טעות חיי

plants and rags

New member
טעות חיי

ברגע שנודע לי, לפני כמה חודשים, שאפשר איך אני אגיד את זה, "להשיג" את the next to last song מתוך דאנסר אין דה דארק כ-MP3, אמרתי לעצמי איזה יופי. כולנו יודעים שזה עדיף על new world. אממה, לא מיהרתי להשיג אותו כל כך, כי זה פשוט לקוח מתוך הסרט - ז"א - הוא בא יחד עם העריפה. ולא הייתי מוכן לשמוע את זה כל כך. אבל הסקרנות גברה עליי ואתמול השגתי את זה, יחד עם מיי פייבוריט ט'ינגס - נאמבר קליל וכיפי בפני עצמו. הסצינה עמדה לנגד עיניי כל הזמן, התזוזות האימא'לה שלה כששמים לה את החבל תלייה על הצוואר, את הג'ינג'ית עושה סימנים להוא, ואלוקים שבשמיים, יש שם את הצלצול טלפון. ובסוף כשהגיע הבום זה היה כל כך מפחיד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111111. זה היה בום נוראי. אני לא מסוגל לשמוע את זה עוד פעם. והנה השאלה שלי, למרות שאני יכול למשוך את חוסר הפואנטה הזה עוד הרבה זמן - שמעתם את זה כבר בעצמכם? פחדתם???? אתם רוצים לשמוע אחרי שסיפרתי על החווייה הזאת?????

Seasonal Beast

New member
[ספויילר]שמעתי,

אהבתי וזה בהחלט עדיף על הגרסה של סלמהסונגס. הקטע של העריפה בסוף מצמרר, ואחרי שאתה יוצא מהשוק[זה לוקח איזה מליינתאלפים שמיעות. בינתיים אתה יכול לבכות לשקית-"הרגו אותה
"] זה כל-כך מדהים. בכלל, כל הגרסאות של הסרט אדירות. על זה נאמר-"ווף
"* *מתוך 'רוקדת בחשיכה', סצנת החזרה שסלמה עושה למיי פייבוריט טינגס.

סריט

New member
איזה עוד חיות היא סימפלרה, חוץ מכלב וחתול?

אין לה איזה שיר עם פאפין?

סריט

New member
תגיד, אתה אמיתי?!

כאילו מה, לא שמעת את הפסקול עד עכשיו?! איפה אתה חי?! במערה חשוכה ומבודדת?! אפילו המתמודדים באח הגדול שמעו אותו. וואי וואי, אמרתי לך שאתה פרובנציאלי. בקיצור לפני איזה כמה שנים כשלא ידעתי שיש את הפסקול כי שמעתי את סלמהסונגס הלוך וחזור ולא היה, אז עשיתי מעשה מה זה מזוכיסטי, ופשוט הפעלתי את הDVD שוב ושוב על הסצינה הזאת וניסיתי להקליט מהטלוויזיה, אבל כל פעם שבאו להרוג אותה ברחתי מהחדר בזעקות שבר. ואז איזה מישהו אמר לי שיש פסקול, יא פוסטמה. ויש לי את השיר הזה באיזה דיסק באוטו, כל פעם שיש אותו אני מעבירה לפני שהורגים אותה, וככה היא לא מתה. זה כל הרעיון בשיר הזה, נקסט טו סלמה מתה, צריך לסגור לפני הסוף וככה זה אף פעם לא נגמר.

plants and rags

New member
יא פוסטמה

זה נראה לך פיתרון? צריך לחתוך את זה מהשיר באופן קבוע, שישסתיים ב-and that's aaaaaaa. איזה מניאק הפון טרייר הזה, כאילו מה, כואב לך לתת לה לסיים את השורה? מה הקטע שלך? לך תקנה לביורק סוודר חדש.

Vegvisir

New member
פסקול?

חשבתי שיש רק סלמה סונגס :S פתרון יצרתי סריט! לדעתי? זה תמיד היה ותמיד יהיה סרט טורקי (במובן הרע של המילה) שונא את הפון טרייר הזה עם הסרטים המעפנים שלו

למעלה