טעות להחתים את בלאט

asafsuf2

New member
טעות להחתים את בלאט

עכשיו כותבים בYNET שבלאט המועמד הראשי לחתום במכבי. לדעתי זו טעות חמורה. אם בלאט לא היה מאמן את נבחרת רוסיה בוודאי הייתי תומך בהחתמה הזו, אבל מכבי צריכה מישהו שיבנה אותה וישקם אותה כמו שצריך בקיץ, ואם בלאט עסוק באולימפיאדה הוא לא יוכל לעשות את זה, והיתרון העיקרי שלו כמאמן יהיה עקר. הסיפור שלו העונה בפילזן יחזור בוודאות אם הוא יהיה מאמן מכבי. לדעתי, אם כבר אז עדיף את אפי, למרות שגם לגביו יש לי השגות.

ilovenewyork

New member
אז מי לעזאזל אתם רוצים כמאמן

ותשכחו מפיני כי לא שאני לא רוצה שהוא לא יהיה שמה אלא משום שכל עוד רענן במכבי פיני לא יהיה שמה אפי ?לא בלאט ? לא צביקה בטוח שלא ( חס ושלום ) דרוקר ? לא אולי את שלח וזהו ??

asafsuf2

New member
אני בטוח ששלח חושב שהוא ראוי...

אבל נכון, כל אחד מהשמות שמזכירים כמועמדים "להושיע" את מכבי נכשל לא פחות משרף העונה. פיני ובלאט נזרקו מקבוצותיהם, דרוקר הפסיד את האליפות בבלגיה ואפי התפרק לאחר פציעה של שחקן אחד. אם זה היה קורה להם במכבי אז אותם אוהדים ועיתונאים שהיום קוראים להביא אותם למכבי היו שוחטים אותם ללא רחמים. כמו שאמרתי, בלאט לדעתי מאמן מצויין אבל היתרון העיקרי שלו הוא ביכולת שלו לבנות קבוצה. היתרון הזה ינוטרל הקיץ בגלל העיסוק שלו בנבחרת רוסיה, ובתכונות האחרות הוא לא עולה על המאמנים האחרים שהוזכרו, כך שאין סיבה להחתים אותו על חוזה עתק. שוב, המועמד הכי הגיוני כרגע נראה לי אפי, למרות שאני אומר זאת בחשש מה. לא בטוח שהוא יצליח, אבל מבין המועמדים הוא נראה לי בעל הסיכוי הגבוה ביותר להפתיע לטובה. יש לו ניסיון של מאמן ותיק ורצון להוכיח את עצמו ברמות הגבוהות כמו של מאמן צעיר. נראה...

בתקופתו של אפי היו במכבי שחקנים

עם פוטנציאל של NBA, מה שנקרא dream team, היום כולם התחפפו ונשארנו עם ניקולה הפצוע, בורשטיין ופייזר כנ``ל, הלפרין הביישן, ביינום המשוגע, שארפ שכבר הולך ונעלם.. וחוץ משחקן אחד או שניים כולם מאכזבים

Thierry Henry

New member
לאפי מגיע.

ואפי אם יגיע, יהיה עם הציפיות הכי דורשות. נאום שתיקת הכבשים המפורסם רק יגביר עליו את הלחץ. הוא בוכה במשך שנים שהוא לא מקבל תפקידים בכירים, לא הפועל י-ם, לא מכבי ת"א, לא נבחרת. הנה, שיבוא ויראה מה הוא שווה. הוא הראה שיש לו עין לשחקנים טובים בתקציב נמוך. עכשיו יש תקציב גדול, שיראה מה הוא שווה. תאמינו לי שרק לאפי יש מה להפסיד. אני גם ככה לא רואה מאמן שיבוא בעונה הראשונה שלו ויקח אליפות אירופה, זה עניין של בניית סגל שתיקח מן הסתם עוד עונה מעבר לקרובה. ברגע שיחזיר אליפות וגביע ייצא מלך, אז תנו לו להראות שהוא מלך כמו שהוא חושב שהוא.

Thierry Henry

New member
בלאט קיבל הצעה נמוכה בחצי ממה שיש לו

מדינמו. ומכבי מבקשת שיחזיר תשובה עד יום רביעי. לדעתי? ביום ראשון המינוי של אפי כבר יפורסם במסיבת עיתונאים.

למעלה