טעות טועים טעינו

• פותח הנושא naps
  • פורסם בתאריך

naps

New member
טעות טועים טעינו

ע"פ הצעתן של רוח וקולאז´: שירים שאתם או מישהו אחר טעה בהם במילים, והטעות מצחיקה... אני אתחיל. יש את השיר של אביב גפן "עד שיהיה טוב" ויש שם שורה שהולכת בערך "נקבור את הרובים ולא את הילדים". בן דוד שלי חשב שהוא שר "נקבור את ההורים ולא את הילדים" תורכם...

זיגוטה1

New member
אתם לא תכירו אבל

בשיר של אלאניס מוריסט- flinch יש את הקטע- what are you my god? you touch me like you are my god what are you my twin? you affect me like you are my twin חשבתי שזה fuck כי זה גם דיי מתאים למשפט, אבל לא הסתדר לי

אקווה

New member
בשיר הפתיחה

של זהו זה: זכור שאם תרצה גם אתה תוכל לשנות את סוף המחזה וזהו זה אני חשבתי שהם שרים: זה חור שאם תרצה גם אתה תוכל לשנות.... וזה באמת לא ממש הסתדר לי...:)

קולאז

New member
בשיר גאולה של חמי רודנר

יש שורה שהולכת:נשים הן מילים הן מים חיים... ואני חשבתי:אנשים רגילים על מה הם חיים אוו גאולה... לא כל כך מצחיק אבל עדיין...

בשיר Venus של Shockin´ Blue

I´m your Venus I´m your fire at your desire I´m your Penis I´m your fire at your desire מה אתם רוצים - הם שרו את זה שזה דומה למילה הזאת

המממ

New member
בשביל טעויות בשירים יש שני אתרים.

הי, יצא לי חרוז. יש אתר באנגלית- kiss this guy (טעות על השיר של ג´ימי הנדריקס kiss the sky). יש את האתר העברי, המוצלח והגאה- אבטיח (טעות על השיר אהבתיה של שלמה ארצי). השאירו שם את השטויות שלכם, בתוספת פירוט רגע הגילוי המביך. כשזה יתפרסם, שלחו אותנו לשם...

קולאז

New member
עכשיו שמתי לב...

נאפס, תודה על המחמאה אבל הרעיון לא שייך לי (למרות שזה ממש רעיון טוב...) אלא שייך בלעדית לאקווה ורוח
נא לדייק בפעם הבאה
(מה שנקרא טועים טעות טעינו...)

naps

New member
טעות טועים טעיתי.

זכרתי משום מה שאת כתבת שם ולא אקווה... אני מצטער אקווה שלקחתי ממך את כבודך... הנה אני מכזיר אותו. אקווה כבוד! :)

טוב שהתחלת את המשחק הזה

יש לי כמה טעויות רבות בשירים... היה כאן מישהי ששכחתי את שמה שהזכירה את השיר של אלאניס מוריסט Flinch אז גם אני טעיתי בשיר הזה בהתחלה כששרתי אותו... המשפט הנכון - "what R U My Kin? you touch me like you R my Kin" הטעות שלי- "what R U My King? You Touch me like my king" Kin זה קרוב משפחה בשיר של הBee Gees - Smile יש שורה שאומרת - "Smile, an ever lasting smile...." ואני זוכרת שכשהייתי קטנה בכלל לא הבנתי מה הוא שר שם... שרתי סתם קשקוש.. משהו כמו:Smile, aneverlasty smile אח"כ כשהייתי יותר גדולה שרתי את זה: Smile, a never lasting smile זה יותר קל פשוט להגיד את זה ככה.. ולא להסתבך עם ה- an לפני אותיות אהו"י:) ויש עוד אחד: שיר של Belinda Carlisle שקוראים לו Circule in the sand ואני חשבתי שהיא שרה Circus in the sun, round and round זה פשוט כל כך הסתדר לי... גם קירקס
גם שמש
וגם מסתובב

nickless m

New member
חבר שלי חשב משהו מצחיק...

jimi hendrix-fire excuse me while I kiss this guy המילים הנכונות: excuse me while I kiss the sky אין לי מושג באנגלית אבל ת´מינימום שבמינימום :|.

G e n o c i d e

New member
אל תצחקו..../images/Emo9.gif

tracy chapman - talking about revolution שמעתי את השיר ברדיו, לא ידעתי מי שר ורציתי להוריד את השיר, אז כל הזמן שאלתי אנשים אם הם מכירים את הזמר או את השיר אז שרתי להם את הפזמון במקום run run run run run הייתי שר נה נה נה נה נה נה למזלי הם לא ידעו על מה אני מדבר רק אחותי שהיה לה את הדיסק הבינה וצחקה עלי כמו לא יודע מה.. יותר בגלל ש... אמממממ... חשבתי שזה.. זמר... (פאדיחות
)

אמירש

New member
בשיר Chumbawumba - Tubthumping

יש משפט שהולך ככה: I get knocked down אני תמיד חשבתי שזה: I get no doubt

למעלה