל מיני מפורסמים מחו"ל לא מעידים על פופולריות גדולה,והסקורפיונס...הם להקת עבר שרופה ורק חיכו למישהו שיזמין אותם לקאמבק פאתטי באיזו ארץ נידחת במזרח התיכון.

תגובתי בעניין-בבקשה תכנס.

כאחת שמכירה את ליאל כבר 3 שנים וחצי [בתור זמרת] והתעניינה לא מעט, ואני חושבת שגם בזכות העובדה שעשיתי עליה עבודה לבגרות שלי באנגלית,אני חושבת שכדאי שאכתוב את דעתי בקשר לדברייך.
אני גם חושבת שיש טעות שיווקית במקרה של ליאל,אבל לא בהקשר הזה ולכן לא ארחיב בנושא..
את ליאל משווקים לח"ול בתור מי שהיא עצמה [עד כמה שידוע לי לפחות..],ולא כשום מישהי אחרת. אם כבר,אז פה בארץ אנשים משווים אותה לעפרה חזה,כי היא שרה בבראבו את השיר "לאורך הים",אבל חוץ מזה? הדיסק שיצא לה בארץ,לפני כ3 שנים הוא ממש לא בהקשר עפרה,אלא בהקשר של ליאל עצמה-ויותר מכך,גם בגלל זה שמו של הדיסק הוא "בת כינרת"...
לדעתי,לליאל יש קול מלא בעצמה. קול מיוחד. אני אף פעם לא שמעתי קול כל כך מדהים עד ששמעתי את השירים שלה,אותו הדבר לגבי ההופעה.
בקשר לסקורפיונס-כל מה שאני יכולה להגיד זה שאני אישית לא הצלחתי לאהוב את השירים שלהם,האזנתי ללא מעט שירים שלהם ופשוט לא מצאתי בהם עניין. לעומת זאת,לאחר שהתוודעתי שהם מכירים לארץ-נודע לי שהם באמת מוכרים בארץ ויש להם לא מעט מעריצים,מהגיל הצעיר ועד המבוגר... ודבר אחרון בהקשרם שיש לי להוסיף-אני דווקא יודעת ממקורות רבים [טלויזיה,רדיו,עיתונים,ואפילו אנשים שבאמת מתעניינים בלהקה] שלא פעם הציעו לסקורפיונס להגיע לארץ והם סרבו,כך שליאל באמת הצליחה להביא אותם לארץ ולא רק כי הם חיכו להצעה הזאת..

SpOnGeTuLa

New member
באתי להגיב משהו,

אבל זה ממש דומה למה שרשמת. אין ספק, לליאל יש קול כל כך מיוחד.. והסקורפיונס הציעו כעקרון להופיע עם ליאל בארץ..

BARSASOS

New member
יותר נכון,

היא שיכנעה אותם!!! וזה באמת באמת כבוד גדול בשבילה- גם להופיע איתם, וגם מגיע לה כבוד ענקי על שהצליחה להביא אותם לארץ... אבל כמו שאני תמיד אומרת--כל אחד ודעתו.. אני לא אתווכח איתך על דעתך על הקול שלה...

למעלה