טעות לעולם אינה/הינה (?) חוזרת

מיטללל

New member
טעות לעולם אינה/הינה (?) חוזרת

אני לא יודעת אם זה ממש קשור לפורום אבל לא משנה, אתם מרגישים שאתם לומדים מהעבר? לא חוזרים על טעויות במערכת יחסים? כי אני לא ממש. כאילו תלוי במה. אני ארחיב אם תשתפו פעולה גם :)

לא.

יש דברים שקשורים לאופי והם אינם משתנים. ויש דברים טקטיים שאפשר לשנות או לפחות לשפר. בגדול, אני חושב שברוב מערכות היחסית בחיי חזרתי על אותן הטעויות. המסקנה היחידה שלי מכל העניין היא שאלו כנראה אינן טעויות - זה פשוט האופי שלי וזהו. יש בנות שיכולות להתמודד איתו, ואותן עליי לחפש, וישנן אלו שלא יכולות ועליהן אני צריך לוותר. וזה כל הסיפור. C'EST LA VIVE.

L y c a n

New member
כן..

אפשר להגיד שלומדים.. והטעות הכי קשה שלא אחזור אליה, זה לחזור למערכת יחסים שנכשלה פעם אחת.. אין דבר כזה לחזור, לדעתי.. מע' יחסים שנכשלה פעם אחת, תכשל שוב... לעומת זאת, יש מלא דברים שנראים כמו טעויות, אבל כמו שאמר מעלי, זה כנראה חלק של האופי, ובגלל זה נופלים לאותו בור כל פעם.. אז או שמנסים להשתנות, או מנסים להבין, שאם לא הלך לנו עם אדם מסוים בגלל זה, כנראה אנו לא מתאימים.. משהו כזה

לומדים אבל הרבה פעמים חוזרים עליהן

הבעיה היא שלומדים זה דרך הראש אבל את הטעויות עושים בגלל הלב.

לומדים אבל...

כל פעם עושים טעויות חדשות... וחוץ מזה.... מה שעם אחת אחרת יכול להיות טעות פאטלית... עם השניה יכול להיות קלף מנצח.... קיצר תפרטי תרחיבי ותנמקי מה מצבך ומה הטעות...

pain is MY love

New member
לא לומדים

מהסיבה הפשוטה שכל פעם לפני שעושים טעות חושבים ש"הפעם זה אחרת..." ככה זה אצלי בכל אופן..

pardoi

New member
המממ

לא הייתה לי עדיין מערכת יחסים אחרי האחרונה (שהייתה הראשונה)....ככה שאני לא יודעת עדיין

את צריכה להרחיב

את המיטה כדי פשוט לנסות עם מי זה הולך לך הכי טוב..... זה לפחות מה שאני ניסיתי... ונהיניתי....

ChilD SouL

New member
הוא פשוט שלח אותך להזדיין...

ולגלות עם מי את הכי נהנת לעשות את זה. סה טו. אל תשכחי
.

Zoharrr

New member
לומדת ועוד איך!

אני לא בנאדם שחוזר על טעויות אחרי שאני חוטפת כאפה. בגלל זה אני גם לא מקשיבה כשמזהירים אותי, כי אני מעדיפה לעשות טעות ולאכול אותה כדי לא לחזור על זה שוב. אני גם לא מאמינה בלחזור למערכת יחסים שנגמרה. לפחות לא בטווח של אחרי פחות משנה וחצי. אם היא נגמרה בטח היתה סיבה טובה לזה,אין טעם לחזור על אותן טעויות שוב.

comet9

New member
אני לא

לא לומד מטעויות. וזו הטעות שאני הכי לא לומד ממנה וחוזר חלילה אי לכך, אני מאמין ששתי אנשים שאהבו פעם יכולים לחזור לאהוב אם הם רק רוצים. ואני מאד מאמין בחזרות. ואין טעות שאי אפשר לתקן אותה. כי הכל בר תיקון. גם הקשות ביותר.

d e m o sthenes

New member
לדעתי צריך לחלק את זה לשני נושאים.

האחד כמו שכבר נאמר זה אופי שלנו ומי שאנחנו, אם התנהגנו בצורה מסויימת שאנו מאמינים בה וככה אנחנו רוצים לחיות וקרה מה שקרה אז זאת לא טעות אלא סתם חוזר התאמה. אם עשינו טעות יותר מעשית אז ברור שלומדים ככה אנחנו בעצמם מתבגרים, בהתלחה זה מתחיל מלא להכניס את היד לאש אחרי שנשרפת פעם אחת ועם הזמן זה מתפתח.

s h i r a n 1 9

New member
אני ...

לצערי לא לומדת מטעויות של העבר.. כל פעם מחדש יוצא לי לחזור על טעות או שתיים שכבר עשיתי... ובהחלט תלוי בבני הזוג ובקשר שלהם, ביחסים שלהם, וכמובן בסיבה לפרידה / פסק זמן, יש זוגות שגם 10 פרידות (טוב קצת נספחתי...אבל לצורך ההמחשה תרשו לי :) ) לא יזיקו לקשר שלהם ופשוט ישרדו ביחד מיליוני שנים. ויש זוגות שמספיקה פרידה אחת או "פסק זמן" אחד שכבר יבהיר את המצב ואין מצב שהכל יחזור לקדמותו או דומה לזה. בקיצור, הכל תלוי בנסיבות... (מכירה סיפורים...)

מיטללל

New member
תגידו, השתגעתם ?

אני פשוט קוראת פה שרשורים בזמן האחרון ונתקפת בשוק קללות התקפות אישיות גזענות מה נהיה ? אני מנסה לא להיות גננת, לא למחוק הודעות, לתת לכם קרדיט מסויים אבל מסתבר שזה לא תמיד מצליח תכירו, יש תקנון לפורום, הוא אומנם לא מעודכן, אבל עד הסופ"ש הוא יעודכן. בעתיד הודעות בזויות (עם קללות, הוצאת דיבה, תקיפות אישיות, גזעניות) ימחקו. יום טוב

למעלה